Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
değil abi şans falan

destek / direnç çalışıyor 80%

20% dersen her zaman olan bir risk serbest piyasalarda.

ama 24,50'den 3 defa dönmüş bir şeyin, 24,50'den 4. kere dönüp yukarı gitmesi şans değildir.
Mesaj tarihi:
ne destegi ne direnci ya hala
tabloya soktukları minik üstü balıkların yaptıgı
degeri indirip kaldıran balinalar var ne zaman dalgasını yutacaksın kestiremiyorsun
micro anca senin dedigin
Mesaj tarihi:
Valla ben tabloya göre resistleri takip ettigim surece anlik hicbisekilde zarar etmiyorum, panic sellleri takip edip tam bitiminde alim yapiyorum vs. illaki sansta bi etken ama tabloyu takip ettikce mantikli alim satim yapiliyo.
Mesaj tarihi:
balina her zaman sistematik ve planlanmış bir şekilde yön verir piyasaya.

adam başına geçip lan bir emir gireyim şöyle olsun demez.

her zaman pattern vardır.

bu patternler destek ve dirençleri oluşturur.

şansla alakası yok.

küçükler yön verse senin dediğin olur, nerede durabileceğini nereye gidebileceğini ön göremezsin.

her zaman risk faktörü var ama bu risk faktörü dışında kalan dilimi "şans" yapmıyor. ben çok belli yerlerden (döndüğü noktanın 10 cent üzerinden) mal aldım - sattım. birden fazla oldu demek ki bir pattern çalışıyor.
Mesaj tarihi:
2004'den beri trade yapıyorum kimsenin 1 kuruş parasını almam, kimseye 1 kuruşluk tavsiye vermem.

şu hiçbir temeli olmayan şeye de hatrı sayılacak bir para asla sokmam. yüklediğim gün kafamda olan şey "bu parayı ben düşürdüm, artık yok" idi. bu rahatlıkla trade yapıyorum, çok da güzel para kazanıyorum. gittiği yere kadar.

kazandığım paranın hiçbir bölümünü "bekleyerek" kazanmadım.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

cok iyiymiş ya seninki
panic sell bittiginde alım yapıyormussun
vay be
bize de söylesene al sat diye o zaman?

e bu forumun herbokologu sen degilmisin, fikire ne gerek sana
Mesaj tarihi:
ben senin yatırım danışmanın mıyım asdasd

kendi riskinle kendi bildiğince oyna işte.

bende kendi riskimle kendi bildiğimce oynuyorum.

anlamadığın şeye "risk" "şans" deyip geçme.
Mesaj tarihi:
onu okuyan ve pozisyon alan kişi benimle aynı şartlarda mı olacak?

o adam diyebilecek mi "bu parayı ben zaten kaybettim hiçbir kazanç beklentim yok" rahatlığıyla kol kesip çıkıp, riskli yerden girip anlık takibini yapabilecek mi?

yapamayanların takip etmesini nasıl engel olacaz?

neden böyle bir sorumluluğu alayım?

benim silkim kumaşığıma denk. adam 20 bin'i koydu, 10%'la kolu kesti kaçtı 2 bin içeri, geldi buraya yazdı. üzülmeyecek miyim ben?

dersiz başıma neden dert alayım.
Mesaj tarihi:
Bide atiyorum 35.9dan al dedin, 35.1 den sat dedin o ara duvarlar degisti, onun takibini yapmayan adam herturlu sicar abi, birinin söyle yap böyle yap demesiyle olacak bisey degil, chartlari iyi anlamak lazim
Mesaj tarihi:
sattıysan her türlü kardasın abi öyle düşün.

elinde mal olanın ne olacağı belli değil. 15 dk sonra haber düşer, 20 görür, alıcı bile bulamazsın.

senin para cebinde, 1% bile kar ettiysen cebindeki kar her zaman kağıttaki (bit'teki bu durumda sadas) kardan değerlidir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...