Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ömer ÇAVUŞOĞLU


Mave

Öne çıkan mesajlar

Dün gece bir spor programında seyrettimde kendisini , pes dedim yani , bir insan bu kadar annesine aiLesine sövdürmekten zevk aLır.
Adam resmen söyLüyor " Bana küfür ettiLer , ben hakettim , ben kaşındım "
ALLAH aiLesine sabır versin ne diyim...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o adamı tartışmaya değmez ya..

cidden artık napacağını şaşırmış bi adam..

pati halkı en iyi spor programını seçti...

NTV-------> 90 Dakika !!![signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamın zaten tartışıLacak hiçbir yanı yok , adam açık açık aiLesine ve kendisine küfür ediLmesinden hoşLandığını koLtukta yayıLa yayıLa söyLeyebiLiyor.

Burada bana göre önemLi nokta bu adamı spor camiasından uzak tutmamız gerektiğidir. Yani bu bizim yapacağımız iş değiL , buna medyanın ve federasyonun eL koyması Lazım.
Bu adamın sözLeri iLe abuk subuk işLer yapabiLecek binLerce fener taraftarı var eğitimsiz , biLgisiz , kara cahiL.

Bu sadece fenerbahçe için geçerLi değiL tabiki , bu tip adamLardan hemen her camiada var. Demek istediğim bu tip insanLarı Türk sporundan temizLeyemezsek ne kadar uğraşırsak uğraşaLım yine terör ve küfür sahaLardan siLinemez.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

izlenilmeyecek kanallar
AVT, Show , Star. Yaptıkları programların hepsi "rating" kaygısı ile kavga, gürülrültü ve çığırtkanlık kokuyor.

Şu ara izlediğim 3 kanal
NTV #1
TV 8
NBA TV :) bu merak da yeni çıktı. Final haftasının yan etkileri galiba.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şayet sen bir ülkenin en büyük takip potansiyeline sahip olayı olan futbolun içinden birisiysen ve televizyonlara çıkabiliyorsan, bu ülkenin futbol lokomotifi kulüplerinden biri olan fenerbahçenin "haysiyetli" bir üyesiysen belli bir seviyede olmalısındır.
şayet çıkıp bir televizyon programında başka bir takımın bayrağını yumruğunla delip "galatasaraya girsin" diyebiliyorsan, bununla yetinmeyip ben ana avrat küfürden zevk alıyorum diyorsan ben sana küfrederim.hem de ana avrat, gelmiş geçmiş küfrederim. evet ben bir hayvanım.
saygılar..[signature][hline]alea iacta est...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çavuşoğlu'nun savunulacak hiç bir yanı yok. GS UEFA kupasını aldığında "kıskaçlıktan çatlıyordum, keşke almasaydı, bir hafta evden çıkmadım" diyen bir insan.

Türkiye'de futbolda centilmenlik, kalite vb şeyler adını hiç bir şey yapmamış, milleti aptal aptal fanatizme yönlendirme çabasında gözüküp ünlü olan bir morondur benim için.

Bu demek değildir ki ona küfür edenleri savunuyoruz vs vs... Zaten Mave de iyiki küfür etmişler falan dememiş ki ben de demedim ama bir insanın TV'a çıkıp milleti galyana getirme, kaliteyi düşürme çabasına da hiç iyi gözle bakamıyorum.

Futbolda çirkin olan herşeyi yapmaya çalışan bu adamı ve bu adamları TV'ye çıkartarak kavga-gürültü ile reklam olmaya çalışan tüm yayın kurumlarına da sövüyorum içimden.

Kavgaya, küfüre ve fanatizme doyamayıp televizyonlarda saatlerce milletin birbirine bağırmasına prim veren insanımıza da kızıyorum. Bu insanlar yüzünden kavga ettirecek bir şey arar oldu TVler en son, gelin kaynana kavgasını icat ettiler. Kepazeliğin son perdesi diyeceğim diyemiyorum çünkü bu herifler iki gün sonra daha da talep alacak başka bir kavgayı, başka bir fanatizmi bu ekranlara taşıyacaklar ve bizim insanımız da BOŞ BOŞ TV'ye bakmaya devam edecek.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

programı izlemedim, kim nerde küfür etmiş bunu da bilmiyorum da, küfür edene eleştiriyorum demenin bir manası yok bence. bu zaten doğal insani hareketimiz. eminim buradaki herkes küfür eden kimse zaten eleştiriyordur.

yani küfür edene prim veren bir zihniyet zaten kabul görmez. zaten eğer Çavuşoğlu ben küfürden şöyle zevk alıyorum böyle zevk alıyorum diyorsa asıl burada bu küfüre prim veren kendisidir.

Türk futbol yorumcularının benim için yüz karasıdır belki en iğrendiğim kişisidir.

Futbolda yanlış yorum yaparsın, (Erman hoca'nın çoğu kritik konudaki fikri yanlış benim için), doğru yorum yaparsın ama sporun tüm değerlerini mahfedecek bir şekilde kendini popülizme satamazsın.

Millet bu kepazeliği beğeniyorsa bile yetkilinin görevi o milleti bir üst seviyeye çıkartacak programı yayınlamaktır. Cahillikten rant elde etmek bu ülkenin en büyük sorunlarından bir tanesi.

Sırf futbolda sırf basında sırf politikada değil bu. Her yerde, okumamışlığın, cahilliğin üzerinden para kazanan ruhsuzlarla var ülkemizde malesef. Bu rant sayesinde de sözlerini geçirecek yerde bu kişiler.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi


[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 20 Aralık 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hakkını yemeyin adamın, bu sefer gökmen özdanak kaşındı...
oda " sevinsinler diye 3 puan verdik yaygara yaptılar , denizli taktı çelmeyi gene yerlerine oturdular" dedi.
son noktayı koydu , gökmeninde ondan sonra sesi çıkmadı..

[Bu mesaj Vulture_Wolfish tarafından 21 Aralık 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi gökmen bide ömer...

2sindende nefret ediyorum çünkü 2side bişi bilmiyolar..
1-2 araştırıp eski dosyaları açmakla veyada ona buna çamur atmakla spor yorumcusu olunmuyo malesef :([signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...