MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ya aynı anda birbirinden iki alakasız kadın facebookuna kolombiyaya gidiyorum !!! falan tarzında yazı yazmış. yine propanganda mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 öröin istemek için kod o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 u............u mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 evet yeni kodlamalar başlamış kızlar arasında... bi tane las vegas geldi şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 https://eksisozluk.com/x-ayligina-yye-gidiyorum--3230280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 doğum gününe göre ocak - meksika şubat - londra mart - miami nisan - dominik cumhuriyeti mayıs - fransa haziran - st. petersburg temmuz - avusturya ağustos - almanya eylül - new york ekim - amsterdam kasım - las vegas aralık - kolombiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kolombiya bende latin götü var demek değil yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 güzel güzel. lazım arada böyle şeyler. bu tip dandik trendler sayesinde zahmetsizce dangalakları ayıklıyorum listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 nasıl karılar var listelerinizde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 meme kanserine awareness yaratmak için yapılan böyle şeyler sizi niye tribe sokuyor ki onu anlamadım ben. hayır kadınlar bunu yapınca ne oluyor yani? erkeğin kezbanısınız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Yemin ederim hic akli yok bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Nolmus lan gene katliam mi yapmis biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 moriarty said: doğum gününe göre ocak - meksika şubat - londra mart - miami nisan - dominik cumhuriyeti mayıs - fransa haziran - st. petersburg temmuz - avusturya ağustos - almanya eylül - new york ekim - amsterdam kasım - las vegas aralık - kolombiya bu nasil bir listedir. ülke&şehir wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 niye tribe girelim lan, merak ediyoruz muhabbeti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ben tribe giriyorum bayağı. çok gerizekalıca, yabancı tabiri caizse inanılmaz "lame" ve bir o kadar da yapmacık. farkındalık falan yarattığı da yok, gerçekten farkındalık yaratmak isteyen kadınlar böyle gerizekalıca şeyler paylaşacaklarına, meme kanserini önlemek adına yapılması gereken kontrolleri teşvik edecek şeyler paylaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ne gibi mesela, işte sizin gibi kütükler merak ediyor "ula gızlar ne diyi " diye tartışmış oluyorsunuz, farkındalık oluyor bu da. amaç zaten merak uyandırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 şunu 1000 kişinin üzerindeki arkadaş listemde yapan sadece 1 tane kız vardı. vaktiyle ona halleniyordum ben de.. utanıyorum kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 olum hakikaten sizde hiçbir haltı beğenmeme geni var. ya da ben çok elitim ne lame şeyler bunlar geni. geçenlerde külot rengi olayı vardı ve gayet de tutmuştu. herkesin arkadaşları vardı olaydan bahseden. şimdi bu var, amaç dikkat çekmekse dikkat çekiyor. daha zaten ilk andan anlıyorsunuz olayda bir kıllık olduğunu. ben işte bu ne diyip topic açtım. oturduk olayın saçmalığını tartışıyoruz. kampanya dediğiniz olay hype yaratmak zaten. cocacolanın isim olayı, nutellanın var şu an. bu da bir kampanya gibi düşünün. şimdi bunun yerine beyaz backgroundunun üzerinde kırmızı comic sansla yazılmış MEME KANSERİ JPG'i mi görmek isterdiniz facebookta? burda bunu boklayanlar birazdan meme gifinin altına emiklerim yazacak. ironinin allahını yaşayacağız. ha saçma evet, ama işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Meme kanseri jpeg yerine etine dolgun iri bir çift memenin altına yazılmış bu memeler kanser mi olsun jpeg görmek isterim ben. Daha çok dikkat çeker kolombia dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Masakari said: Meme kanseri jpeg yerine etine dolgun iri bir çift memenin altına yazılmış bu memeler kanser mi olsun jpeg görmek isterim ben. Daha çok dikkat çeker kolombia dan This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 onu paylaşıcak kız arkadaşı da bulursanız ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 MrLevie said: olum hakikaten sizde hiçbir haltı beğenmeme geni var. ya da ben çok elitim ne lame şeyler bunlar geni. geçenlerde külot rengi olayı vardı ve gayet de tutmuştu. herkesin arkadaşları vardı olaydan bahseden. şimdi bu var, amaç dikkat çekmekse dikkat çekiyor. daha zaten ilk andan anlıyorsunuz olayda bir kıllık olduğunu. ben işte bu ne diyip topic açtım. oturduk olayın saçmalığını tartışıyoruz. kampanya dediğiniz olay hype yaratmak zaten. cocacolanın isim olayı, nutellanın var şu an. bu da bir kampanya gibi düşünün. şimdi bunun yerine beyaz backgroundunun üzerinde kırmızı comic sansla yazılmış MEME KANSERİ JPG'i mi görmek isterdiniz facebookta? burda bunu boklayanlar birazdan meme gifinin altına emiklerim yazacak. ironinin allahını yaşayacağız. ha saçma evet, ama işe yarıyor. çok cool arkadaşlar var abi forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar