Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kolombiya olayı

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

ben tribe giriyorum bayağı.
çok gerizekalıca, yabancı tabiri caizse inanılmaz "lame" ve bir o kadar da yapmacık.

farkındalık falan yarattığı da yok, gerçekten farkındalık yaratmak isteyen kadınlar böyle gerizekalıca şeyler paylaşacaklarına, meme kanserini önlemek adına yapılması gereken kontrolleri teşvik edecek şeyler paylaşsın.
Sosyal ağlarda paylaş

olum hakikaten sizde hiçbir haltı beğenmeme geni var. ya da ben çok elitim ne lame şeyler bunlar geni.

geçenlerde külot rengi olayı vardı ve gayet de tutmuştu. herkesin arkadaşları vardı olaydan bahseden.

şimdi bu var, amaç dikkat çekmekse dikkat çekiyor. daha zaten ilk andan anlıyorsunuz olayda bir kıllık olduğunu. ben işte bu ne diyip topic açtım. oturduk olayın saçmalığını tartışıyoruz. kampanya dediğiniz olay hype yaratmak zaten. cocacolanın isim olayı, nutellanın var şu an. bu da bir kampanya gibi düşünün.

şimdi bunun yerine beyaz backgroundunun üzerinde kırmızı comic sansla yazılmış MEME KANSERİ JPG'i mi görmek isterdiniz facebookta?

burda bunu boklayanlar birazdan meme gifinin altına emiklerim yazacak. ironinin allahını yaşayacağız.

ha saçma evet, ama işe yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

olum hakikaten sizde hiçbir haltı beğenmeme geni var. ya da ben çok elitim ne lame şeyler bunlar geni.

geçenlerde külot rengi olayı vardı ve gayet de tutmuştu. herkesin arkadaşları vardı olaydan bahseden.

şimdi bu var, amaç dikkat çekmekse dikkat çekiyor. daha zaten ilk andan anlıyorsunuz olayda bir kıllık olduğunu. ben işte bu ne diyip topic açtım. oturduk olayın saçmalığını tartışıyoruz. kampanya dediğiniz olay hype yaratmak zaten. cocacolanın isim olayı, nutellanın var şu an. bu da bir kampanya gibi düşünün.

şimdi bunun yerine beyaz backgroundunun üzerinde kırmızı comic sansla yazılmış MEME KANSERİ JPG'i mi görmek isterdiniz facebookta?

burda bunu boklayanlar birazdan meme gifinin altına emiklerim yazacak. ironinin allahını yaşayacağız.

ha saçma evet, ama işe yarıyor.

çok cool arkadaşlar var abi forumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...