Anelor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ya bu oyun niye böyle oldu pandaria'da hiç böyle sıkıntılar olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ya bide realm restart gelicek dedi güvendim kapadım clientı restart olunca girerim diye şimdi 2500 kişi sıra bekliorum ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 dün 8-9 saat que bekleyenler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 S-H said: 1.5 saattir que'deyim, şu an 2k que var TN'de. Ben de 13:10'da girdim sıraya, 3000 küsür kişi vardı. Şimdi 1.6K var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Anelor said: ya bu oyun niye böyle oldu pandaria'da hiç böyle sıkıntılar olmamıştı olmuştu hatta ilk 3 gün sıra yüzünden saatlerce beklemiştim ve girdiğimde atmıştı.o yüzden bu sefer bekledim ben. g2a dan alan oldu mu hiç bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Şunları okudukca afk bırakıp gidemiyorum oyunu ya.. pazartesiye kadar kapamıcam lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Ya ben o hatayı yaptım ya. Dün 3k kişi bekleyip girdim oyuna, bi güzel oynadım falan. Sonra akşama arkadaşlara CS:GO ranked sözüm vardı. Oyunu arkada bırakıp CS girdim. AFK kalınca atmış serverdan. Tekrar gireyim dedim 5800 kişi dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Certhas said: Anelor said: ya bu oyun niye böyle oldu pandaria'da hiç böyle sıkıntılar olmamıştı olmuştu hatta ilk 3 gün sıra yüzünden saatlerce beklemiştim ve girdiğimde atmıştı.o yüzden bu sefer bekledim ben. g2a dan alan oldu mu hiç bu arada? ben aldım. @Phillamon hacı low lvl instance sok karakteri, örneğin rfc; legendary cape falan işte mobları öldürebilecek buff, skill, eşya falan ne varsa çıkar, combata gir. bu şekilde bırakırsan atmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 S-H said: @Phillamon hacı low lvl instance sok karakteri, örneğin rfc; legendary cape falan işte mobları öldürebilecek buff, skill, eşya falan ne varsa çıkar, combata gir. bu şekilde bırakırsan atmıyor. Ya işte çok tecrübeli değilim WoW'da. Bilmiyordum bunları. Saolasın, yine öyle bir durumda kalırsam öyle yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 S-H said: low lvl instance sok karakteri, örneğin rfc; legendary cape falan işte mobları öldürebilecek buff, skill, eşya falan ne varsa çıkar, combata gir. bu şekilde bırakırsan atmıyor. thx (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 restart geliyor... gitti oyun.. sıra çıkarsa ağır küfür edicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 TN'e restart gelmedi hala. Phasing yuzunden quest verecegim npc hala gorunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 restart geldi, connectingde kaldım... Draenor ayağa kalkamadı, diğer serverlar açık gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 cillpotu ya neyin restartını attılarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Kapasite arttırımı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 garrison serverları down hala giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yekeyeke said: restart geliyor... gitti oyun.. sıra çıkarsa ağır küfür edicem... draenor da sıra var 1.6 k şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Abi yürüyen aksamı bozdu herifler :). Locked olmadan servera girebildim restart sonrası, karaktere giremedi not found dedi, retrive character screen derken o da bozuldu. Şu an simsiyah ekran, enter world, delete falan var arkası simsiyah :D. çıksam serverdan sıra vardır diye korkuyorum.. Kaldım öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ben hala que'deyim nası artmış kapasite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 TN restart yedi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 world server is down çıkıyor şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 2000 kişi sıra bekle, restart gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 TN offline restart yedi 15dk sürer diyorlar edit: geldi geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Draenor 3500 sıra oh ne güzel.. yarın sabah bakarım artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 nether geldi yuklenin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar