KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yoh i3 2(gerçek)-2(sanal) i5 4(gerçek) i7 4(gerçek)-4(sanal) işlemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 değişir o modeline göre 2-2 leri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Spesifik öneriler var mı ? abi 2.el düşünmüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Abi o bilgisayari al hakikaten imkanin varsa. Su fiyata alabilecegin en iyi cihaz, ben de tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi eyv güzel alet hakikaten ama 2.el elektronik ürün almıyorum prensip olarak yani şöle bi mantığım var 0 fiyatı 4bin Tl olan bi ürüne 2.elden 2bin vereceğime 2bine alabileceğim en iyi 0'ı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 KillJoy said: i5 de i7 de 4 çekirdekli işlemcidir. fakat i7 sanal olarak 8 işlemci gibi çalışmaktadır. eğer render işleriyle uğraşmıyorsan hiç gerek yoktur. i5 babalar gibi oyun oynatır. şimdi böle sen güzel diyon abi de aşşada adamlar i7 al diyor nası olcak beyin folloş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bende 2 çekirdekli i7 var, mesela hepsi 4 çekirdekli olucak diye bişey yok. bence i5 yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bütçen ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 2bin TL bütçem var bilemedin 2200-2300 ama daha zırnık oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Valeron said: sevgili arkaaşlar yardım bekliyorum lütfen selam .. lenova kullanıcısıyım. paran varsa direk i7 al. bende öyle yapmıştım son laptopumu alırken ve hiç terreddüt etmeden i7 aldım. 3 senedir taş gibi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yalniz o i5 3. gen, i7 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Noyzura said: Valeron said: sevgili arkaaşlar yardım bekliyorum lütfen selam .. lenova kullanıcısıyım. paran varsa direk i7 al. bende öyle yapmıştım son laptopumu alırken ve hiç terreddüt etmeden i7 aldım. 3 senedir taş gibi kullanıyorum. diyosun, abi direk modelde sölesen nası iyi olur aquila said: yalniz o i5 3. gen, i7 4. yani her halükarda i7 kap mı diosn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kap abi, performans farkini cok hissetmezsin ama yenisini al asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 mesela şu aleti buldum ; http://www.pcdepo.com/msi-ge60-20e-295xtr-notebook-urun10908.html ekran kartı dehşet ama i5 işlemci diyor 2.300 falan alınır mı bu ? bide bu alet vardı dün 2.200 dü şimdi 2500 olmuş almam artık da gene de bi bakın http://www.bimeks.com.tr/urun/125479/samsung-ativ-book-np-550p5c-s05tr-w8-.aspx ne dionuz pampişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aquila said: kap abi, performans farkini cok hissetmezsin ama yenisini al asdf. yenisi dediğin Haswell dimi hepsi son modellerin zaten Haswell diil mi bi şu yukardaki aletlere bakıversene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 msi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Y5550P modeli.. azcık daha eskisin alienware alıp görsellerinde kaybolurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 lenovo'nun o modeli kalkmış üretimden baktımda şimdi. abi bu msi iyi dimi i5 olmasına rağmen ekran kartının benchmarkına baktım kaldırmadığı oyun yok. işlemci etkiler mi o noktada çok benchmarkı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yok, i7 gerektiricek bisey yapmican galiba zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 lenovo iyi abi. küçük kardeşim ve babam çok hor kullanıyorlar aleti ama bi şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aquila said: msi olan. MSI GE60 bu fiyata (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 GreenPeace77 said: aquila said: msi olan. MSI GE60 bu fiyata (tu) bura nası site ya güvenilir mi ? ben bide böle aleti internetten almam dükkandan verirler mi acaba aquila said: yok, i7 gerektiricek bisey yapmican galiba zaten. yani abi asignment yazıyorum Word'le onuda daktiloda yapıyor zaten. bide oyun oynucam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 netten alamam ben 2.500 kaatlık aleti abi sora sıkıntı olcak bilmem ne. bide ingiltereye gelicek o alet 1 ay sora. http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-g-series-ge60-0nd-663xtr-notebook-fiyati,68863.html şu nası bi alet bi bakıverin hacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 o paraya çok daha iyisini alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar