Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı bir şekilde kilo almaya devam ediyorum :(

noddle

Öne çıkan mesajlar

ha bu demek değil ki bu konuyla ilgilenen yapan kişilerde bir problem var. alakası yok. insanın sevdiği keyif aldığı şeyi yapması kadar güzel bir şey yok şu hayatta. ama istemye istemeye sırf kendini daha iyi hissedeceği umudu ve beklentisi ile böyle bir işe kalkışmanın yanlışlığından bahsediyorum ben sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

yaş36 20li yaşlardan beri 80-84kg arasıyım kış-yaz arası bir kaç kilo fark oluyo bazen, boğazımdan da hiç kısmam yani tatlı tuzlu yağlı sadece tek yaptığım şey yürümek hergün kar çamur yağmur farketmez hani bunuda öyle formumu korumak diye değil seviyorum yürümeyi tavsiye ederim yürüyün anacım. (:D

edit: şuna bir bakın kilo alanlar

Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

çok şanslı dediğiniz insanları bi izleyin, ya az öğün yiyip öğlen abanıyorlar siz onu görüyorsunuz ohaa adam ne yiyor ben yarısını yesem sdfjhsdf :O diyorsunuz, ya kahvaltı yapmıyorlar, ya da yedikleri şeyler sizinkiler gibi çer çöp değil.

ohaa metabolizması amma hızlı dediğiniz adam en fazla 100-200 kalori fazla yakıyordur sizden. şişkoluğunuzun suçunu başka yerlere atmayın, fark etmeden de olsa lüpletiyorsunuz işte sdfkjsdf

yıllarca kilo almaya çalışıp hatta bulk fln kullanıp pes eden arkadaşım var abi. adam delirio rüzgarda uçacak gibi olduğu için.

spor salonunda bir çocuk var mesela "keşke 60 olsam" diyo her gün lol. 55 kilo adam. protein tozu fln gırla gidio ama tık yok
Sosyal ağlarda paylaş

180/70-72 oranindayim. Mutlu degilim, kollarim ince vucudum ince ama gobek var. Duzensiz besleniyorum bol kola az su tuketiyorum. En azindan kosu yapmam gerekiyor ama onceki isteyken buna musait ortam yoktu.
Simdi kosuya baslicam. Tam saha 5 tur 1hafta icinde 25 tura cikmayi planliyorum.
Sonra ilavelerle baslicam hafif agirlik mekik barfiks sinav vs.
Ama tabi beslenme olayina ve su olayina bir vozum getirmem gerekiyor. Sekilsiz vucudun en buyuk problemi o su anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün diyetisyene gittim işte, Vücut yağ oranım %26 çıktı,
Vikipedia'da
6–13% arası atletler için
14–17% arası yüksek kondisyon
%18-%26 arası kabul edilebilir
27-37% arası fazla kilolu
38%+ obez diyor.

Sonuç olarak şunlar söylendi:
1- Çok ama az ye (ara öğünler meyve olsun)
2- Sütü akşam hemen yatmadan önce içme (1-2 saat önce iç)
3- Alkol, şeker kesinlikle bırakılacakmış
4- Kızartma yeme, ızgara veya haşlama olcakmış,
5- Haftada 2 kez balık,
6- Spordan 1.5-2 saat önce ekmek arası yemek, spordan hemen sonra 1 ad muz
7- Sucuk salam falan yasak
8- Spor yapılan günler 3 lt su içcem diğer günler 2 lt.
9- Pilav veya makarna yeme onun yerine 2 dilim ekmek ye,
10- Çorba varsa ekmek de yeme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...