paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Selam, Salondaki yayını yemek yerken mutfaktan takip etmek için Neet HDMI splitter (1 giriş, 2 çıkış) ve yayını cat 5 üstünden taşımak için de Neet HDMI extender almıştım.Mutfakta TV izleme mantığı çocuklar yüzünden olmadı; devamlı 'çizgi film açalım' bağırışları yemek yedirtmiyor :) Sadece 4 gün kullanıldılar. Cat 5 kabloları güya bu haftasonu kanal içine alacaktım :P Neet HDMI extender: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008UTW72W/ref=oh_details_o08_s00_i01?ie=UTF8&psc=1 Neet HDMI splitter: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001D9P1OW/ref=oh_details_o07_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Fiyatlar extender 110TL splitter 80TL Adaptörleri 110-220V uyumlu. Bir tanesi İngiliz tipi, bende adaptör vardı ama ufaklıklar bir yere saklamışlar sanırım bulamıyorum. Bulursam eğer onu da yollarım. Alıcı memnuniyeti yüksek hepsinin, linklerden kontrol edebilirsiniz. Elimde extender ile kullanmak için 50cm'lik v1.4 yine Neet'e ait kablo da var. 2 tanesini 35TL'e veririm. Link: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002EA0D6U/ref=oh_details_o08_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 IR extender alıp digiturk'ü mutfaktan kumanda edecektim daha :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hdcp bypass var mı acaba splitter'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Selam, Çalışmadığım yerden sordun :P ama şunları buldum splitter için: *** Original Neet® Product *** Splits a HDMI signal from one source (eg: Sky HD / PS3 / XBox 360) to 2 HDMI displays (HDTV / Plasma / LCD / Projector) <<< High performance Neet® HDMI Cables are recommended >>> View on BOTH displays simultaneously. Outputs are synchronized and amplified. ZERO-LOSS Full HD Performance << Supports ALL HDMI HDTV including 3D >> Supports all HDTV Video resolutions up to and including 1080p FULL HD and 1440p Ultra HD future standards. Supports 3D TV, Games and Bluray. Supports 3D TV and Bluray - Supports High Definition Audio formats such as Dolby® TrueHD and DTS-HD Master Audio . Supports ALL HDTV formats and features inc: 100hz / 200hz / 600hz / Deep Colour / 24p / 3D etc. HDCP Compliant. Ultra compact (Only 6cm x 6cm). Power over HDMI with some systems (5v DC UK PSU Included should it be required). 24k gold connectors and full metal housing. RoHS. ATC Tested. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hmm evet onları ben de gördüm de genelde bunu yazmazlar ayrıntılarına çünkü biraz illegal. ben bi kullanıcı yorumlarına bakayım eğer yapıyorsa mesaj atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Selam, Güncel diyerekten ölüyü dirilteyim! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bayaa iyi oldu bu konu şimdi. Bu splitter olayı görüntü kalitesini çok etkiliyomu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 pulkas said: Bayaa iyi oldu bu konu şimdi. Bu splitter olayı görüntü kalitesini çok etkiliyomu acaba? yayın dijital oldugundan (bildiğin 0 1 veri yane analog gibi bi kablonun ucuna 2 kablo baglamak değil) yayın kalitesinde kayıp olm az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar