Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gordon Freeman Burada....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ehee www.donanimhaber.com forumlarında bir arkadaşıun attığı msj aynene yazıyorum...
"Arkadaşlar yeni fark ettim ki bu adam bana benziyor. Oyunlarla alakam yoktur. Arkadaşlar söyledir"

Mesaj tarihi:
eheyt be ulan bizim burda olsa ne gırgır yapardık be. ama her zaman söylemişimdir gordon abimiz karizma diye

edit :gordon freeman yıllardır aramızda sam[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 20 Aralık 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol babacum'u yakından gördüm gordon'a benzerliği kalmamıştı, rockstar gibiydi.. :-p

bunların hepsi valve'ın "gordon aramızdan biri" propagandasının ürünü![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
babacum levyeyi attı, gamerlığı sattı, aslına ihanet etti.. davayı sattı,saçları uzattı ancak hala ümidimiz var..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
Herif dehşet benziyo,
Gece valve bunun fotosunu cekmiş caktırmadan sonra fotolardna modellemişler gordan'ın kafayı.

Başka bi şekilde olamaz[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
bu adamın ya kamerası dandik ya da bu adam da bilgisayar ürünü :P hmm bu adama o gordonun suitinden giydirmek lazım aslında (adını unuttum g.. bilmemneydi sanıarım)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
  • Yeni Oluştur...