Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 var mı arkadaşlar, bir kitaba ulaşmam lazım, sadece bir kere kullanacağım için siteyi şimdi 9 avro vermeyeyim sorayım dedim. kitap şu; The Way of the Ninja: Secret Techniques - Masaaki Hatsumi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ninja vardi ne guzel kacirttiniz simdi kitap arayıp durun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 eheh ^^ ninjutsu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum, istanbula gidecek vaktim bu aralar yok o bakıma en güvenilir kaynak olarak bunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hacım o kitabı boşuna arama hidden jutsular yazmaz öle kitaplarda. Yazsaydı zaten hidden olmazdı,değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yok hani bir ilk giriş, bilgi edinme, nedir ne değildir anlamında okumak istiyorum. hani okuyum aman allahım shruiken fırlatayım, katanayla domuz keseyim diye değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 9 euro vermeye gerek yok herhangi bir pdf yükle bir kitap indirme hakkı kazanıyorsun sonra da istediğin bir kitabı indiriyorsun. Öyle baya bir kitap indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hıııı eyv hmm iniyor ^^ peki her uploadımda bir hak kazanıyor muyum? iyiymiş öyleyse baya, bende faydalı şeyler paylaşmaya çalışırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ever her upload için kazanıyorsun. Hatta paylaşmaktan hoşlanıyorsan düzgün bir hesap aç düzenli olarak odaklandığın konu hakkında düzenli pdf yükle böylece daha çok kitap indirme hakkın olur hemde hesabından bir çok kişi istifade eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar