Buddha Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 200k online ama 30dkdır oyun bulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Flassh said: medunun ultisinde bkb basan biri nasıl 4k olabilir ya 1 kere yaptı 2 kere yaptı herif tüm şarjlarını medunuyn ultiye harcadı ve hala anlamadı, işe yaramadığı Şöyle bi olay var bu ranked mmr gelmeden önce çoğu kişi party ile oynuyordu ve belli bir win rate yakaladılar. O yüzden ranked mmr gelince puanları yüksek geldi hep. Şu anda çoğu oyuncunun solo mmr puanı balon bikaç ayda anca oturur gibime geliyor gerçek puanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 En kötü şey lose streak'de adama denk gelmek, en ufak bir olumsuzlukta saydırmaya başlıyor. Takımına laf atınca daha iyi oynamadıklarını fark edemiyor insanlar. Laf atınca tam tersine oyundan kopuyo takım saçma kavgalara giriyor. ayrıca stack'ın tamamı raporlarsa ayrı ayrı saymıyor. Sürekli maçlarda raporlanman lazım ceza almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 fantazi ligi için bilet alan var mı? ekleşelim lig kurdum herkes birer tane kurar bissürü ligimiz olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bazı tipler var dedikleri olmayınca direk afk olan falan. onları gerçek hayatta silkesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 yanlıs yer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ahmedinejad said: bazı tipler var dedikleri olmayınca direk afk olan falan. onları gerçek hayatta silkesim var. dün bi oyunda bizi catır catır ezicekler iken(hooktan kacamayan puck vardı ) karşı taraf farm calma kavgasına girdi ve biri sinirlenip kule dibinde feedlemeye başladı sayesinde oyunu aldık şimdi bu herif ceza meza almıcak ama ona laf söyledim diye 1 hafta mute alabilirdim misal benim takımımda olsaydı D: D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ben çıktığından beri ability draft oynuyorum sırf demin silencer meeponun ultiyi aldı. hepsi ayrı ayrı int çalıyor. karşıda mana kalmadı oyun sonu shdfsdlf ciddi ciddi 0 inti falan kaldı hepsinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 istedikleri yapılmayınca trip atanlar benim de en kıl olduğum oyuncu tipi. Ceza almıyorlar olayına katılmıyorum, bir kere adam feedlerse report hakkı olan herkes basar. Üstelik mmr oynuyosun adam atıyorum 10 maçından birini bile feed'lese ciddi bir puan düşüşü demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 aynı oyunu oynamıyoruz sanırım, ceza alırmış hahaha dotabuffta sırf feed ile meshur olmus onlarca acc var hepsi girip hala feedliyor oynuyor haftada 3 report hakkı komikliğine girmiyorum zaten, çünkü oto mute ban vermek dışında bi şeye yaradığı yok son oyunum 5 carry team ne puan düşüsü ya... bipleyen mi var sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 4600 mmrdayım bugün itibariyle solo girip ciddi oynamayı bıraktım. Takımı trolleyip çıkıyorum. Çünkü ben trollemezsem başkası kesin trollüyor. Hele haftasonu maç kazanmak mucize valla. Artık en az 3 kişi ile giricem oyuna yoksa sinir hastası olup çıkıcam bi oyun yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 aynı şekilde nasılsa, kaybedip kazanmam bana bağlı olmuyor belli bi aralığa sıkıştım önce düşüyorum, sonra yükseliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 HAHAHA yine 1 hafta mute D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bana banlama yetkisi ve 1 ay süre versinler dota komünitesini elit seviyeye çekerim yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 asdasd4441 said: Hele haftasonu maç kazanmak mucize valla. yüzünden cidden haftasonulari igrenc oluyor dota ve her saatte. bazen gece 4 te falan deniyorum gereksiz adamlar uyumustur falan belki diye; yok yine ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 stack ı engelleseler hiç değilse biraz düzelecek ama yok, eziyete devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 of ya soloda 3.4k yapıcam bi türlü olmuyo 4 gündür 3399da filan kalıyo kafayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 sallayın mmr ı her seviye hemen hemen aynı şeyleri yaşıycaksınız zaten 5k da falanda aynı şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 dota ele geçirdi bünyeyi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 karşıda 5 kişi var bizim takımda 2 solo 1 tane de 3lü parti var saçma değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 mulgear6 said: karşıda 5 kişi var bizim takımda 2 solo 1 tane de 3lü parti var saçma değil mi ya volvodaki dahi beyinlere göre saçma değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 dün kaybettiğim tüm oyunları stack gerizekalılar yüzünden kaybettim misal 4 stack takıma denk geldim jungle giren herif ilk 10 dkta 3 kere nc ye öldü sonra bunun adı SOLO MMR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 4 stack ve 2+2stack'i birbiriyle eşit gören bir sistemle oynuyoruz abi solo falan girmeyin artık cidden .Eskiden solo queue butonu varken çok güzel geçerdi maçlarım şimdi her 2 maçtan birinde birine sövmeden oyun bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 al işte yine stack yine feed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 HAHAHAHAHAH dün 4stack girip feed şölenine dönen herif benden 900 mmr düşük çıktı :DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar