Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yazması 1 saat sürdü Temizlikçi yarısını bidefa sildi delirtti ablamla kavga ettim bide annemle:D YORUMLARINIZI TAMAMEN OKUMADAN ATMAYIN VE BUNELAN PSİKOLOĞA GİT TARZINDA OLMASIN EĞER BU METNİ KABUL ETMİYORSANIZ LÜTFEN BU KONU DIŞI BUTONUNA BASARAK BU TOPİCİ OKUMAYIN! BU TOPİCE MESAJ ATARSANIZ BU KURALI OKUDUĞUNUZ VE ANLADIĞINIZ KABUL ETMİŞ OLUCAKSINIZ! Evet benim rüyalarım çok abuk ve enteresan olmasıyla ünlüdür:P Çok kopuk kopuk aklımda şuan genelde böyle olur zaten aralardaki kısımları yazarken buluyorum bazen .. neyse ... Şimdi 3 4 hafta önce bir rüyada gördüğüm kalenin içinde geçiyor: ... Bir kale vardı. Sandstone renginde taşları vardı hep. Kalenin ortasında birtane tas vardı Hani kiliselerde olurya mermerden ayaklı kalın mermer kutsal su tasları... ve tasın içindede kutsal su vardı:) ama kutsal su hiç bitmiyordu sürekli kaynağı vardı O yüzden bu su nerden geliyor diye merak ettim Sonra tasın içine kırmızı bir şapka bıraktım (hö) ve solda bir parmaklık açıldı Son derece küçük bir kapıydı bu Eğildim ve sürünerek içeri girdim Girer girmez süründüğüm yerdeki zeminde bir platform kapıya bakan tarafı yukarıya doğru kalktı ve 2. bir kişinin girmesine olanak bırakmadan beni içeride tuttu ama ben platformun arkasında eğik olan tarafında durduğum için onu yere ittirebiliyordum ama öbür tarafta düz bir duvar gibi gözüktüğü için onu yapamıyordunuz. Girince daha geniş bir tünele ulaştım. Giriş tüneline 90 derece açı ile geçiyordu ama çok daha genişti. Giriş tüneli duvarda kare şeklinde bir havalandırma deliği gibi duruyordu ve hemen 1 metre solunda tünel duvarı üzerinde metal parmaklıklar vardı. Parmaklıklar yere yakındı ve 40cmlik bi boyu vardı. Bu parmaklıkların gerisinden kutsal su tasını ve kale meydanını görebiliyorduk. Neyse dedim ilerledim. Aniden cuf diye bir su kanalına girdim:) tamamı kutsal su idi. Ayağa kalktım. kanal bir aydınlığa bir karanlığa gidiyordu ve aydınlığa doğru yürüdüm azıcık ve aniden bir uçurum kenarına baktığını farkettim. Tırstım ve karanlığa doğru yürüdüm. Yürüdükce kanalların dallandığını farkettim ve çok derinlere kadar kanallar gidiyordu. Hiç yanaşmadım direk geri döndüm üşenmiştim çünkü sonra platformu ittirerek dışarı çıktım... uyandım sonra Dün gece gördüğüm rüyadan devam ediyoruz. Rüyamda gene o kaledeydim. Ama şişman bir kadın vardı. ve kalede birsürü cp vardı (civil protection half lifeden geldi bunlarda) Kaleyi ele geçirmişlerdi. Ve bizde bir grup insan kalede bulunuyorduk. ve cp ler bizi bir yere hapsetti. Biz kaçmak istiyorduk ve yanımda bir arkadaşım vardı sanırım suratını hiç hatırlamıyorum. Neyse biz baya bir kaçma planı yaptık bu arada hapis rutini de yapıyoruz. Ama işin komik yanı bizimle ilgilenler cpler değil 10 yaşındaki küçük çocuklardı ve birşey yapamıyorduk. Sonra hapis edildiğim yerin meydanı vardı meydana çıkardılar bizi etrafta kimse yoktu 2 3 cp vardı sanırım Neyse meydanda asfalt yolda yürürken yere saplanmış bir dairesel testere gördüm. A ha dedim gravity gun ile kullanabilirim dedim fakat gravity gun bende yokki:( yerden söktüm o dairesel testere bıçağını ve bidaha görmedim. Sonra bizi gene hapis yerlerine aldılar, gece olmuştu, birtane sert görünüşlü bir kız vardı. "Kaçıyoruz" dedi. Ve ciddende kaçma planlarına başladılar. Önce hapis edildiğimiz yerden o kız aniden kaçtı (nası başardı) Ve bir kuru temizleme arabası getirdi ve parmaklıkların gerisinden ayakkabılarımızı falan içine atmamızı istedi (hö?) Sonra o arabayla beraber giderken biz hapis olduğumuz yerden kurtulduk.(parmaklıklar etkisini yitirdi) Sağ tarafa baktığımda kızın bir step dansı şapkasının üstüne sırasıyla cem yılmaz şapkası polis şapkası ve en üstünede kovboy şapkası koyduğunu gördüm ve sağa doğru ilerlemeye başladık. Sağ tarafta bir kapı vardı ve kapı yüksekti ve kapının önündeki giriş kısmına çıkmak için sağa sola doğru açılan 2 tane merdiven vardı taştan. Merdivenlerden çıkıp kapıdan çıktım. Bu arada yanlız olduğumu farkettim fakat insan sesleri duyuyordum. Koşarak Kalenin meydanına ulaşmaya çalıştım. Sonra meydana vardığımda yanımda o kız ve 3 4 kişi vardı onlarda oraya gelmişti. Nerden çıkacağımızı biliyordum. Meydanın ortasındaki kutsal su tasına gittim.. Fakat kurumuştu CP ler bir şekilde girişini kapatmıştı suyun. Gene kenarda duran kırmızı bir ressam şapkasını alıp tasın içine bıraktım. Soldaki parmaklıklar açıldı ve hemen oraya geçtim. Parmaklıklardan ilerledim sonra altımdaki zemindeki platformun sadece arka tarafı havalanıp zaten alçak olan tünel tavanına kadar yükseldi ve arkadan geleceklere üçgen şeklinde bir engel oluşturdu. Sonra arkamdan birisi daha girmeye çalışırken (tam girdi tünele) giriş tünelinin solundaki parmaklıklardan o şişman kadının ve yanında 4 5 tane kadın savaşçının geldiğini gördüm (unreal2 deki savaşçılardı.. ve ellerinde o assault silahı vardı) Kadınlardan birisi resmen bug yaparcasına baktığım parma
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Git bi kız arkadas bul kendine Bak birdaha böyle rüyalar görüyomusun :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya mantıklı cevaplar verin kız arkadaşa bağlıyorsunuz herşeyi abi bişi dicem ayıp olacak Rüya ile kız arkadaşın ne alakası var yaa ben kız arkadaş okadar süper birşey değil parasal yönden sömürüyor vaktini alıyor bütün hobilerini bırakmana sebeb olabiliyor vaktini aldığı için yapıcak bütün işlerini aksatıyor ders çalışmana mani olabiliyor aklını alıyor kafayı takmışsan ve yüz vermiyorsa seni depresyona sokuyor sürekli kontür harcıyorsun muhabbet ederken seni deli ediyor seni sıksık rezil ediyor ve hiçbirşey yapamıyorsun hatalarını yüzüne vuruyor sen ona yapamıyorsun sana küfredebiliyor sen ona birşey diyemiyorsun ve karşılığınıda herzaman bulamıyorsun ve hala siz kız arkadaş bul diyorsunuz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ilginç bi rüya cidden :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu ne lan :D sen git bi pisikiloho görün bence[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Chemical, 20 Aralık 2004 16:28 tarihinde demiş ki: YA MADEM ÜŞENİYORSUNUZ PEKİ NEDEN MESAJ ATIYORSUN! TOPİCİ OKUMADAN MESAJ ATMAK DİYE BİRŞEY YOK TOPİCİ OKUMAZSAN ATMAMAN LAZIM DELİ ETMEYİN BENİ! Post kasmayın ulan burada tmm ya kızma alla alla. *chemicalin bu yazısından sonra üreker ve rüyayı okur* Şimdi souçta bir rüya ve bilinç altına yerleşmiş.Bu aralar çok fazla half lşfe oynuo olabilirsin :) Aynı rüyayı (aynı yerde geçio ya o açıdan) 2 kere görmende normal demek ki eski rüyan bilinç altına yerleşmiş.Bilimsel olarak bilim adamları rüyaları beynin kendine restart tması olarak görüyorlar.YAni rüyanda herşeyi görebilirsin çünkü bilinç altına ne yerleştiğini insan bilmez gün içinde yaşadığın olaylar sonucunda görmüssündür ne var yani?[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 chem bekle bunun haritasını çizicem. oynarız :P rüyada bi ilginçmiş hani.. ee kimin rüyası.. heeyt bee ;)[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: nedanko, 20 Aralık 2004 16:40 tarihinde demiş ki: chem bekle bunun haritasını çizicem. oynarız :P rüyada bi ilginçmiş hani.. ee kimin rüyası.. heeyt bee ;) ya valla harita yapsak şahane birşey olur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
screamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ADam rüyasinde quest yaratıyor aşmışşşşş[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya hala gmlik yapıyor olsam saniyede çıkartırım questini bunun ehehe:) ee hayalgücü[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 aklına takılmış şeyleri rüyanda görüyosun işte, bu arada her rüyanın tabiri olmaz hele bölelerinin hiç olmaz[signature][hline]benim imzaya ne oldu ?
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 frp gibi yahu çok eylendim gece gece:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 güzel rüya şapkanın gate key i olması orjinal *!Mr. Sandman... bring me a dream..*[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Theo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Chemical, 20 Aralık 2004 16:27 tarihinde demiş ki: parasal yönden sömürüyor vaktini alıyor bütün hobilerini bırakmana sebeb olabiliyor vaktini aldığı için yapıcak bütün işlerini aksatıyor ders çalışmana mani olabiliyor aklını alıyor kafayı takmışsan ve yüz vermiyorsa seni depresyona sokuyor sürekli kontür harcıyorsun muhabbet ederken seni deli ediyor seni sıksık rezil ediyor ve hiçbirşey yapamıyorsun hatalarını yüzüne vuruyor sen ona yapamıyorsun sana küfredebiliyor sen ona birşey diyemiyorsun ve karşılığınıda herzaman bulamıyorsun ve hala siz kız arkadaş bul diyorsunuz Kiz arkadas dedik kardes... Bas belasi degil benim basimda senin anlattigin tipte bi bela vardi.... Ve kiz arkadas bul denmesinin nedeni kafandaki degişik dusunceler dagilim matigiydi (sanirim) Ruyana gelince... Yatmadan once izlenen programlar dusunulern seyler birleşip boyle seyler cikarabiliyor ben Mortal Combat'i izleyince ruyamda Raiden'i gormustum ve bana dunyanın kurtulmasi icin sana ihtiyac var diyordu bunun gibi... Ruyalari hic sorgulamam ve sorgulamayida mantikli bulmuyorum... icerigi farkli olsa ayaklarin acik kalmıs diecem ama acikta kalan baska sey galiba *!Azarlanmadan kacar*[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 evet şapkayı tasın içine atınca soldaki gate açılıyodu:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 zor olan şey hepsini hatırlayıp metine geçirirken utanmamak ve atlamamak rüyayı o rüya yapıyor[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Theo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Chemical, 20 Aralık 2004 16:48 tarihinde demiş ki: evet şapkayı tasın içine atınca soldaki gate açılıyodu:) Sapka bi nevi anahtar veya kod yani...[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kalın siyah ağır proje klasörleri ile adam dövmek ahueaa bide klasörlerin kapakları siyahtı tipex ile birisi üstünlerine bişiler yazmaya çalışıp parmaklamış sonra[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Chemical'ın Dünyası (bkz: sofinin dünyası) eee şapka mapka da var muhabbetin içinde, tam uydu yani :P[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Natural Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 baya bi atraksiyonalara girmişiz anladığım kadarıyla (yada anlamadığım). nie beni rüyanda görüon chem:) ben seni görüomuyum?:-P benimde ilk önerim kendine bir kız arkadaş bul demek olucaktır...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bak okadar hapisten kurtardık layn:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya
Theo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Natural_Jedi, 20 Aralık 2004 16:58 tarihinde demiş ki: benimde ilk önerim kendine bir kız arkadaş bul demek olucaktır... Ortak fikir... Dost dostun ........idir :P[signature][hline]
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Chemical, 20 Aralık 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Şimdi 3 4 hafta önce bir rüyada gördüğüm kalenin içinde geçiyor: ... Bir kale vardı. Sandstone renginde taşları vardı hep. Kalenin ortasında birtane tas vardı Aradaki okumaya üşendiğim yazılar yetmemişti.. Valla okumadım ama bu kadarı bana yeter zaten.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? [Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 20 Aralık 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 abi sen bi pskologa görün :)[signature][hline]From The Dephts I've Come
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla okudum film izlemiş kadar oldum rüyalarının devamını bekliyorum (dalga geçmiyorum)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Öne çıkan mesajlar