bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bırak bunları killer sadede gel. attın ortaya lafı, deliver etmen gerek. kimin sevgilisini badiciler götürmüş burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 cok kası istesen de yapamıyosun ki amk. 3 senedir çalışan adamların hala aynı yerde olduğunu görünce şaşırıyorum bazen. gerçi zorlamıyolardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 neyse sayemde spor genel canlandı yine lifter nonlifter herkes geldi bana bi laf attı, crossfit neymiş onu öğrendi, penis boyutlarını konuştu az gidiyorum akşam canlanırız yine. axedice yetlingi git biraz daha görsel bul gelcem akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: xfit'de nasıl scale oluyor peki mesela bisiklet tekerleği ile başlayıp, araba, kamyon, uçak gibi falan mı gidiyor? nasıl hava atıyorlar? araba-tier adamsın falan mı diyolar aşağılamak için? hmmm Bunların antrenmanlarına wod deniliyor. Workout of the day açılımı. Burada mesela jimnastik + temel halter + metabolik kondüsyon (arada bu tarzda wod tasarlıyorlar koşma veya rowing gibi) hareketlerini birleştirip bir antrenman programı yapıyorlar artık çok popüler olmuş modelleri var mesela fran elizabeth angie annie helen vs gibi. Mesela birbirlerine hava atarlarken fran sürem ile döverim seni falan diyorlar. Scale etme olayında ise ya ağırlıkları düşürüyorlar ya da jimnastik hareketinde tam yapamayanlar için başka bir hareket koyuyorlar. Mesela Pullup var çekemiyorsan pullup ı bant veriyorlar ayağına onunla çekiyorsun. İlk aylar temel eğitime tutuyorlar üyeleri işte hareketleri anlatıyorlar filan. Ondan sonra bir antrenman içinde hem temel halterde ilerlemeni hem metabolik kondüsyonda ilerlemeni hemde vücut ile yapılan hareketlerde ilerlemeni bekliyorlar. Fakat bu hiç bir zaman olmuyor çünkü hepsi tabiatı gereği ayrı ayrı çalışılmalı. Onun yerine tüm bunları bölerek çalışırsın. İlerleyip ilermediğini de görmek için bir crossfit wod u yaparsın ve eski süren ile karşılaştırırsın. Olması gereken bu. Bu yaklaşımı uygulayan crossfit boxları yok mu? Tabiki var ama çok az sayıdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 desteksiz çıktı ya bende drama çıkacak sandım bir an derin pati geçmişi ortaya çıkacak sandım tıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Killer said: barbu said: Killer bosver ya. Kızı napcan. Bicepsini öpersin. girls are important, but biceps are importanter biceps are important, but girls are importanter pampa. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/not-subtle-flirting.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Killer said: axedice yetlingi http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5b1l9gF7m1r3k1m8o1_500.png Killer said: http://images.mylittlefacewhen.com/media/f/img/mlfw368_gilda_I_mad-(n1300517061817).png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hjy54y35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 konu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bodybuilding and pipi :) http://www.youtube.com/watch?v=rsdk-Hmq57M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 APUAHAUAHUAHUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 cok fena :) fag asagi fag yukari diye diye killer acaba neden bahsediyor gercekte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 homoseksuellikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 killer mal bir adam olmasının dışında o kadar antipatik ki devoçiyi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bone postu okur gibi resmen kendim yazmışım gibi utanıyorum killer yazdıklarını okurken. of çok kötü ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Esh said: cok kası istesen de yapamıyosun ki amk. 3 senedir çalışan adamların hala aynı yerde olduğunu görünce şaşırıyorum bazen. gerçi zorlamıyolardır heralde Olayda bu iste. Adamlar cok kaslanacagini, hantallasacagini dusunuyor. Abi benki 95 kilo adam halen halisahadayken en cok kosan eden bendim en basiti. Iste bunlar yuzundwn crosfag moneybag gibi seyler turuyor. Iste by seyler yuzunden salonlar sezOnluk wporcularla doluyoe falan filan. Ayni aekilde bu faggotlar etrafa body kotudur diyip mollete swmedigini birakmio. Sicak insanim, tshirt giyiyoeum. Hava atiyor kaslariyla doyorlar. Iste bhnlari diyenlerin cogu ya o crosfitfagler ya da kosu bandindan 1.5 saat inmeyenler. Birakin da alay edelim. Etsinler. Abi telden yazamiyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 gözlerim tahriş oldu okurken asdasadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 alay etmeyin demiyorum da, bazilariniz pek beceremiyo, onlar etmesin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 atça bilen yok mu aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bu da espiri yapiyo iste. Sene 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben çok iyi konuşurum anadilim gibi bak mesela İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİHİHİHİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ulan bu şimdi bana fısıldamasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 AtlaraFisildayan said: Bu da espiri yapiyo iste. Sene 2004 atça yazmışsın yukarıdaki yazmaya çalıştığını, sığırlığa yatkın olduğunu biliyordum ama bambaşkaymış atçan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bir sonraki konu "Genç Osman nasıl hadım edildi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kanuni said: bodybuilding and pipi :) http://www.youtube.com/watch?v=rsdk-Hmq57M AHBAAAHAHADHAHDASDHSAHDSDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar