pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Holy said: ben everyman 2 nap yapıyorum. napların biri uyandıktan 50 dakika sonra serviste, diğeri akşam 6 da serviste. core sleep kaçla kaç arası acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 -Deno- said: lel her gün 4.5 saat uyku ile denetim yapıyorum ben. sen ne diyon gardaş. iyi ki ey ile bi işimiz yok ha, sonra deno'nun çılgınlıklarıyla uğraş dur. utanmadan 4.5 saat ile denetim yapıyorum diyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 -Deno- said: lel her gün 4.5 saat uyku ile denetim yapıyorum ben. sen ne diyon gardaş. denetim ne ya lel sonra çalışıyorum ben diye geziyo bu adamlar işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 pontipati said: Holy said: ben everyman 2 nap yapıyorum. napların biri uyandıktan 50 dakika sonra serviste, diğeri akşam 6 da serviste. core sleep kaçla kaç arası acaba ?genelde 1:30 - 6 arası, bazen 1 de olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar