Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı bir şekilde kilo almaya devam ediyorum :(

noddle

Öne çıkan mesajlar

incdarkness said:

PrudenT said:

bingildak said:

abi bazı insanlar bu konuda çok şanslı yapacak bir şey yok.

hapla falan olacağını sanamıyorum.

çok şanslı dediğiniz insanları bi izleyin, ya az öğün yiyip öğlen abanıyorlar siz onu görüyorsunuz ohaa adam ne yiyor ben yarısını yesem sdfjhsdf :O diyorsunuz, ya kahvaltı yapmıyorlar, ya da yedikleri şeyler sizinkiler gibi çer çöp değil.

ohaa metabolizması amma hızlı dediğiniz adam en fazla 100-200 kalori fazla yakıyordur sizden. şişkoluğunuzun suçunu başka yerlere atmayın, fark etmeden de olsa lüpletiyorsunuz işte sdfkjsdf

abi su dogru olsa keske
benim metabolizma fazla hizli
ornek 2 cizburger 1 mcrib yiyip ustune 1 döner yiyip 6-7 bira icip geceyi kapiyorum genelde her cuma cumartesi

bazen 1-2 kilo aliyorum diye mutlu oluyorum sabah uyaninca kilo vermis oluyorum sdf

kilo bir referans değil. Yağ oranı önemli onda bile yağın nerede stoklandığı önemli mesela tofi diye bir şey var. http://en.wikipedia.org/wiki/TOFI
Bu varsa bir insanda acilen yağ yakması gerek demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

az önce organik kızartma tavuk göğsü ile 1 ekmek boğdum yanında da 1 kase yoğurt ile. canımın istediğini yiyorum. darlandığımda sporumu da yapıyorum. boyum 1.70 kilom 81. hiç de şişman görünmüyorum göbeğim var hafif sadece. kasmayın bu kadar.

oha
ben 1-86 yim 72 kiloyum 3 kilo daha alip daha da almam kilo
Sosyal ağlarda paylaş

çok klişe olacak ama güven eksikliği kendinde yapacağın bir değişiklikle bu görünüş olsun başarı olsun yerine gelmez abi. kendiyle barışık olması lazım insanın. hatalarını kabullenmesi, iyi yanlarını takdir etmesi, sevdiği şeyi yapma tutkusu ile yaşıyor olması lazım. ben de çok takıyordum 9 10 sene önce sabah 45 dakika saçla uğraşmalar abuk subuk pahalı giysiler falan o zaman da kaşının üzerindeki güneş lekesine takmaya başlıyorsun abi bitmiyor yani o süreç. sağlıklı olduktan sonra şişman ol zayıf ol fit ol. çok fark eden bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir tuşa basıp ryan reynolds gibi vücut yapabilecek olsam isterim ama kalkıp da app dev konusunda kariyer yapmak duruken işi gücü bırakıp ya da bütün düzenimi değiştirip sosyal hayatımdan feragat edip beslenmemi değiştirip mutsuz mutsuz gezecek kadar da istemem yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...