Malibu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Başlıkta da yazdığı gibi win 8 yüklü bir bilgisayara win 8 i kaldırmadan bir de win7 yüklemek istedim. Son 7 Saattir bununla uğraşıyorum. Ben mi salağım yoksa böyle bir şey mümkün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Eğer değişmediyse, önce eski versiyon, sonra yeni versiyonu yüklemen lazım. Xp->Vista, Wİn7->Win8 gibi. Yoksa çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Hdd'de Partition yaratip ona yukleyeceksin. Otomatikman dual-boot ozelligi gelmis olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 dün bütün gece bunla uğraştım. hala nasıl yaptığımdan emin değilim -gerçi ben w8'i tamamen sildim ettim- ama şundan yararlandım evet, http://www.chip.com.tr/forum/windows-8-yuklu-pc-uzerine-windows-7-kurulmasi_t257176.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Esh said: Hdd'de Partition yaratip ona yukleyeceksin. Otomatikman dual-boot ozelligi gelmis olacak Esh partition yarattığımda gpt miydi neydi öyle bir hata veriyor. Herşeyi silip win7+win8 yükleyemem çünkü bilgisayarın orijinal win8 keyi falan yok direk yüklü geldiğinden. Bu recoverysi falanda giderse bi daha win8 yükleme gibi bir şansım olmaz. Veya win8 keyimi görebileceğim bir yerler varsa oda yeterli olur (: Desqpio said: dün bütün gece bunla uğraştım. hala nasıl yaptığımdan emin değilim -gerçi ben w8'i tamamen sildim ettim- ama şundan yararlandım evet, Bende bütün gece bu ve bunun gibileri okuyup bilgi sahibi oldum ancak tam olarak istediğimi yapamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Faturaların falan sağında solunda yazmıyorsa şöyle bir program var; Link Ne kadar güvenilir bilmiyorum, ama genelde tüm yardım siteleri bu programı öneriyor. Bilgisayar ile ilgili her türlü bilgiyi çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bilgisayarımda speclerin oralarda bir yerde yazıyordu ya key, yazmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar