Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Akşam TRT2'de 21 Gram var, daha önce izlemeyenler kaçırmasın diyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Saat kaçta?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Başlığa [20.30] yazdım ama gözükmüyor galiba :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yok canım gözüküyo da hangi kanalda?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 O bilgiyi veremem, top secret.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 limon suyuyla mı yazmışsın başlığı nedir.. :-p filmi daha önceki ay vermişlerdi galiba.. amelie'yi de verseler keşke tekrar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 süper bi film, dublah bozdu beni ama.. çok kötü dublajlamışlar.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 poff unuttum izlemeyi üüü:(neyse artık cdsini alak[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command....
Öne çıkan mesajlar