Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Otomatik vites olmasi disinda bir sartimiz yok. Su an aklimizda Hyundai i20, Kia Rio ve yeni Clio var. [45k'yi zorlayabiliyoruz ama fazlasi zor] Ben arabalardan hic anlamam, anlayanlara sormak istedim. Muhtemelen sifir alcaz bu arada. Ne kadar az yakarsa o kadar iyi dememe gerek yok sanirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ibiza dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 1.4 TSI 122 hp DSG Toledo 39k birileri alsın ya şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Clio al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 2010 vw golf 1.6tdi comfortline katipten 44k civarı bulabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Dartanian said: 2010 vw golf 1.6tdi comfortline katipten 44k civarı bulabilirsin :P hahahaha :D eyvallah Hocam benim golf var 2010 model 42.5 a en son bırakıyorum istersen ilan numarası 143868499 sahibinden.com da Sıfır istersende bence Seat Toledo İbiza yada Leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Yeni clio da olmus gibi duruyo, bi sans verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 2. el dusunmuyoruz ya. Oyle bi ihtimal dogacak olursa ulasirim sana katip. Bana da en iyisi clio gibi geliyor da iste hic denemis olan var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Hepsi birbirinin aynısı aslında o sınıftaki arabalar. iç hacim, bagaj hacmi, motor güçleri, yakıtları, yalıtımları, malzeme kaliteleri vs vs. Git aklında ibiza-clio-fiest-belki pejo 208 git hepsinle test sürüşü vs yapmaya çalış. Fiyat al, indirim bekle.Yıl sonu sonuçta yaparlar indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Haklisin aslinda. Valla bakindigim kadariyla en mantiklisi "Yeni Clio Touch 1.2 Turbo EDC 120 bg" gibi duruyor. Donanimi falan baya iyi. Gidip bi test surusu yapicam, hosuma giderse bunu aliriz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ona bi mini review yazmistim sank, buralarda bi yerde olucak. bakayim edit: buldum burdaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Yeni Leon 1.2 TSI 105 HP S&S 42.900TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kharon'un review iyi oldu. Saolasin. Leon iyi olur da otomatik olani 52k. Otomatik olmak zorunda maalesef. Clio'yu gidip bi denicem. Su an en guclu aday o ama bugun arka camlarin otomatik olmadigini ogrendim. Boyle ufak seylere takilirim ben. 2013 yilinda boyle is mi yapilir arkadas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arka camları elektrikli olmayanlar baz versiyonudur. üst versiyonlarda elektrikli arka camlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 astra h al yatırım tavsiyesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 deacon bi fiesta dene. Adamlar yılın motorunu yaptı. Powershift şanzımandan da memnun kalacağını düşünüyorum. Yeni makyajlandı da ondan da değer kaybı yaşanmaz pek 3-4 sene. 42000tl bi fiyatı var titaniumun. hatta x paket ve güvenlik paketi de oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kampanya da var fordda.titanyum paket alana x i hediye ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-6-titanium-powershift-i3620.html Su de mi? Baktim buna da tuketimi kalbimi kirdi. Clionunki 6,6 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 accent blue dizel. i20 de olabilir bunların dışında o paraya güzel donanım ve 5 yıl garanti veren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Deacon said: http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-6-titanium-powershift-i3620.html Su de mi? Baktim buna da tuketimi kalbimi kirdi. Clionunki 6,6 :/ Bence yinede test edilir clio'dan daha donanımlı hali 3bin tl daha ucuz.Yarın pazar git yakıt tüketim testi yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar