fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 senin benimle her konuda aksi fikirde olman ne kadar hakli bir insan oldugumun ispati adeta.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Her konuda değildir ya , yok mudur ortak konu ? Mesela bence sayısal loto milli piyango falan çıksa çok süper olur. edit : bu arada çok haklıymışsın gerçekten , bak juventus bizden daha iyi takımmış, bence de yarı finali görür bu sene juventus UEFADA.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 juventustan daha iyi takım olduğunuzu iddia ediyosan zaten haklıyım ben ya. çünkü siz juventustan daha iyi takımsanız fethiyespor bizden daha iyi. sizin uefa aldığınız sene biz sizden daha iyiydik. ya da barcelona 6 kupayı birden aldığı sene bi 3. lig takımına yenilmişti, onlar daha iyiydi. juventus > galatasaray. ama galatasaray kendinden büyük bir takımı öyle veya böyle bir şekilde eledi. bunu anlayamayacak, kabullenemeyecek zor değil ya, 20 iq yeter.
Voys Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 juventusu eleyerek çıkmadık biz üst tura 4 kişilik grupta 2 şerli maç oynayarak çıktık. 6 maç toplamında juveden daha iyi bi takımmışız demekki. 2 senedir de gruplardan çıkıyor olmamız şans faktörünü azaltan bir diğer durum. fethiye de pendik falan fener klasmanı işte onlardan iyisiniz
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Arkadaşla iddiaya girmiştik kuralar çekilince, çıkar mıyız bilmiyorum ama Juve'den 4 puan alırız diye Juventus kadro olarak tier 1 takım fakat Conte top falan oynatmıyor adamlara, iki senedir at koşturdular rakipsiz ligde (Bizim gibi) şimdi saçma transferler ve şişkin kadronun cezasını çekiyorlar. Doldur boşaltla Galatasaray'ı yenemezsin, o kadar da değil. Onun dışında tarih futbolda her zaman etkendir, Juve tırsak takım, iç sahada puan göstermeyiz kafasındaydım yanıltmadı aslanlar sağolsun
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 söylediğimi anlamamakta ısrar ediyorsunuz diye örnekle gelicem: http://goo.gl/ad9cCO shaktar chelsea'den daha iyi bir takım mı? ya da ajax man.city'den ? ya da dortmund real'den ? daha geriye gideyim http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/standings/ benfica, basel, manu dan daha mı iyi ? marsilya, olympiakos dortmund'dan ? apoel zenit, porto ve shakhtar'dan daha mı iyi ? kendinizden daha iyi bir takımı yendiniz. sizi yerecek birşey değil övecek birşey söylüyorum. cidden ya, iq >= 20 yeterli.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Fizban Quote fizban said: juventustan daha iyi takım olduğunuzu iddia ediyosan zaten haklıyım ben ya. çünkü siz juventustan daha iyi takımsanız fethiyespor bizden daha iyi. sizin uefa aldığınız sene biz sizden daha iyiydik. ya da barcelona 6 kupayı birden aldığı sene bi 3. lig takımına yenilmişti, onlar daha iyiydi. juventus > galatasaray. ama galatasaray kendinden büyük bir takımı öyle veya böyle bir şekilde eledi. bunu anlayamayacak, kabullenemeyecek zor değil ya, 20 iq yeter. fethiye sizden iyi onu hiç katmıyorum denkleme , biz bir maç yenip çıkmadık , gruptan çıktık , şunu akıl etmek için 20 iq bile gerekmez. 10 maç yapalım 10 maç sonunda daha çok puanı olan çıksın , biz çıkarız juventus yine kalır , bu sene şunu farkettim sadece , galatasaray>juventus ama 10/9 falan abartı olmuş biraz.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 benfica > basel > manu yani öyle mi ?
Voys Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Tarihsel bakmak fener kafası işte. Utanmasan lig kurulduğu seneki skorları yazcan. Geçen sene avrupanın en iyisi 8 takımından biriysi. Bu sene yine ilk 16 dayız. Demekki bu sene ve geçen sene juveden daha iyi performans gösterdik İYİYDİK. Futbol anlayışına gel ya
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fizban said: benfica > basel > manu yani öyle mi ? O sene öyle oynamış manu demek ki? Yapacak bişi yok , o sene basel benfica kalkıpta manudan daha iyi ise , önümüzde ki 20 sene veya geçmişte ki 20 sene daha iyi demek olmuyo , bu sene juventus galatasaraydan daha iyi değil demek ki , he seneye belki td değişince olur , belki 2-3 sene evvel biz rezilken onlardan fark yerdik , ama bu sene biz daha iyiyiz , çok zor bir denklem değil bu ya.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yahu arkadaş, gerçekten anlamak bu kadar zor olmamalı. bakın şuan anlattıklarımı ofiste dolaşan karasinek anlıyor, siz de anlayabilirsiniz. temmuz ayında, bu arkadaş demiş ki, melo'yu juve bize kakalıyor olamaz, çünkü biz daha iyi bir takımız juve'den, juve bize bir oyuncu kakalayamaz !!!!!! biz de demişiz ki, hayır juve > gs. bunu diyenler sadece fb'liler bjkliler falan değil. arada gs'liler var. kaspar. isim verdim bak. sonra juve gs ile eşleşmiş. iki maçta drogba + kar falan derken galatasaray 4 puanı almış. şimdi deniyor ki, "e biz 4 puan aldık, sıralamayı üstte bitirdik, haliyle juventus'tan daha iyiyiz". benfica, basel manu'dan daha iyi bir takım mıydı ? bak tekrar soruyorum, benfica, basel, manu'dan daha iyi bir takım mıydı ? sadece 6 maçlık bir periyotta şans, hakem, form, kondüsyon, hava koşulları, istemek falan derken bin tane şey karşında olabilir veya sana yardımcı olabilir. buna bağlı olarak kendinden daha iyi veya daha kötü takımları yenebilirsin veya yenemeyebilirsin. ama şimdi 6 maç sonucunda 2 tane bala göte puan sayesinde juve'den daha iyi bir takım olduğunuzu iddia ediyorsanız kusuar bakmayın da sadece futboldan değil, genel olarak mantıktan falan da anlamıyorsunuz. parası neyse vericem, size mantıktan özel ders aldıracam ya valla. ha bi de fethiye bizden daha iyiymiş. tamam bunu ciddi bi şekilde yazdığına göre harcadığım emeğe acıyabilirim.
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bu sene iki Juve maçını da izledim. Adamlarda pek bir numara göremedim. Juventus'a iyi diyenler neye dayanarak diyorlar? Maçtan sonra Conte de epey ağlamış ya.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bu bence sıfır puan çekmenin acısı olabilir. Hayır benfica genel olarak manudan daha iyi değil , hayır basel genel olarak manudan daha iyi değil , ama eğer grup varsa ve bu 6 maç sürüyosa , o sene şampiyonlar liginde bu durum ortaya çıkabilir , bir önce bir sonra çıkmayabilir ama o zaman çıkar. Ayrıca melo canavar gibi oynadı , ben galatasaray>juve dedim , biz gruptan çıktık , ne dediysem tutmuş daha bence zorlama daha fazla. Bu arada geçen sene ilk 8 bu sene ilk 16 (ki bu turda eleniriz) gibi bir durum söz konusu , yani bu kadar cuk oturmuşken ve ıspatlanmışken ve '3 maçta 9 gol' 'selcuq>pirlo tamam mı ' falan gırgırları dönüp biz geçirmişken hiç bu işlere girişmeyin bence.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 of gerçekten mithat ile aynı takımı tutmamak için galatasaraylı olsam bırakırdım ya. bi nevi tatar ramazan.
loop Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hakem yardımıyla da olsa Rize yi dize getirip büyük bir başarıya imza attı fenerbahçe. Onların da sevinecek bir şeyleri var. Kavga edilmese olmuyor mu ?
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ya fenerbahçeyi katacak ne var, aha trabzonlu da dayanamadı atladı. fenerbahçe galatasaray'dan veyaj uventus'tan daha iyi demiş miyim ben ? OF ALLAHIM IQ SEVIYESINI YÜKSELT.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fizban said: of gerçekten mithat ile aynı takımı tutmamak için galatasaraylı olsam bırakırdım ya. bi nevi tatar ramazan.of hakkaten ya. ben bıraktım glaiba son sayfayı okurken.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Fizban galatasaray>juventus demişim , rörörö yapılmış , galatasaray turu atlamış , juventus uefaya gitmiş , 3 maçta 9 gol denmiş , daha herşey benim lehimeyken , burada onlarca insan yargıladığımı söylerken , hala sen tek başına neyi anlatma çabasındasın? Hayır birileri desteklese dicem ki ben yanılıyorum , bi de bi ton insan benimle aynı görüşte , senin tarafından destek veren bir allahın kulu yok , sırf şu durumdan anlaman lazım yanıldığını. edit : son saniyede madcow golü , oğlum sen gelmesen çok haklı bir yazı yazmışım şurada niye bozuyosun? Neyse 2 oldunuz en fazla.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fizban said: ya fenerbahçeyi katacak ne var, aha trabzonlu da dayanamadı atladı. fenerbahçe galatasaray'dan veyaj uventus'tan daha iyi demiş miyim ben ? OF ALLAHIM IQ SEVIYESINI YÜKSELT. Şuna hak veriyorum, fenerde zamanında avrupada şampiyonlar liginde falan chelsealı seneyi hatırlarsak gayet iyiydi. He sıfır çektiği de oldu o ayrı ama iyiydi o sene. Şuan konu juve-gs , feneri katmaya lüzum yok bence de , daha önce attığım mesajlarda ben kattıysam bende özür dilerim.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 juventus > gs. cok basit degil mi ya juventusun kadrosunda oynayan oyunculardan lichtsteiner ve bonucci dısındaki hic birini galatasaraya satın alamazken buyuk ihtimal yıllıgına bile paran yetmezken sartlara baglı 6 maclık periyotta aldıgın 2 macta 4 puanla bir takımdan nası buyuk oluyosunki. ozaman pendik > fener, karpatsky lviv, 1461 trabzon > galatasaray var mı boyle bisey. sacmalama lutfen ya. gercekten ROK dan falan bi farkınız olsun.
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Voys güzel diyorsunda seninkide aşırı düz bir mantık.Bayern Munihle eşleşen biz olsaydık geçen sene onların yerine bizde elenecektik çok büyük bir sürpriz olmazsa. Bende Galatasaraylıyım bende yaşım itibariyle yaşadım o en şaşalı günleri futbolda ama çıkıp Galatasaray genel itibariyle Juventustan iyi bir klüp demek biraz fanatizme giriyor. Avrupanın büyük klüplerinin yanında amatörlükten biraz hallice yönetilen tamamen dönemsel başarılara mahkum haldeyiz benim gözümde daha ötesi değiliz yani. Tamam burda gelip Fenerbahçeli hadi Fenerbahçelisini geçtim Beşiktaşlı adamların filan gelip dalga geçmesi(eleştiri olsa kabul ama resmen uzanamadığı ciğere pis deme durumu var)sinir bozucu kabul ama sende aynı seviyeye iniyorsun adamlarla tarihte su kadar fazla yendik,2 senedir daha üst düzey başarılarımız oldu biz daha iyiyiz Juventustan diyerek. Son 2 sene performansına göre daha başarılı gözüküyoruz evet ama gidip Galatasaray Juventustan daha iyi bir klüp yazdığınız zaman ben utanıyorum Galatasaray'lı olarak. Bu kadar vizyonsuz yönetilip(şu anki yönetimden ziyade genel olarak konuşuyorum ki bu yönetimde öle ahım şahım bir prof.'luk sergilemiyor bence)potansiyeli harcanan spor camiası azdır sanırım dünyada.Ki bu klüplerden bir diğeride Fenerbahçedir.Bence onlarda ülkemizdeki vizyonsuzluktan nasiplerini alıyorlar.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 beni anlayanlar da varmış. sevgi çemberi oluşturalım. ya bu arada fenerli işte zaa, rage, xdxd falan diyosunuz da ben galatasarayın kazanmasını istiyorum arkadaş. biz gidemicez, bari cl maçı izlemek için bahanemiz olsun. yenilecekseniz fark yiyin dalgamızı geçelim de, yenin ya. eşim galatasaraylı, maça gittiğimiz de oldu, bilet bulursak yine gideriz. evde maçları seyrederiz vs. yenilirseniz o üzülür. niye üzülmesini isteyeyim lan ben manyak mıyım ? ha ligde sonuncu olun, ona laf etmem.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 O satın alamama konusuna yakınmıştım zaten tee ilk başta , ben genel olarak tarihsel olarak 'galatasaray her zaman juventustan iyi bir takımdı' demedim zaten , galatasaray şu 2 senedir juventustan iyi takım. Bu şartlar altında eğer juventusa parasını verip oyuncuyu alsak oyuncu isteyip gelse şampiyonlar liginde 2 senedir biri ilk 8 biri ilk 16 olarak avrupa görmüş olacaktı. Fena değil. He italya ligi > tüpçü ligi o ayrı o açıdan yaklaşırsak gelmesinler tabii. Bu oyuncuların gelmemesi olayına meloyu niye bize kakalamaya çalışıyolarla gelmiştim ben , hani hem melo o kadar rezil bir adam değil gayet çatır çatır oynuyor , hemde juventus bizden o kadar iyi değil ki kalkıp bize adam kakalasın katar ligi takımımıyız lan biz :D
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mithat said: Fizban galatasaray>juventus demişim , rörörö yapılmış , galatasaray turu atlamış , juventus uefaya gitmiş , 3 maçta 9 gol denmiş , daha herşey benim lehimeyken , burada onlarca insan yargıladığımı söylerken , hala sen tek başına neyi anlatma çabasındasın? Hayır birileri desteklese dicem ki ben yanılıyorum , bi de bi ton insan benimle aynı görüşte , senin tarafından destek veren bir allahın kulu yok , sırf şu durumdan anlaman lazım yanıldığını. edit : son saniyede madcow golü , oğlum sen gelmesen çok haklı bir yazı yazmışım şurada niye bozuyosun? Neyse 2 oldunuz en fazla. yani mithat.. Acaba gelecekte bir gün şu mesajlarını okuduğun zaman kendine güleceğin bir konuma gelecek misin merak ediyorum.
Öne çıkan mesajlar