Promenader Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 odinle not2(4.1.2)'yi rootlayacağım ama efs pro ile yedekleme yapacakken busybox kurulu değil hatası veriyor. busyboxunda bi türlü uyumlu versiyonunu tutturamadım. ne yapabilirim şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Note 2 toolkit yükle, her işi kendi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 peki rootladıktan sonra rom kurmam zorunlu mu ? samsungun romuyla devam etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Samsung rootlamadim daha önce ama normal rootlama işleminden daha farklı olmayacagini varsayarak söylüyorum, stock ROM un customunu bulup onu yüklenen gerekli. Samsung dagitimini yüklersen rootun ucar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 romun rootla alakası yok, yanlış bilgi vermeyin sdfsd her rom rootlanır, stock romlar da dahil. mrlevie, demek istediğini de tam anlamadım, root yapmak için rom flashlamak şartmış gibi söylemişsin de yok öyle bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Promenader said: peki rootladıktan sonra rom kurmam zorunlu mu ? samsungun romuyla devam etmek istiyorum. Note 2 toolkit ile önce root atarsın, sonra istersen Aynen programla Recovery kurup rom yukleyebilirsin. Root için en iyisi toolkit ama rom ve Recovery için en iyisi Odin programı. Note 3 özellikleri için Custom rom tavsiye ederim, penwindow falan baya değiştiriyor telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ya işte dediğim gibi ilk başta odinle rootlayacaktım, onun içinde efs dosyası mı ne onun yedeğini almam gerekiyomuş. yedekleme programınıda busybox olmadan çalıştıramadım, busyboxta sürekli hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 PrudenT said: romun rootla alakası yok, yanlış bilgi vermeyin sdfsd her rom rootlanır, stock romlar da dahil. mrlevie, demek istediğini de tam anlamadım, root yapmak için rom flashlamak şartmış gibi söylemişsin de yok öyle bi şey Yok la root için rom flashlamak şart değil zaten de, bootloaderi kapatan ROM yuklememek gerekiyor. Sonra recovery de gidiyor superuser accessiyle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar