KingV Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 İnternette gezinirken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Belki ilginizi çeker. site
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 üstünde Blizz ve Wow yazsaydı milyonlar oynardı. diyip kartları açim masaya. 8-)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 greenlightla mmo yapmak biraz abzürd değilmi? nasıl olursa olsun mmolar con ciddi ytatırım ve birikim isteyen işler. öle indie mmo falan olucak iş değil bence.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mmo'nun bini bi para abi, oyle abartma cok.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 var mı oynayan hic nası biseye benziyo cok sıkıldım yukleyip takılabilirim
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hani süpr ant vardıya çizgi film onun gibi zıplanıyor oyunda hareketler tablet için yapılmış gibi o kadar boktan ki anlatamam
KingV Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 oyunu ortaya attıktan sonra indirip bir bakayım bişiler aktarayım dedim. indirdim. ARcher açtım. 2 kurt kestim sonra kapadım. pc lik oyun değil.
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oyun baya bir yenilenmiş eski begenilmiyen sistemler tamamıyle degiştirilmiş. Kullanıcı yorumları fena degil . incelemeye deger.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 abi senin oynamadıgın bir mmo var mı?
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Elimden geldiğince oynamaya çalışıyorum .
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 telefonda gördüm, lan dedim dur bi bakim yorumlar falan iyiydi (türk yorumlarına da ne kadar güvenilir ya...) sonra cross platform olduğunu keşfettim. hem pc'de hem telefonda oynanabiliyor. o yüzden bi ilgimi çekti. bakalım, pc+android CP oyun arıyodum iyi oldu. abartı p2w değilse tatlı olur. ilgilenen olursa, steam'den yüklediğinizde cross platform olmuyormuş. yasal sebeplerden ötürü steam izin vermiyormuşmuş. siteden indirilen client'ta sorun yok ama.
Öne çıkan mesajlar