KoLCu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ehee www.donanimhaber.com forumlarında bir arkadaşıun attığı msj aynene yazıyorum... "Arkadaşlar yeni fark ettim ki bu adam bana benziyor. Oyunlarla alakam yoktur. Arkadaşlar söyledir"
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 oha harbiden. =) ahahah[signature][hline]we modify worlds
Apache Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hhehe çok benziyor tanısmak ısterım gordonla :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers [Bu mesaj Apache tarafından 20 Aralık 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
arc Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 esas babacum gelsin babacum[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bizim gordonumuz zaten var, babacum freeman :).[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
screamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hakkaten benziyor hakkını yemeyin[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 oha cidden ...[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 eheyt be ulan bizim burda olsa ne gırgır yapardık be. ama her zaman söylemişimdir gordon abimiz karizma diye edit :gordon freeman yıllardır aramızda sam[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 20 Aralık 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ohaaa efsanevı benzıyor :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 lol babacum'u yakından gördüm gordon'a benzerliği kalmamıştı, rockstar gibiydi.. :-p bunların hepsi valve'ın "gordon aramızdan biri" propagandasının ürünü![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 babacum levyeyi attı, gamerlığı sattı, aslına ihanet etti.. davayı sattı,saçları uzattı ancak hala ümidimiz var..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Herif dehşet benziyo, Gece valve bunun fotosunu cekmiş caktırmadan sonra fotolardna modellemişler gordan'ın kafayı. Başka bi şekilde olamaz[signature][hline]Beş Hececiler
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Vay canına[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hehe süper ((:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bu adamın ya kamerası dandik ya da bu adam da bilgisayar ürünü :P hmm bu adama o gordonun suitinden giydirmek lazım aslında (adını unuttum g.. bilmemneydi sanıarım)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 az daha kilolu olsa tam olurmuş bide sakalı yanlarını kesse :) +5kg yeter ense falan[signature][hline]my world my reality
Öne çıkan mesajlar