aente Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Pati'ler elimde fazladan bir BF4 CD keyi var, gördüğüm en uygun fiyat 80 TL olduğu için bu pakette bu fiyattan vereceğim birisine. BF 4 + China DLC'li deluxe edition işte bildiğiniz. Şu andan itibaren girip oynayabiliyorsunuz yeni haritaları. Hani derseniz 60 TL vereyim 10 dolarlık falan bir oyun vereyim steam'den ya da steam wallet'tan aktarayım, istediğim bir oyun olursa falan o da ok sorun değil, bir patimizin işi görülsün. Eğer sizden alan olmazsa koyarım 1-2 gün sonra sahibinden'e falan. ps: malbuş demeyin öksürtüyor fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 60TL vereyim yaninda sunlari vereyim. Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi o bundle var bende, daha iyi bir teklifin olursa değerlendireyim. Taksitle alayım derseniz sahibinden'e koyarım size de kolaylık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Steam id linkle bakayim sende ne yokmus :) Edit: Yalniza Ankarada kar yagiyor deli gibi bir disari cikip gelecegim oyun bana rezerve tabi 80TL yi trink cikaran olursa ona sat gitsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://steamcommunity.com/id/bansheennfs wishlistime bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Baktim ama bulamadim sana sunabilecek elimde olan oyun :( Kismet baskasiaymis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 aente said: Pati'ler elimde fazladan bir BF4 CD keyi var, gördüğüm en uygun fiyat 80 TL olduğu için bu pakette bu fiyattan vereceğim birisine. BF 4 + China DLC'li deluxe edition işte bildiğiniz. Şu andan itibaren girip oynayabiliyorsunuz yeni haritaları. Hani derseniz 60 TL vereyim 10 dolarlık falan bir oyun vereyim steam'den ya da steam wallet'tan aktarayım, istediğim bir oyun olursa falan o da ok sorun değil, bir patimizin işi görülsün. Eğer sizden alan olmazsa koyarım 1-2 gün sonra sahibinden'e falan. ps: malbuş demeyin öksürtüyor fsdf. duruyormu bu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 az önce drea aldı, topic gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 VAY RESİM REİS KATILIYOR ÇETEYE dasdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Gördüm ödedim aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ya da aldım ödedim daha doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 28gb olduğunu allahtan aldıktan sonra söylemişim, adam kalp krizi geçiriyordu fdsgç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 28+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 o konuya girmezsek fdasg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 iade edermiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ayında daha 9'u, o kota toplar mı kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 200gb kota vardır onda sotede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eft sabah 9 da yapılacak hatırlatayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 download u da şimdi şirkete ahvale ediyorum, inş kovulmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 beni de boyle kandırmıştın lan. 2 ay sonra geçiyo abi para, o da 8 taksit. inanma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 valla 1 saat önce sahibinden üzerinden birisi 90 TL'ye almak için msj attı ama pati öncelikli, drea'nin zigi daşaa sağolsun diyerek verdik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 al geri sahibindekine de 100e sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yavaşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar