Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 win streakta iken stack çok nadir denk gelirdi lose streak a girdim 50winli adamların stackı ile oynuyoruz accountum kesin buglı ya yoksa olamaz yani böyle bi saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 aga bug sende oyunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 kurşun dökturup okuttum bende sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 flash 1-2 oyununun id sini verir misin izleyelim bakalım. dota 2 başlıklarında en az 250 tane ağlamalı mesajın var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 neyini izlicen? 0-10 mid odyi mi? 0-13 safelane gyroyu mu? jung kasıp 0-7 oynayan axeı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ben 3üneden talibim. at buraya idleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 asdasd4441 said: Flassh said: 50 winli ilk kez ranked adamı nasıl aynı maça atıyorsun ya Benşm takıma geçen TBD adam atmıştı party de değildiler solo girmiş adam daha calibration maçlarında benim takıma atmış :D calibration'dan sonra 6000 olacak belki adamın mmr'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 evet izlemek istiyorum, merak ettim şu bahsettiğin son 4-5 oyunun idlerini ve mümkünse dotabuff sayfanı yollarsan daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 eldar said: asdasd4441 said: Flassh said: 50 winli ilk kez ranked adamı nasıl aynı maça atıyorsun ya Benşm takıma geçen TBD adam atmıştı party de değildiler solo girmiş adam daha calibration maçlarında benim takıma atmış :D calibration'dan sonra 6000 olacak belki adamın mmr'ı? hehe gerizekalık burda başlıyor işte o yüzden herkes yeni account açıyor yeni account 2-3 man stack 50 win ile high mmr :DD::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 kaybediyosam benim takimdaki adamlar kotudur. kazaniyosam benim sayemde kazanmisizdir. klasik turk mantigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 yok ya türklere has değil, insanoğlu her yerde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 hiç bi yerde benim sayemde kazandık/kaybettik diye bir şey demedim dotanın takım oyunu olduğundan habersiz, come mid net cafe bebesi değilim de takımdaki heriflerin skill levelini, ezilip ezilmediğini anlayamayan heriflerin bok atması neyin mantığı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Liebe said: evet izlemek istiyorum, merak ettim şu bahsettiğin son 4-5 oyunun idlerini ve mümkünse dotabuff sayfanı yollarsan daha güzel olur. ID leri atamıyo ASUhuJIkoldfhgnbvcxzaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Flassh said: hiç bi yerde benim sayemde kazandık/kaybettik diye bir şey demedim dotanın takım oyunu olduğundan habersiz, come mid net cafe bebesi değilim de takımdaki heriflerin skill levelini, ezilip ezilmediğini anlayamayan heriflerin bok atması neyin mantığı acaba Abi at şu dotabuff linkini yaa evet adam haklıymış beyler diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 mis gibi kazanıyodum 4 5 maçtır bi huskar geldi herif 25 dk jungle kastı oyunu 1-12 bitirdi ve win streak bitmiş oldu CONGRATZ VALVE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 hayır 1-12 bitiremez id ver inanmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Ahahahahah ulan 2.ye aynı muhabbet oluyor. Biz ne sana ne oyununa laf ettik sadece merak ettim, bu kadar gelen adamlara ağlarken sen neler yapıyorsun oyunda diye.. Vermeyerek idleri gereken cevabı vermişooldun zahmetsizce sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 yok ya sizin oyunlarda kimse kötü oynayamaz, olmaz ya inanamam. Ancak kötü oyuncu gelmiş olabilir, mmr lobisinin oyunları bunlar. Yoksa bir oyuncunun kötü oynadığı nerede görülmüş, aklım almıyor. Nası kötü oynayabilir bir insan, hayatımda görmedim duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 come mid çekmeyi unutmuşsun liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 tamam abi harika oynuyorsun sen, sadece sen harika oynuyorsun ama hep gelen adamlar yüzünden yeniliyorsun. abv valve, lanet dota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 haha hala ne diyor ya mmr glitchlerinden bi haber olduğun dotadan da mı bi habersin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 mmr lobisinin oyunu bunlar hep işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 anlamdbbcm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Liebe said: tamam abi harika oynuyorsun sen, sadece sen harika oynuyorsun ama hep gelen adamlar yüzünden yeniliyorsun. abv valve, lanet dota. Vermedi mi hala id ASDAUhdAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 oo forumun dendileri de gelmiş halinizden memnunsanız atın bir dotabuff profili de görelim. HAyır biz böyle yazınca 2000 3000 mmrda oynuyoruz falan mı sanıyosunuz anlamıyorum ki.Bu olaylar 4700 mmr'da oluyor diyorum siz id ver diyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar