inf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ankaradan tur düzenleniyor konser için. Detayları burdan yazarım öğrenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ALLAH BE OPETH GELİYO şu an hayatımdaki en mutlu haberi aldım hep "opeti, mikaili [maykıl] canlı göriyim; yaşamak için başka sebebim kalmıcak" falan diyodum, bakalım nolcak[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Biletleri aldım elimde parlıolar kendileri yanlız biletin üstünde opethin logosu dio ve kreatorunkine göre daha küçük duruo kızdım şimdi ona nese 70 kaat bayıldık iki bilete...paranın değmeside opethe kalmış güzel şov yapsınlarda coşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Manticore, 29 May 2003 23:28 tarihinde demiş ki: ....spaltura.... sepultura: müzik grubu spatula:bi şey kazımakta ya da sıva yapmakta kullanılan gereç spaltura: onu çözemedim.. :) dio için gitmeyi düşünüyodum zaten opeth de gelecekse gitmek farzdan sayılabilir.. ama indirimli bilet zamanını kaçıracam sanırım (yarın alabileceğimi zannetmiyorum) artık inşallah çok fazla olmaz da gidebilirim..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Efem telif hakkı isterim Bundan Dolayı said: SadButcher, 23 May 2003 20:58 tarihinde demiş ki: Sepultura - Sert müzük yapan grup şeysi Spatula - Bişiyi bi yerden kazımaya yarayan alet şeysi Spaltura - Bişileri kazır gibi sesler çıkararak müzik yapan grup şeysi...[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Opeth sonradan dahil oldu diye biliyorum. Biletix'te daha 2 gün önce Opeth yazmıyordu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Nerde bu maslak venue?[hline]in my own ashes, i am standing without a soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 off ya off izmire gelsin bunlar yaa ühühühü:([hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: LevieMaxilack, 30 May 2003 21:39 tarihinde demiş ki: off ya off izmire gelsin bunlar yaa ühühühü:([hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again ordan manisa falan da türkiye turnesi yaptırırız ;D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 gap şenliklerinde olmazsa olmaz![hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 şimdi bu festivalin adı Rock The Nations mı ona göre Amorphisi çağırıcam:) yada tekrar türkiyeye gelceklermi die sorarım heh.[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 kaçmaaaaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 balon haber çıkarma sarı balon =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Pogo yapıcaz dimi =). Ona göre döküleyim eski bişiler giyeyimde yırtılmasın ehaha. Gelirim herhalde.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 beni de yazın...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Alexia, 30 May 2003 21:36 tarihinde demiş ki: Nerde bu maslak venue?[hline]in my own ashes, i am standing without a soul maslak ta :P[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bilet aldım ben :) ee ne diyorsunus orada bi Paticik etkingli yapakmı[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: jankis, 30 May 2003 23:42 tarihinde demiş ki: said: LevieMaxilack, 30 May 2003 21:39 tarihinde demiş ki: off ya off izmire gelsin bunlar yaa ühühühü:([hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again ordan manisa falan da türkiye turnesi yaptırırız ;D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) aslında hiç fena olmaz hani. istanbul bursa izmir antalya ankara falan baya ii olur:)[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bu arada ulaşım nasıl oluyor? ben gecenin bi saati kadıköye dönebilcek miyim? küçük bi ihtimalle ayın 29. unda burda olcakmışım. kaçırmam valla. bilgi pls.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bu arada gelen diğer grupların adlarını yazabilir misiniz? sayfayı açamıyorum yavaşlık yüzünden.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Opeth Dio Kreator Rotting Christ Antisilence Almora Radical Noise Bir de Nightwish dermishim :-P[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry [Bu mesaj Faerdun tarafından 01 June 2003 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Çok baba olacak valla[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 pticikteki herkes opeth tişörtüyle gelsin konsere zaten beni kapıda hemen tanırsınız üstünde siyah tişörtlü bi piskopat(kim değilki bu devirde =) )ile yanında göbekli ve büyük büyük ihtimalle mavi tişört giycek adamı(babam =) )tanırsınız hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Faerdun, 01 June 2003 18:46 tarihinde demiş ki: Opeth Dio Kreator Rotting Christ Antisilence Almora Radical Noise Bir de Nightwish dermishim :-P[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry [Bu mesaj Faerdun tarafından 01 June 2003 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Sick Of İt All gelcek die söylentileri var bu doğrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ne zaman akıllanıp benim dinlediğim aşmış sizinki bebe triplerinden kurtulacaksın acaba bende onu merak ediyorum :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar