Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

note2 rootlamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Samsung rootlamadim daha önce ama normal rootlama işleminden daha farklı olmayacagini varsayarak söylüyorum, stock ROM un customunu bulup onu yüklenen gerekli.

Samsung dagitimini yüklersen rootun ucar.
Mesaj tarihi:
romun rootla alakası yok, yanlış bilgi vermeyin sdfsd
her rom rootlanır, stock romlar da dahil.

mrlevie, demek istediğini de tam anlamadım, root yapmak için rom flashlamak şartmış gibi söylemişsin de yok öyle bi şey
Mesaj tarihi:
Promenader said:

peki rootladıktan sonra rom kurmam zorunlu mu ? samsungun romuyla devam etmek istiyorum.

Note 2 toolkit ile önce root atarsın, sonra istersen Aynen programla Recovery kurup rom yukleyebilirsin. Root için en iyisi toolkit ama rom ve Recovery için en iyisi Odin programı.
Note 3 özellikleri için Custom rom tavsiye ederim, penwindow falan baya değiştiriyor telefonu
Mesaj tarihi:
ya işte dediğim gibi ilk başta odinle rootlayacaktım, onun içinde efs dosyası mı ne onun yedeğini almam gerekiyomuş. yedekleme programınıda busybox olmadan çalıştıramadım, busyboxta sürekli hata verdi.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

romun rootla alakası yok, yanlış bilgi vermeyin sdfsd
her rom rootlanır, stock romlar da dahil.

mrlevie, demek istediğini de tam anlamadım, root yapmak için rom flashlamak şartmış gibi söylemişsin de yok öyle bi şey

Yok la root için rom flashlamak şart değil zaten de, bootloaderi kapatan ROM yuklememek gerekiyor. Sonra recovery de gidiyor superuser accessiyle birlikte.
  • Yeni Oluştur...