khazadum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Selam hınzır patiler, Şimdi aklıma birşey takıldı. Bir projede kullanmak istiyorum ama mantığını çözemedim. Kesinlikle javascript ile alakalı ama bulamadım bir türlü. Şimdi örnek sitemiz: http://www.gamespot.com Biraz aşağıda haberlerin gösterildiği "TOP STORIES" diye bir bölüm var. Tek haber seçicisinin herhangi bir yerine geldiğinizde başlığın rengi değişiyor. Normalde css hover ile halledilebilir ama bir tek haber seçicisine a tagı koyarsak, alt seçicilerdeki hover olayları uçacak. Adamlar javascript ile seçicinin altındaki seçicilerin hover olaylarını halletmiş. Sizce bunun javascript mantığı nedir. Veya css ile böyle birşey yapmak mümkün mü? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 haber seçici ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 jquery le güzelce adresleyebiliyorsun istediğini, ama css lede yapıosun abi aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 class 'lar işte seçiciler diyoruz biz ona. Habere ait olan stil. Şöyle sıralarsam size; HEBELENK asdjhaskda şimdi mouse ile media stilinin üstüne geldiğinde media_title'deki hover çalışıyor. Bunu nasıl yapıyorlar diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Suark said: jquery le güzelce adresleyebiliyorsun istediğini, ama css lede yapıosun abi aynı şeyi. tagının içine aldığın stillerdeki hoverlar çalışır mı css ile? nasıl? biraz anlatabilir misin abi. veya jsfiddle 'den ufak bir örnek yapabilir misin benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 .item:hover ~ .wrapper { color: #fff; background-color: #000; } veya .item:hover .wrapper { color: #fff; background-color: #000; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://jsfiddle.net/alperc/jsGeg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Abow adam a içine div, h3, p ne kadar block element varsa koymuş :( Gamespot yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 evet onu bende düşündüm ama garip olan soru şu ki; benim bir stil dosyalarım; .haber_icerik { width:100%; line-height:1.8rem; margin-bottom:0.5rem; padding-bottom:0.2rem; } .haberRes { width:100px; height:100px; border-radius:4px; float:left; margin-right:10px; } .haberName { font-size:1.7719rem; line-height:2.3rem; paddding-bottom:0.2rem; font-weight:bold; margin:0; } .haber_icerik:hover .haberName { color:#097a8e; text-decoration:none; -webkit-transition: color 0.50s; -moz-transition: color 0.50s; -o-transition: color 0.50s; transition: color 0.50s; } .haberDesc { margin-bottom:1rem; line-height:2rem; } html kodlarımda; 231232313321321 saddsdsadsadsa senin dediğin gibi yaptığımda haberRes ile haberName float özelliğini kaybediyor. Normalde yanyana çıkması gerekirken haber imajı üstte başlık ve açıklama alta geliyor. Kafamı karıştıran soruda bu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 override ediyorsun tekrar ekleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 İşte bu yüzden "her yeri tıklanabilir olsun yea" diyip a'nın içine koymayın div'leri falan. Gerekirse 50 tane tag'in olsun sdf http://jsfiddle.net/ywe4m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Tamamdır sorunu çözdüm. Teşekkürler Somon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 valid olsun abi bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar