KingV Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 İnternette gezinirken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Belki ilginizi çeker. site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 gözü bozulur len insanın bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 üstünde Blizz ve Wow yazsaydı milyonlar oynardı. diyip kartları açim masaya. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 greenlightla mmo yapmak biraz abzürd değilmi? nasıl olursa olsun mmolar con ciddi ytatırım ve birikim isteyen işler. öle indie mmo falan olucak iş değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mmo'nun bini bi para abi, oyle abartma cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 var mı oynayan hic nası biseye benziyo cok sıkıldım yukleyip takılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hani süpr ant vardıya çizgi film onun gibi zıplanıyor oyunda hareketler tablet için yapılmış gibi o kadar boktan ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 oyunu ortaya attıktan sonra indirip bir bakayım bişiler aktarayım dedim. indirdim. ARcher açtım. 2 kurt kestim sonra kapadım. pc lik oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konsept te çok güzel duruyor ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oyun baya bir yenilenmiş eski begenilmiyen sistemler tamamıyle degiştirilmiş. Kullanıcı yorumları fena degil . incelemeye deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 abi senin oynamadıgın bir mmo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Elimden geldiğince oynamaya çalışıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 telefonda gördüm, lan dedim dur bi bakim yorumlar falan iyiydi (türk yorumlarına da ne kadar güvenilir ya...) sonra cross platform olduğunu keşfettim. hem pc'de hem telefonda oynanabiliyor. o yüzden bi ilgimi çekti. bakalım, pc+android CP oyun arıyodum iyi oldu. abartı p2w değilse tatlı olur. ilgilenen olursa, steam'den yüklediğinizde cross platform olmuyormuş. yasal sebeplerden ötürü steam izin vermiyormuşmuş. siteden indirilen client'ta sorun yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar