Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abi dönemiyorum bu ara, yani dönsem gene vakit ayıramıcam. corpta baska bı arkadasın corpa alma yetkısı var captain logarında paralara erısme yetkısı var ama donucem yanı ınsallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Yani Logar'la beraber yürüttük diyorsun :D Hükümet gibisiniz arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 la duruo corp sdsf donucem zamanla calma cırpa yok bende :/( logar erişebilio, zaten paraya ihtiyacı yok adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hhee suark ile yuruttuk paralari, ally kurduk onunla. sonra orada toplanan paralari da yurutecez nihahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Isin ucunda para yurutmek varsa bende geleyim abi. Ascomda cok yuruttum ceoluktan attilar beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 mete kusura bakma, 0.0 warlord'larina gore degil, disinin kovuguna gitmez, ugrastigina degmez yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bi doyun doyun ! Bende CEO olcam benimde çok param olcak,sonra erkan abiyi farm yapmaktan kurtaracam. PL'yide özel kiralayıp zirvede veda edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Benim son vurgun planimda erkan abide var zaten. Coluk cocuga karismak uzere, yillarca iyi davrandim ona bugunleri ongorerek. Oyunu biraktiginda tum lplerini bana verdimi ultimate scamim basariya ulasmis olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Hahah, o değilde çocuğun adını Iges, Uphallant falan koyarsa şaşırmam. Hani mümkünatı olsa doğum yeri Covryn yazdıracak :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Sesli guldurdun beni :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Aman görmesin buraları, arada mineral için cash lazım oluyor kapısını çalıyorum sıkıntı olur bana x)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Not : Erkan abi ben yazmadım ya kuzenim yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Birazdan ofisten çıkıp eve dönüp eve almayı düşünüyorum :D Bu rubicon'u alırsam şimdi bir artısı olucakmı yoksa ilerliyen zamanda alsamda olur mu?? Irk rehberi forumda göremedim. Irkların avantajları dezavantajları farklılıkları nedir?? Herhangi bi mmorpg deki gibi healer tank dps olayından çok daha özgürüz gibi duruyor. Kamyon Şöförü gibi biryerden bi yere kargo mu taşıyabilirmiyim? Eğer yapamıyorsam bana biraz mining hakkında bilgi verirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ben bunu topic yapıcaktım buraya yazmışım :D topic yapıyım şunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Hesabı tekrar aktif ettim. Yeni oyuncular için bir basamak corpu bu. Eğitim falan yok tabide, işte diğer oyuncuların bagısladıgı gemıler ve destek paraları var corpta. Yeni başlıyorsanız beklerim. Wardec olmayan vergisi olmayan corp, tek şart artık ayrılırken aldığınız gemılerı vs ıade etmenız ki yeni gelenlere basamak olsun. Amarr tarafında takılıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar