paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Selam, Kitlenen volans süpermiş! Partikül filitresinden sonra yüzümde yine aynı tebessüm (:P) Bu arada INA ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 paramecium said: Bu arada INA ;) O benim sucum degil, telefondaki auto correction in sucu. ddsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 vurdu ve gol oldu demeyelim, soktu ve çıkardı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 paramecium said: Selam, Kitlenen volans süpermiş! Partikül filitresinden sonra yüzümde yine aynı tebessüm (:P) Bu arada INA ;) Saygılar. sdf volant lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 he ne işe yario de bilmiyorum sadece kitlenebiliyor ama bi de markası sachs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Abi simdi volan in (volans, volant volanyo falan degil) olayi zaten tutunmak. Kendi icerisinde motordan aldigi tahrik baski balata yardimiyla sanzimana tutunabilsin diye var. Torklu motorlarda failsafe icin biraz esneme payi birakiliyor, hem komforlu surus saglanabilsin hem de debriyaji kucagimiza almayalim diye. Eger duzgun bi surucu, debriyaja olur olmadik cullanmaz, ayagini hizlica cekmez ise volan esneme sinirlari disarisina zorlanmaz, haliyle "kilitlenmez". Arabanin veya motorun degil, kullanicinin hatasi. Peugeot nun hic degil, hatta ultra dayaniklilar boyle seylere onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Dartanian said: Sırf şu apaçi şahin-doğan vs'nin sonu gelcekse şu lpgye daha büyük zamlar gelsin. Gece gece patlak egzozuyla dolanan tofaşlardan bıktım. Suark'ın honda civic lpg'sinin de sonu geliyor :P asdhjkashkj bunu diyecektim, ağzımdan aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Katibim said: 95-97 ciddi fark ediyor ama bmw 98 oktan uyumlu motorlari bile turkiye de sIkIstIrma oranini dusurup 95 uyumlu gonderiyor. tum markalarda durum boyle. dolayisi ile 95 e katkiyi basip 97 yapinca olusan fark sadece psikolojik, ustelik faydasi olmadigi gibi o katkilar uzun vadede size ne yapiyor belli degil. ozel galeri ithalati arac kullaniyorsaniz orasi baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 synthesizer said: Namessar said: synthesizer said: ortalama tuketimim 97 oktan 13.1/100km litre allahtan az km yapıyorum :( 95 kullanstage 2 97 istiyo bilion mu ganhaaa sadfasf modifiyede normal. ama sana 97 de yetmez ne yaptirdigina degisken olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Dün istasyoına girdim 11:55 de. Abi yeni fiyattan bindirdik sana dedi. Sesimi çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Selam, 'Canın sağ olsun. Gün gelir ben de sana geçirir, özür dilerim' deseydin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 1 hafta once sattım kurtuldum lpgli fiestamı. dizel bakıyorum.sddffdgljkdfghdjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Namessar said: synthesizer said: Namessar said: synthesizer said: ortalama tuketimim 97 oktan 13.1/100km litre allahtan az km yapıyorum :( 95 kullanstage 2 97 istiyo bilion mu ganhaaa sadfasf modifiyede normal. ama sana 97 de yetmez ne yaptirdigina degisken olarak. stage 2, downpipe, spor orta falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 indirim gelmiş işid la petrol işine mi girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar