Mino Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://www.crashtestdummyolympics.co.uk En iyi devirde vites değiştirip uçun bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 güzel :) ama 3 kere aynı şeyi yaptiriyo[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 :D baya güselmiş yaw :D[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ilginç ve şeker olmuş. fakat zor birazcıkta..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 97) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ilk oyunda 2. zıplamamda 8.29 yaptım bir iki kez daha denedim, geçemedim, sıkıldım bıraktım. ikincisini denedim sadece ilk üçü, ikincisinde 860... diğer ikisi 500 civarı. fena oyunlar değil de, iki saat vites değiştirmek biraz kasıyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ABi bide trojan olimpiyatları var ama biraz xxx kaçıyo =D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 birincisinde 2. oyunda bi 9 metre atladim. digerinde 2. oyunda, 2700 yaptim toplam[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hımm en yuksek 9.86 yapabıldım ustune cıkamadım guzel oyun ama dedıhınız gibi vites deiştirmesi cok sıkıyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar