Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 biri sosyal medyada kullandığın şifreleri, mail adreslerinin falan şifresini biliyo ama herhangi bişey değiştirmiyo diyelim haxxorlandığını nasıl anlarsın? gmail'a sadece telefondan ve bilgisayardan giriyorum. ara sıra sign out olmuş halde oluyo. tribe girdim ben de fikirleri alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 gmail yapiyor onu ya Aktivitelere bak gmailin anlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 login olduğun ipleri gösteriyordu gmail. oradan görebilirsin hangi iplerden girildiğini. onun dışında nasıl anlaşılıyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 nerden bakılıyo ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ya ben gmail kullanmuyorum artık. ama vardı. ben bakardım arada sırada girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 facebook da giriş yaptığın ipleri gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Gmail yapıyor onu sık sık ara ara o yüzden kafana takma bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar