Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ipad 2 al 800 850ye, hayır alacaksın dandik android tabletlerden birini, 2 gün sonra tablet yiğeninle oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ayfon said: note 10.1 aldim. sony ile yan yana koyup kullaninca alet al beni diyodu. Tasarim olarak zarif olmasina ragmen benim önceligim film-dizi izlemek olacagindan samsung'da karar kildim. abi bakın artık nefesim tükendi ya şu allahın belası firmaya kar yaptırmayın şu ülkede, ya ne kadar mal insan var diye her gün görüyorum böyle note3ler s4ler vs, hayır paranızı boş yere bir yerlere atmak istiyorsanız bana verin iban atayım. bu artık zevk renkide geçti şu ülkede normal akıl sağlığı yerinde olan bir insan herhangi bir sony ürünü ile samsung ürününü kıyaslayıp nasıl samsung alabiliyor aklım almıyor. hayır bende satıyorum bu ürünleri, samsungu övdüğüm oluyor böyle salaklara ama patide sizi gördükçe inanın kendimi sorguluyorum. böyle uzun uzun yazdım ama hani birazcıkta olsa kendinizi düşünüyorsanız samsungun beyaz eşya dışında her ürününden uzak durun. anasını satayım arçelik zamanında telefon yapmaya çalışmıştı bildiğin aynı kalite. dandik materyal, dandik performans, zaten kutudan çıkan ürünlerin yarısı sıkıntılı. demo diye normal cihaz gönderen bir firmadan bahsediyorum ben, varın gidin karını siz hesaplayın o kadar dandik ürünün. içimdeki nefreti kustum resmen. ALLAH BELANI VERSİN SAMSUNG, UMARIM BATTIĞIN GÜN HABERLERİ ELİMDE BİR BARDAK VİSKİYLE İZLİYOR OLURUM. ALLAHIN BELASI FİRMA. BİMİN ÇİKOLATA MARKALARI GİBİ PRİM YAPTI LANET ŞEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 "pain and suffering" said: Merhaba, yeğenime 400-450 tl civarı bir tablet almak istiyorum. daha ilkokul ikinci sınıfa gidiyor. oyun ve internet için kullanacak daha çok. ne önerirsiniz? teşekkürler asus nexus 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Nexus 10 mu yoksa Note 10.1 mi (2013 ver.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sony tablet ile kalem kullanılabiliyor mu?Varsa kullanan bilen yorumlarını bir aktarabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Lectre said: abi bakın artık nefesim tükendi ya şu allahın belası firmaya kar yaptırmayın şu ülkede, ya ne kadar mal insan var diye her gün görüyorum böyle note3ler s4ler vs, hayır paranızı boş yere bir yerlere atmak istiyorsanız bana verin iban atayım. bu artık zevk renkide geçti şu ülkede normal akıl sağlığı yerinde olan bir insan herhangi bir sony ürünü ile samsung ürününü kıyaslayıp nasıl samsung alabiliyor aklım almıyor. hayır bende satıyorum bu ürünleri, samsungu övdüğüm oluyor böyle salaklara ama patide sizi gördükçe inanın kendimi sorguluyorum. böyle uzun uzun yazdım ama hani birazcıkta olsa kendinizi düşünüyorsanız samsungun beyaz eşya dışında her ürününden uzak durun. anasını satayım arçelik zamanında telefon yapmaya çalışmıştı bildiğin aynı kalite. dandik materyal, dandik performans, zaten kutudan çıkan ürünlerin yarısı sıkıntılı. demo diye normal cihaz gönderen bir firmadan bahsediyorum ben, varın gidin karını siz hesaplayın o kadar dandik ürünün. içimdeki nefreti kustum resmen. ALLAH BELANI VERSİN SAMSUNG, UMARIM BATTIĞIN GÜN HABERLERİ ELİMDE BİR BARDAK VİSKİYLE İZLİYOR OLURUM. ALLAHIN BELASI FİRMA. BİMİN ÇİKOLATA MARKALARI GİBİ PRİM YAPTI LANET ŞEY. Samsung kötü bir firma değil, her yerde bulunup ortalama üstü ürünler sunduğu için insanlar tarafından tercih ediliyor. Evde monitör, buzdolabı, telefon, dvd sürücüsü, televizyon, çamaşır makinesi Samsung, gayet iyi çalışıyorlar. HTC, Philips, LG'den çok beğeniyorum. Bu nefretinin kaynağını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Bu yeni Galaxy Note 10.1 2014 Edit. Alınırmı sizce. 1350 tl ye satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 batuhan said: Nexus 10 mu yoksa Note 10.1 mi (2013 ver.) note alacaksan sadece kalemi için al, yok kalemle işim olmayacak diyorsan gogogo nexus, os nin membasından çıkan alet ha ben note 10.1 kullanıyorum memnunum çünkü kalemini kullanıyorum, hayat güzel kelebekler çiçekler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 batuhan said: Bu yeni Galaxy Note 10.1 2014 Edit. Alınırmı sizce. 1350 tl ye satılıyor. Hocam o kadar verebiliyorsan 1400e 4Gli Xperia Z al, farkı gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 "Tatar Ramazan" said: batuhan said: Bu yeni Galaxy Note 10.1 2014 Edit. Alınırmı sizce. 1350 tl ye satılıyor. Hocam o kadar verebiliyorsan 1400e 4Gli Xperia Z al, farkı gör. Hocam hep xperia tablet öneriyosun, ne özelliği var diğerlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 En basitinden Sony kalitesi, su toz darbe dayanımı. Kaç ay oldu alalı daha hiç sapıttığını görmedim, çok stabil yapmışlar. Tabii keyfin bilir yinede, ama ben samsungun oyuncaklarına paran gitmesin diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 MoKo Ultra Slim Lightweight şu cover i nereden bulabilirim trde acaba alan eden varmı? Yada nexus 10 için benzeri bi model önerebilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ipad demis miyim 3 sayfa once? Dememissem, ipad. Android tablet ne abi napiyosunuz? Eger android tablet alcaksaniz en ucuzunu alin bari dark evo pad falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar