Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 böyle olcağı belliydi zten 2 tane rus nickli mal vardı baslangıctan anladım zaten gg diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 VE GERİZEKALILARIN 4U DE ARKADAŞMIŞ 4U DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sakin ol şampiyon vaktinde dota/hon oynarken kulaklık mouse parçalamışlığım falan var, reflü başladı falan. şimdi zerre takmıyorum, kafama göre oynuyorum, canım isterse trollüyorum . hiç kendini germeye değmez, bırak başka bişey oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 şaka mk şaka ya yine 4 stack gerizekalı rus yine şaka legion un ultiden korunmak için bkb kasıyor mal gondar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Centaur dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 7 lose harika matchmaking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 flash steam id yazsana. bi maç atalım merak ettim bu rusları. bana çok 1 mal gelse 2 akllı başında adam geliyor kurtarıyoruz durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 işte gelse kurtarıcan da gelmiyor ki aptal volvo solo que kaldırdığı için bugün tüm oyunlarım 4stack rus tamamen şans yani id rajeesh pati kanalında hep varım ama muteum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 barat, gondar, puck ,furion, lina push yapamayan push teamiz gondar ncden çıkmadı, hiç bir türlü invis gank alanı yaratmadı furion clock a feedledi 10 -0 clock falan vardı ezdiğimiz void e aegis kaptırdılar... dk 15den sonra ne ward ne deward hiç bişi herifler her tarafı wardlı gankte gidemiyorum bekledik kassınlar girsinler 4k matchmaking. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ekledim yarın oyun atarız. son oyun gene bir yavşağımız 1 iyi oyuncumuz vardı. orta karar olanlara laf anlatıp yavşağı bile kastırdık. benim rating 3200 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Hala neden tek başıma girdiğim zaman karşıya 4 stack attığını çözemedim. Yani eğer bi takımda 4 stack varsa karşı takımda da 4 stack olmalı ama yok tabiki benim karşıma koyucak 4 stacki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 game is safe to leave olduğunda safeden tek kasıt oyundan çıktığınızda queue cezası almamanız mı bugün 4v5 yendim kayıtlara geçmedi, 3v5 yenildim anında bir lose daha çıktı kayıtlarda what the actual shit volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 karşıma 5 stack geldi bu nasıl bi gerizekalı sistemmk yapıcaklarını işi silkeyim solo que istiyoruz bu kadar mı zormk? aptal herifler ya beyinsiz köpekler umarım en yakınlarınız ölur it herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küfürsüz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben carry alınca yeniyoz. bundan sonra hep hardcarry oynayacam. rage pick yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 o değil de ruslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Captain draft güzel modda millet giriyor daha banlar bile belli olmadan hero spariş ediyorlar. Almayıncada gg çekiyorlar falan. Neden ap oynamıyorlar anlamadım. Ha birde bazıları mesela Lone Druid diyor alıyorsun oflane adama kalıyor o pick adam hiç beceremiyor. Kendisine bile istememiş aslında :D Heralde önceki oyun biri Lone ile ezmiş herifi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 insanlar neden takımda kim var kim yok demeden kafalarına göre pickliyor ya. 4600 mmr'da hala böyle adamlarla uğraşıyorum. Şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kaybetmekten bıktım. lütfen bana bi taktik verin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 git gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ya bu mathmaking salaklığı nedir, win streak lose streak mi gidiyo.. seri loselar alıyorum rezil leş nooblarla anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar