Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Şu anki, Intel Core i7 CPU 860 2.80GHZ 4GB Ram AMD Radeon HD 6900 series bunları kontrol panelindeki sistem den aldım o kadar yabancıyım bu konuya. artk takip etmiyorum. biraz yavaşlamaya başladı sanki. 3 sene oldu sanırım alalı. oha windows klasörüne sağ tık özellikler dedim 14 temmuz 2009 diyor. ki ben bilgisayarı martta almıştım. neyse ya önemli değil. ben napabilirim bu makineyi hızlandırma konusunda. yeni bilgisayar alamam araba kredisi + evliliğin kendisi bu şartları mümkün kılmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Once ram degistir, iki tane 4GB tam mesela; sonra SSD alip Windows 8 yukle. Performans gozle gorulur artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ekran karti + ssd + ram Hepsini ikinci el topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 adam etmek istiyosan , gazete kağıdını kıvırıp burnuna vur. bak bakalım bidaha teknolojinin gerisinde kalıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 teşekkürler bilgiler için. bakayım fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar