Lixad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Çok Komik Ya Ehe okuyun yorumları filanda okuyum çok komik ya hangi okulda olduğunu bilen varsa gidip elini öpcem :)[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 ehhe yuhz bea:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 08 Ocak 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 said: fizban, 08 Ocak 2003 21:47 tarihinde demiş ki: üsküdar amerikan die aklımda kalmış.[hline]Let me in, I'll bury the pain walla ben ole birini bilmiyorum:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Bende izmride öle bir okul bilmiyom valla?[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 olay izmirdedeğil İzmit'te oluyor okul Xxxxoğlu süper lisesi diye biliyorum yalovada anlatmışlardı bunu bana[hline]g: bir zamanlar fakir ama gururlu bir genc vardi hatirlar misin b: "honearrrrghh, shrak"ha ne ? g: yuuu shaaalll noooottt paassssss !!
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 İzmir Atatürk Lisesi[hline]TıklaManak - Index Gel gel... Gel de tıkla!
Xes Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Evet izmirde zaten o sitedede yazmış.[hline]Bir yerde kücük insanlarin gölgesi uzuyorsa orada güneş batiyor demektir..!
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 en mantıklısı b.a.l oluyor atatürk te ingilizce eğitim 4-5 sene önce başlandı. anadolu liselerinden biri olcak heralde[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 haha çok güzel.en sondaki yorum şahane."Arkadaşlar iyi salata yapmak, iyi fizik bilmekten daha yararlıdır"."[hline][i] viande ne yaa?
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 "Dehşet Neşet müthiş bi Fenerbahçe fanatiğiymiş. Bi sınavda da, Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla ilgili bi soru sormuş ve Fenerbahçe ceza sahası civarından atılan bir şutla ilgili; vuruş açısı, topa vuruş hızı, kalecinin yeri ve yapabileceği haraketler gibi bilgileri vermiş. Soru, bu topun gol olup olmayacağıymış. Öğrenciler yine uğraşmışlar soruyu çözmek için. Ama yine hepsi sıfır almış. Sorunun yanıtı şöyleymiş: "Rüştü ordan gol yemez!" " Fizboz bu çüpeşin olayı değilmiydi ya ben öyle biliyorum ?[hline]The camera fades to black as the monitor fades out with a low electrical hum and a small white dot in the centre of the screen End program
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 cık değil...[hline]g: bir zamanlar fakir ama gururlu bir genc vardi hatirlar misin b: "honearrrrghh, shrak"ha ne ? g: yuuu shaaalll noooottt paassssss !!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 ama kendi cevap kağıdına 70 vermiş üstüne de "bak terbiyesize bir de tükenmez kalemle yazmış..." diyerek ii cene puan kırmış bir hocadır.[hline]g: bir zamanlar fakir ama gururlu bir genc vardi hatirlar misin b: "honearrrrghh, shrak"ha ne ? g: yuuu shaaalll noooottt paassssss !!
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 ben üniversitedeykene bizim bi mat hocası öle kendi cevap kağıdına 60 vermişti. Kim bu ismimi yazmayı unutan kişi diyede bağırıp duruyordu.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Süper ya eni okuma fırsatım oldu, çok güldüm. Bu adamın okulunda okuyanlar varsa lütfen resimlerini falan çeksin hatta fan club falan açalım adama.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Dehşet'in bir de, kendinden 1 saniye sonra gelenlerden dahi geç kağıdı istemek gibi katı bi prensibi varmış. O lisesinin müdür yardımcısı da sertliğiyle efsaneleşmiş bi hocaymış. Geç kağıdı almak için gidenler genelde sopa yiyip çıkarmış. Bir gün bi öğrenci Dehşet Neşet'in dersine geç kalmış. Sınıfın bulunduğu koridora girince Dehşet'in sınıfa doğru geldiğini görmüş. Hemen koşmaya başlamış. Bi bakmış Neşet Hoca da depar atıyor. Yarışı Dehşet kazanmış ve "Git geç kağıdı al!" demiş. hehhhu[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: fizban, 08 Ocak 2003 21:47 tarihinde demiş ki: üsküdar amerikan die aklımda kalmış.[hline]Let me in, I'll bury the pain buranında harbi dehşet bir fizik hocası vardır ama. kendisi gerçekten bir efsanedir adı Dr.B'dir fizik alanında doktora yapmıştır başka bir alandada profluğu olması lazım emin değilim. Her neyse gerçek adı Simon Butterworth dür (burdan neden kendine Dr. B dedirttiğini anlayabilirsiniz) 4 yaşındaki kızı bile ''rüzgar''ı çizerken havada hareket eden arkasında çizgiler olan tanecikler çizen bir insandır. Kendisi ise öğretme konusunda tek geçilir, okulun en azgın sınıfları bile onun dersini çıt çıkarmadan dinler. Espri ve gerektiğinde laf dalaşına girip ezme gibi yetenkleri aşmıştır, hiç alıngan değildir, laf dalaşına girdiğiniz takdirde becerebiliyorsanız adamı ezmek için laf saydırabilirsiniz ama genellikle ağzınıza tıkar. Herzaman formül ezberine karşıdır formüller için ''put in the formula, any idiot can do that'' gibi güzel sözleri vardır. Bu güzide insan sayesinde okulumuzdan bir çok kişi istedikleri bölümden vaz geçip fizikçi olmayı düşünmüştür. Hastasıyız.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 mauhauhau super[signature][hline]Boo
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 aha adam harbi dehşetmiş :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 depar kopardı :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 heeh B.A.L =bornova anadolu lisesi dehset nesetten sonra iki tane daha boyle efsane fizik hocasi gelmistir ust donemlerden hep duyardik biz, bize denk gelmedi allahtan,emekli oldu..
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Süper ya, Bizim hocaların hepsi buz gibiydi ya uyuz olurdum ben :([signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bizimde ortaokulda manyak bi cografya hocamız vardı,psikopat bi tipti sınavlarda hababam sınıfındaki kopya cektirtmem diyen adam gibi masasının üstüne pencereye felan tırmanırdı,bi keresinde bi arkadaş ödevini yapmayı unutmuştu defterini aldı bu arkadaşın kafasında parcaladı defteri.derste kullanılacak haritaları felan ben getirirdim harita odasından ,herkes benim amele oldugumu sanardı ama bilmedikleri olay şuyduki harita odasının duvarı tavana 1 metre kala bitiyodu ve orda duran merdivene tırmanınca kızlar tuvaletinin her yeri gözüküyodu :) .
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ulan noıstalji kapısını yi,en mi açık unuttunuz.. bak şimdi ehr taraf nostalji olmuş temizlemek lazım şimdi[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Daha önce en az 50kere okuduğum (farklı forumlarda) bir topic :) Bu arada Cihan Demirci'nin çıkarın kağıtları muzhiplik yapıcas diye bi kitabında geçio bu dehşet neşet :) Bayaa komik kitabı okuyun dermi nese komedi öğretmenmiş öğrencisi olmak isterdim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar