chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ha bu demek değil ki bu konuyla ilgilenen yapan kişilerde bir problem var. alakası yok. insanın sevdiği keyif aldığı şeyi yapması kadar güzel bir şey yok şu hayatta. ama istemye istemeye sırf kendini daha iyi hissedeceği umudu ve beklentisi ile böyle bir işe kalkışmanın yanlışlığından bahsediyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yaş36 20li yaşlardan beri 80-84kg arasıyım kış-yaz arası bir kaç kilo fark oluyo bazen, boğazımdan da hiç kısmam yani tatlı tuzlu yağlı sadece tek yaptığım şey yürümek hergün kar çamur yağmur farketmez hani bunuda öyle formumu korumak diye değil seviyorum yürümeyi tavsiye ederim yürüyün anacım. (:D edit: şuna bir bakın kilo alanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 noddle said: cheeseburger'lar, bira, çerez vs... Hepsini çok seviyorum. Bir fikir verin. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 PrudenT said: çok şanslı dediğiniz insanları bi izleyin, ya az öğün yiyip öğlen abanıyorlar siz onu görüyorsunuz ohaa adam ne yiyor ben yarısını yesem sdfjhsdf :O diyorsunuz, ya kahvaltı yapmıyorlar, ya da yedikleri şeyler sizinkiler gibi çer çöp değil. ohaa metabolizması amma hızlı dediğiniz adam en fazla 100-200 kalori fazla yakıyordur sizden. şişkoluğunuzun suçunu başka yerlere atmayın, fark etmeden de olsa lüpletiyorsunuz işte sdfkjsdf yıllarca kilo almaya çalışıp hatta bulk fln kullanıp pes eden arkadaşım var abi. adam delirio rüzgarda uçacak gibi olduğu için. spor salonunda bir çocuk var mesela "keşke 60 olsam" diyo her gün lol. 55 kilo adam. protein tozu fln gırla gidio ama tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 spor genele taşinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Benim zayıflamamdaki en büyük etken kola icetea ıvır zıvırı komple kesmek, tuzu komple kesmek, ekmeği komple kesmek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Geriye ne kaldi ki amk. Yumurta beyaziyla omur mu gecer abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bi de; 1.70 boya 75 kilo normal diyen delikanli kimse ciksin. Nesi normal lan, ancak %10-12 yag orani varsa Ataturk gibi durursun onun disinda baya etli butlu olmalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben 182'im 75 kilo bende "normal" oluyor. 170'de gayet fazla kilo. ha şu an 85'im tam bir patates oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ben de junior semih kayayim. Ruzgarda ucuyorum bazen. 1.76 63 kilo. Tuysiklette yeni bir soluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 179 um, 75 kiloya inince yanaklarım çöküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hanım başka kadınlar bakmasın diye söylüyordur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ahahaha haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Esh said: Geriye ne kaldi ki amk. Yumurta beyaziyla omur mu gecer abi bunu diyip her sabah 3 yumurta beyazından omlet yanına lor kaşar ve isli peynir tüketiyorum. yumurtanın sarısı gerçekten hamallıkmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yumurta sarisina laf edeni doverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 180/70-72 oranindayim. Mutlu degilim, kollarim ince vucudum ince ama gobek var. Duzensiz besleniyorum bol kola az su tuketiyorum. En azindan kosu yapmam gerekiyor ama onceki isteyken buna musait ortam yoktu. Simdi kosuya baslicam. Tam saha 5 tur 1hafta icinde 25 tura cikmayi planliyorum. Sonra ilavelerle baslicam hafif agirlik mekik barfiks sinav vs. Ama tabi beslenme olayina ve su olayina bir vozum getirmem gerekiyor. Sekilsiz vucudun en buyuk problemi o su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bingildak said: hanım başka kadınlar bakmasın diye söylüyordur öyle hahaha yok anne yüreği bunu söyleyen. beni spora yazdıran hanım oldu esas. çok güvenir bana sağolsun ama cidden çöküyor abi yanaklar. askerden 74 geldim zombi gibi. 76 77 fln iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bugün diyetisyene gittim işte, Vücut yağ oranım %26 çıktı, Vikipedia'da 6–13% arası atletler için 14–17% arası yüksek kondisyon %18-%26 arası kabul edilebilir 27-37% arası fazla kilolu 38%+ obez diyor. Sonuç olarak şunlar söylendi: 1- Çok ama az ye (ara öğünler meyve olsun) 2- Sütü akşam hemen yatmadan önce içme (1-2 saat önce iç) 3- Alkol, şeker kesinlikle bırakılacakmış 4- Kızartma yeme, ızgara veya haşlama olcakmış, 5- Haftada 2 kez balık, 6- Spordan 1.5-2 saat önce ekmek arası yemek, spordan hemen sonra 1 ad muz 7- Sucuk salam falan yasak 8- Spor yapılan günler 3 lt su içcem diğer günler 2 lt. 9- Pilav veya makarna yeme onun yerine 2 dilim ekmek ye, 10- Çorba varsa ekmek de yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Vücut yağ oranı için Wikipedia değil de burası daha doğru söylüyor gibi, yaşa göre yapmışlar çünkü http://www.thelifetimefitness.com/nm-V%C3%BCcut_Ya%C4%9F_Oran%C4%B1_Analiz_Tablosu-cp-62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 27 yaşındayım buna göre yağ oranım "çok yüksek" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Diyetisyene sorsaydin ya daha net cevap verirdo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 cevap veriyorum az ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 beyler istediğiniz kadar et ve yağ yiyebilirsiniz un olan herşeyden, pilavdan ve şeker yemeyin sadece yeterli. isterseniz bol tereyağlı 1kg tavuk kanat yiyin. hiçbişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Dragonfire said: Diyetisyene sorsaydin ya daha net cevap verirdo. İşin kötüsü o da çok yüksek dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kek said: beyler istediğiniz kadar et ve yağ yiyebilirsiniz un olan herşeyden, pilavdan ve şeker yemeyin sadece yeterli. isterseniz bol tereyağlı 1kg tavuk kanat yiyin. hiçbişi olmaz. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar