adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Neresi iyidir? kaç paradır? yıllık olanı değil ama mümkünse 3-4 aylık.bilenler bilmeyenlere anlatsın.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Temel eğitim diyebilirim. bilgisayar programları da dahil.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 http://melikeacar.deviantart.com/ [email protected] gerek yok yurtdışına gitmeye
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bu abla ders mi veriyo?
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 workshop falan açıyor arada mail adresini verdim ordan sor istersen
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hee eyvallah bi mail atalım ablaya.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 mac operatörü olursun abi 4-5 ayda,okul bitirmediysen tabi,maaşlarda leş zaten o kadar çok adam varkı o işte,bide patronlarda leş boktan işyerlerine yaptırıyolar ediyolar falan trde yapılcak iş dğl,barmen daha çok para kazanıyo öyle diyim + free alkol
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ya zaten benim için değil ben aşırı zenginim de.kız arkadaşım için araştırıyorum moda stilistliği ile birleştiricek,marmara grafik yüksek lisansı yapıcak seneye. bu sene için de illüstrasyon sertifikası alırsa herşey mükemmel olabilir diye düşündük.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 o zaman sorun yok,gitsin bilge adamdan alsın,classic
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 program ogrenır kolay gitsin adam gibi cizim ogrensin. lisans misans tırı vırı, moda stilisti olcuak insanın eskiz yapmayı bilmesi gerekir öncelikle
Öne çıkan mesajlar