DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Satmaktan vazgeçmiştim tekrar satıyorum, ikisini 720 tl ye bırakacağım sıkıldım 50 kere arayıp pazarlık yapanlardan çünkü, ucuza veriyorum. satma nedeni yedek makinam alması ve kullanmamam. Shutter count 13k civarı, tertemiz bayağı temiz yani. Parasoleyi askılığı kapakları vs. tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kardeş bişey sorucam , şimdi DSLR olayından hiç anlamayan birini düşün, işte o benim . Sormak istediğim Canon'larda 50 mm f.18 ucuz portre lensi var ya, AF motoru var filan hede hödö neyse, Bunun nikon için olanı var mı ? Neden soruyorum , hep bu lensi alıp portre çekmek için canon almayı düşünüyodum fakat sen uyguna satıyorum diyosan sorayım dedim , biliyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 var ve 300 TL civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ok vazgeçtim o zaman canona yöneliyim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 canon da 250 civarı 50 lira için mi vazcaydın? gerçi canon lensler genel olarak nikondan hep bi tık daha ucuz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 nikonda da 250ye bulunur 2. el temiz hatta sahibindene baktım şimdi merak edip var bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mekanik olarak çok basit bi lens 50 mm 1.8. O yüzden baya ucuz zaten. 2. el alırsan aynı fiyata bulman normal. 50 TL için de marka değiştirmek enteresan olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 nikonunda var hemde daha iyi cünkü nikon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sadsadasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hanı saka bi yana, nikonun dusuk ısıkta focuslaması daha iyidir cannondan genel olarak. haliyle 1.8f kullanırkende bundan yararlanmamak için bir sebep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 off topic nikkor un ne olduğunu anlamak için uğraştım lel hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Up! İndirim 700 TL net fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 650 TL son fiyat artık satılmazsa bayiye vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 alın bunu alın alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 DoruK said: 650 TL son fiyat artık satılmazsa bayiye vericem bayimi ? bırak halk kazansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hala satılık bu, bayi 600 veriyor inat ettim vermiyorum, 650'den aşağı gideceğine anneme vericem fotoğraf çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 alsam mı acaba ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sana giderse sevinicem rıdvan, değerinden çok ucuza gidiyor çünkü dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çok ucuza demeyelim de ; http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-slr-nikon-d70s?query_text=d70s&sorting=price_asc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 şunu ben alırdımda nakit yok şuan hiç. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 salvation said: çok ucuza demeyelim de ; http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-slr-nikon-d70s?query_text=d70s&sorting=price_asciki tane d70s body var aynı satıcı satıyor biri 299 tl biri 599tl eski makine olduğu için piyasadakilerin çoğunun ahı gitmiş vahı kalmış. benimki garaj arabası gibi kalıyor bunların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar