Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 incdarkness said: PrudenT said: bingildak said: abi bazı insanlar bu konuda çok şanslı yapacak bir şey yok. hapla falan olacağını sanamıyorum. çok şanslı dediğiniz insanları bi izleyin, ya az öğün yiyip öğlen abanıyorlar siz onu görüyorsunuz ohaa adam ne yiyor ben yarısını yesem sdfjhsdf :O diyorsunuz, ya kahvaltı yapmıyorlar, ya da yedikleri şeyler sizinkiler gibi çer çöp değil. ohaa metabolizması amma hızlı dediğiniz adam en fazla 100-200 kalori fazla yakıyordur sizden. şişkoluğunuzun suçunu başka yerlere atmayın, fark etmeden de olsa lüpletiyorsunuz işte sdfkjsdf abi su dogru olsa keske benim metabolizma fazla hizli ornek 2 cizburger 1 mcrib yiyip ustune 1 döner yiyip 6-7 bira icip geceyi kapiyorum genelde her cuma cumartesi bazen 1-2 kilo aliyorum diye mutlu oluyorum sabah uyaninca kilo vermis oluyorum sdf kilo bir referans değil. Yağ oranı önemli onda bile yağın nerede stoklandığı önemli mesela tofi diye bir şey var. http://en.wikipedia.org/wiki/TOFI Bu varsa bir insanda acilen yağ yakması gerek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi yag oranim %10-11 bunu herkes bilir sdf prudent ile olan sicak gecelerimizden dolayi pruya sorucaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 az önce organik kızartma tavuk göğsü ile 1 ekmek boğdum yanında da 1 kase yoğurt ile. canımın istediğini yiyorum. darlandığımda sporumu da yapıyorum. boyum 1.70 kilom 81. hiç de şişman görünmüyorum göbeğim var hafif sadece. kasmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 3gen vucutlu adamda inside fat olur mu bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 chrome said: az önce organik kızartma tavuk göğsü ile 1 ekmek boğdum yanında da 1 kase yoğurt ile. canımın istediğini yiyorum. darlandığımda sporumu da yapıyorum. boyum 1.70 kilom 81. hiç de şişman görünmüyorum göbeğim var hafif sadece. kasmayın bu kadar. oha ben 1-86 yim 72 kiloyum 3 kilo daha alip daha da almam kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi sağlıklı beslendikten sonra kilo alınır verilir mühim değil ki. hem kış mevsimindeyiz. biraz yağlı geçirmek iyidir kışı. niye ayı mısın diye soracak olanlara söyleyeyim sadece ayılar yağlanmıyor kışa hazırlık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 1.70'e 81 kilo gayet şişman lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://www.livefit4life.net/wp-content/uploads/2013/10/bmi-cartoon2.gif kiloyu ölçü almayın, belki adam kaslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 3 5 tane tanıyan var beni forumda onlar bilir yani öyle şişman da değilim abi. göbek var sadece işte. çok takılmamak lazım sağlık dışında böyle şeylere abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Sıs lan şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 niye böyle kötü şeyler söylüyorsun ki şimdi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 seni sevmiyorum hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ahah adamı durduk yere savunmaya geçirtmişiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ne diyim.. canınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 chrome sen su patide olan fistikci kiz hikayesindeki bilgisayar muhendisi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hayır abi ben inşaat ve enerji sistemleri mühendisiyim. o hikaye ile de beni kim bağladıysa internetinin adil kotası 1kb a düşer dilerim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 chrome bu title lar ile senin tam bir money maker olman gerek panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi enerji muhendisisin noyan da enerji creator bence ordan bi baglama olmustur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 moriarty said: katılmıyorum abi sen yine nerden ciktin ya bi hayir dermisin dicem evet dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 mesele o bu değil abi zaten. esasen kiloya çok takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yersen kilo alirsin abi gayet de basit para-cokomel tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Abi kiloya nasıl takılmayalım ya. Yaza hazırlıklara ufaktan başlamak lazım, slim gömlekler, tshirtler içerisinde güzel bir vücut varsa kendimize güvenimiz gelir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 çok klişe olacak ama güven eksikliği kendinde yapacağın bir değişiklikle bu görünüş olsun başarı olsun yerine gelmez abi. kendiyle barışık olması lazım insanın. hatalarını kabullenmesi, iyi yanlarını takdir etmesi, sevdiği şeyi yapma tutkusu ile yaşıyor olması lazım. ben de çok takıyordum 9 10 sene önce sabah 45 dakika saçla uğraşmalar abuk subuk pahalı giysiler falan o zaman da kaşının üzerindeki güneş lekesine takmaya başlıyorsun abi bitmiyor yani o süreç. sağlıklı olduktan sonra şişman ol zayıf ol fit ol. çok fark eden bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ha bir tuşa basıp ryan reynolds gibi vücut yapabilecek olsam isterim ama kalkıp da app dev konusunda kariyer yapmak duruken işi gücü bırakıp ya da bütün düzenimi değiştirip sosyal hayatımdan feragat edip beslenmemi değiştirip mutsuz mutsuz gezecek kadar da istemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar