paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Selam, 9-10 Krş zam gelmiş litresine : Motorin yoldaymış, yarın sabahtan depoyu doldursam iyi olur :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ohhhhşşşşşşşş... satiyorum benim corveti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi lpg cilerin 2 kat artmıstır. katmerli olmusdur lpg zammından sonra. aracı calıstırmaya benzin de alıyor lpgciler. sdsgjkfjghkdfjhdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 mazot pompası girmez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Selam, Haftasonu için bugünden depoyu doldurma planı yapanlar; "5Krş" indirim yapılmış benzin ve motorine. Sanırım bu geceden itibaren geçerli olacakmış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Selam, Her Cuma günü fiyat ayarlaması mı yapılıyor? Bu arada üretim fazlası benzin yüzünden, benzin fiyatında ciddi indirim dedikoduları duydum; doğru mudur? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 İndirim olacağı söylentisi var sebebini bilmiyorum. Ama "üretim fazlası" gibi bir durumun oluşmasına inanmak isterdim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 benzine zam gelince lpg cilerin gönlü nasıl alınıyor nasıl bi insanlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Hep 50 liralik benzin alan qizlar eqlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Ya çocuğum sen mod musun, felaket tellalı mı? Bak bidaha seni burda pompa zammı başlığı açarken görmeyecem tamam mı? TAMAM MI DEDİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 toggie said: İndirim olacağı söylentisi var sebebini bilmiyorum. Ama "üretim fazlası" gibi bir durumun oluşmasına inanmak isterdim gerçekten. üretim fazlası vardı zaten ya hatta elde kalanlar litresi 1 lir gibi fiyata mısıra mı öyle bi yere satılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 araba satışları geriledi insanlar trafikten bıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Biz hep 50 liralık alıyorduk ama geçen gün "abi 50 liralık veremiyoruz artık çok az oluyo" dedi pompacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iQxaadl44UQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar