bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 değil abi şans falan destek / direnç çalışıyor 80% 20% dersen her zaman olan bir risk serbest piyasalarda. ama 24,50'den 3 defa dönmüş bir şeyin, 24,50'den 4. kere dönüp yukarı gitmesi şans değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ne destegi ne direnci ya hala tabloya soktukları minik üstü balıkların yaptıgı degeri indirip kaldıran balinalar var ne zaman dalgasını yutacaksın kestiremiyorsun micro anca senin dedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Valla ben tabloya göre resistleri takip ettigim surece anlik hicbisekilde zarar etmiyorum, panic sellleri takip edip tam bitiminde alim yapiyorum vs. illaki sansta bi etken ama tabloyu takip ettikce mantikli alim satim yapiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 balina her zaman sistematik ve planlanmış bir şekilde yön verir piyasaya. adam başına geçip lan bir emir gireyim şöyle olsun demez. her zaman pattern vardır. bu patternler destek ve dirençleri oluşturur. şansla alakası yok. küçükler yön verse senin dediğin olur, nerede durabileceğini nereye gidebileceğini ön göremezsin. her zaman risk faktörü var ama bu risk faktörü dışında kalan dilimi "şans" yapmıyor. ben çok belli yerlerden (döndüğü noktanın 10 cent üzerinden) mal aldım - sattım. birden fazla oldu demek ki bir pattern çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 cok iyiymiş ya seninki panic sell bittiginde alım yapıyormussun vay be bize de söylesene al sat diye o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 2004'den beri trade yapıyorum kimsenin 1 kuruş parasını almam, kimseye 1 kuruşluk tavsiye vermem. şu hiçbir temeli olmayan şeye de hatrı sayılacak bir para asla sokmam. yüklediğim gün kafamda olan şey "bu parayı ben düşürdüm, artık yok" idi. bu rahatlıkla trade yapıyorum, çok da güzel para kazanıyorum. gittiği yere kadar. kazandığım paranın hiçbir bölümünü "bekleyerek" kazanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: cok iyiymiş ya seninki panic sell bittiginde alım yapıyormussun vay be bize de söylesene al sat diye o zaman? e bu forumun herbokologu sen degilmisin, fikire ne gerek sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ya biliyosan söyle işte bu kadar açık ve net biz de alalım yani yön göster diyorum niye laf dolandırıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben senin yatırım danışmanın mıyım asdasd kendi riskinle kendi bildiğince oyna işte. bende kendi riskimle kendi bildiğimce oynuyorum. anlamadığın şeye "risk" "şans" deyip geçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Abi neyini gösteriyim, yazdim iste resistleri takip ediyorum anlik onlara göre alim satim yapiyorum, bingildakta aynisini demis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tamam anladım ben de diyorum ki o anları bizimle paylaş. post at buraya o anları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ben kucuk kagit parcalarina oranlari yaziyorum sonra salliyorum masada kalan fiyattan aliyorum Satarkende ayni taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Hizli gelisiyo o anlar, chartlari takip etmek lazim, yazmaya yetisemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 onu okuyan ve pozisyon alan kişi benimle aynı şartlarda mı olacak? o adam diyebilecek mi "bu parayı ben zaten kaybettim hiçbir kazanç beklentim yok" rahatlığıyla kol kesip çıkıp, riskli yerden girip anlık takibini yapabilecek mi? yapamayanların takip etmesini nasıl engel olacaz? neden böyle bir sorumluluğu alayım? benim silkim kumaşığıma denk. adam 20 bin'i koydu, 10%'la kolu kesti kaçtı 2 bin içeri, geldi buraya yazdı. üzülmeyecek miyim ben? dersiz başıma neden dert alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yani oda var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bide atiyorum 35.9dan al dedin, 35.1 den sat dedin o ara duvarlar degisti, onun takibini yapmayan adam herturlu sicar abi, birinin söyle yap böyle yap demesiyle olacak bisey degil, chartlari iyi anlamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Suanda 9.5m buy order var mesela. 1 saat önce 6m falandi, saatte uygun, 38-39'u zorlar bence rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yazcaksanız yazın yazmayacaksanız sallayıp durmayın sdfkljsdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi bir 40 pumplasalarda bugün aldıklarımı gelişine vursam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ya ben erken sattim kar az oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sattıysan her türlü kardasın abi öyle düşün. elinde mal olanın ne olacağı belli değil. 15 dk sonra haber düşer, 20 görür, alıcı bile bulamazsın. senin para cebinde, 1% bile kar ettiysen cebindeki kar her zaman kağıttaki (bit'teki bu durumda sadas) kardan değerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 volva v40 r desigh alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bu arada chart cok zevkli karincalarin savasini izlemek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 trollbox said: Turkey just announced they will start growing Kebap and sell it in NMC next year! haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar