Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Selam, 2 tane kartımı satıyorum, başlarına bir iş geldiği için satmıyorum, inanılmaz temizler. Yeni kart aldığım için satıyorum sadece. Yalnız garantileri bitti, hiç sıkıntı çıkarmadılar. 2 ayda 1 falan açıp üfürdüm temizledim ettim, sildim kenarını köşesini. İkisinin de kutusu bile hala duruyor olması lazım, bir sonraki babalarına kutularında yollayacağım hayırlısıyla. Battlefield 4'ü falan High'da rahat çalıştırıyor SLI şeklinde, çok bütçesi olmayan ama böyle oyunları oynamak da isteyen arkadaşlar için cep dostu bir transaksiyon olacağından eminim. Kartların tanesini 350'ye bırakıyorum. İkisini de alırım diyen olursa 650'ye bırakıyorum, 100 tl de hediye çekini kendinize hediye edersiniz. ÖM atabilirsiniz, dolu olabilir buradan da anlaşabiliriz. İstanbul Avrupa'daysanız, Nişantaşı'na da yakınsanız elden bile verişebiliriz, neden olmasın. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Abi baltalamak gibi anlama da, aynı fiyata gtx 760 alınıyor. Artı yükte 2 tane 560 350 watta yakın çekiyor. Bu dönem için biraz fazla geldi o fiyat bana. üstüne 150-200 TL koysan gtx 770 alırsın sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yok abi neden baltalamak olsun, benim de çok fikrim yok piyasa ile ilgili iyi oluyor feedback almak. Hadi ikisi 600 olsun sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 660ti bu ikisini üst üste koyup döver di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1760797/gtx-560-sli-gtx-660-single.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 guru3d'nin testine göre dövüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Dövdü valla. Olsun hesaplı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 4850 tokatlra bunları lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Hele bide 4850x2 olsa varya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben de diyorum benim karta 100 Tl falan verirler anca. sizin şu fiyatlarınızı görünce bende bi 250 TL falan çekerim artık elden çıkarırken. tabi gerçekten 2 yıllık kartı o fiyata satabilecek misin hala merak ediyorum fsghd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Xaenin said: Dövdü valla. Olsun hesaplı bu. mesaj kutun dolu da, pek hesaplı diil açıkçası ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Boşaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Satılmazsa bunlarla ayrı rig kurup litecoin farmlayacağım valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 200 tl veririm temiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ya sanırım vazgeçiyorum gerçekten satmaktan, yedek kasa yaparım durur kenarda, coin farmlar onu yapar bunu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 205 son teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 205e ver bi tanesini ben alam havadan 410 para bence güzel teklif 4850yle crossli yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar