Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 @Fiz maçı baştan almak gerek. Almeida'a dayılandığı ve tutup "BANA BAK" tarzı bir şeyler yaptığı hareket vardı. Kartı bırak uyarı bile verilmedi. Almeida hakeme vs. seslendi, gözü önünde oldu olay. Cüneyt'i geç FB ceza sahasının oralardaydı, 2 yan hakeminde gözü önünde... Alves'in sadece Almeida'a iki sarı kartlık hareketi vardı. Gerçi Almeida genel olarak bu ülkede faul alamıyor abartılı oyunculuk yapmadığı için neyse, onun eksikliği bu. Anca darbeyi yedikten sonra Emrah gibi bakıp, HODJAAA tarzı aval aval bakıyor kollarını açıp. Alves'in yine Oğuzhan'ın içeri drivelarında sert hareketi var. Fernandes'e yaptığı sert girişler var. Necip'e o kadar kolay bir ilk sarı kart çıkmışsa Alves'e en 3-4 kart çıkması gerekiyordu benzer pozisyonlarda. Maçta sertlik düzeyi en yüksek adam Alves'di. Böyle maçlarda bu tip adamlara kartı vereceksin ki az yumuşasın, verilmedi daha da sertleşti. Meireless'ten daha çok atılmayı hak ediyordu. Birde kollar kapalıysa ve o pozisyondaki gibi topa müdahale etmemek için özellikle de korunma amaçlı kapatıldıysa penaltı verilmez. Penaltı falan değildi orası yani, o pozisyonun penaltı değeri konuşulacağına Kuyt'ın faul aldığı pozisyon tartışılsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 KuddusiMavra said: araya girip toparlayayım arkadaşlar,birbirimizi kırmaya gerek yok. mereleş formayı hak etmiyor. umarım en kısa zamanda defolur gider. cüneyt çakır'da aşırı öz güven var, çok iyi yönettiği bir maçın içine edebiliyor. cumartesi akşamı izlediğimiz maç bunun gibi birkaç örnekten biriydi. fenerbahçe'de,beşiktaş'ta açık futbol oynadılar. galatasaray gibi korkak top oynamadı beşiktaş deplasmanda,tebrik etmek lazım. bunun haricinde de diyecek bir şey yok. art niyet aramak, federasyonu suçlamak falan özellikle de 2 mağdur klübün taraftarlarına yakışmıyor. ayaklar yere bassın dostlar. Federasyonu suçlayacağız abi, kimi suçlayacağız? Bu hakemler senelerdir kötü, net bir şekilde kötü ama tek bir laf ettirilmiyor. TV programlarında tehditle hakemler savunuluyor. Markus Merk'i çıkarmışlar hakem hatalarını saçma sapan sebeplerle aklıyorlar falan, hiçbir mantığı yok. Al işte temiz diye diye artık öyle bir hal aldı ki hakemlerin maçlara etki etmediği tek bir karşılaşma yok. Abi 3 hakemin gözü önünde topa smaç vurdular ceza sahasının içinde Bursa-Eskişehir maçında devam kararı verdiler. O hakemler yüksek puan aldılar birde maçtan sonra laf gelmesin diye... Siz izlemiyorsunuz belki ama alt sıralardaki maçlara açıp bi bakın, nasıl eyyam dönüyor oralarda görürsünüz. Ne kadar kötü yönetimler var oralarda görürsünüz. Boşuna Anadolu takımları her hafta PFDK'tan ceza yemiyorlar hakemlere küfürden vs... İkinci lig bile rezalet, 3 hafta önce Buca-Samsun maçında eyyamın kralı döndü. 90'da mı ne gol buldu Buca, Samsun puan kaybetmesin diye Buca'yı atağa çıkarmadı hakemler faullerle vs. uzatmalarda ve sonrasında son atakta pozisyon içinde bile olmayan, kendini ceza sahasında yere atan adama penaltı çalındı. 1 metre kadar uzakta duran adama da kart çıkartıp penaltı verdiler öyle bir senaryo, adam değmedim demesine rağmen ... bulursam koyayım şuraya o golü, o pozisyondan sonra sinirlenip sahaya falan indi bucalılar, hak veriyorsun işte böyle durumlarda ... Daha çok maç var altlarda böyle, açın izleyin sonra FB - GS - BJK maçlarına şükredin. Yine TV'de milyonlar izliyor diye bu maçları daha dikkatli, daha özenli davranıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 2 mağdur klüp AAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Abi ahahah herkes kendi tarafından bakıyo olaylara. Babam da fenerli maçı izlemedim eve geldim dedi hakkımız yendi buz gibi gol yendi 2 tane penaltımız verilmedi saydı saydı. Açtım baktım gol dediği net faul, penaltılardan 1i doğru, diğerinde eller kapalı tartışılmadı bile programlarda. Rıdvan bile konuşmadı sdf. Bunun yanında bruno alves'in, emenike'nin kırmızıları verilmemiş. Topal'ın pozisyonu görmedim bilmiyorum. Maçın genelindeki takdir haklarının kimden yana kullanıldığını da bilmiyorum. Ancak ben kimsenin hakkının yendiğini düşünmüyorum. 2 takıma da hatalar yapılmış. Doğru kararlar verilmiş olsa 2 takımda daha zararlı çıkardı bu işten. Neyse mağdurlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 AHAHAHA meireles'i bile savunacak kadar seviye düşmüş. itiraz ile tekmeyi bir tutulmuş. futbolu yanlış anlamışsınız. kickbox izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 meireles karakteri cok duzgun bi adam bi kere, daha once hic kirmizi kart gormemis, bunu yapicak bi adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 meireles'i savundugum falan yok, bunu cikarmak icin ancak rage lazim. arcane de heralde futbol takip etmeye basladigindan beri ilk defa besiktas kadikoyde one gecti diye bu kadar rage'e girdi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 demek ki meireles veli'nin yüzüne tükürse çok şükür diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 meireles tukurmez, 3 yasinda bi kavgada tukurme yetenegini kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 - alves'in ve topalin hareketlerine kirmizi deniyorsa, fernandesin asiri itirazlari, demiş fizban da.. sen adamın baldırına inen tekmelere faul bile çalmazsan kart cıkartman gerekirken itiraz etmesi doğal. ha bir de ne itirazlar gördük biz fenerlilerden su ferdinin yaptıkları solda sıfır kalır yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fizbani ciddiye alip cevap falan veriyonuz ya cidden mustahak size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 öyle deme fizban 80 senedir futbol izliyor. ayrıca hepimiz aptal ve futbol cahiliyiz. kimiz ki yorum yazıyoruz. isterse ad hominem ile saldırır, yine biz rage yapıyor oluruz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hakemlere fazla yukleniliyor avrupada su trdeki macları yonetebilecek pek hakem yok burda oyuncuların %50den fazlası kendini kaptırıp sürekli hakemi kandırmaya calısıyorlar hababam sınıfı gibi hoca iyi bile olsa sınıf deli olunca olmuyor. Avrupaki oyuncular nispeten daha temiz oynuyorlar oynamayanları zaten dıslıyorlar premier ligden de görülüyor alpay emre direk tutunamadı tugay en sevilen adamlardan oldu nihatta mesala temiz oyuncu(ispanya ornegi oldu) . Oyuncunun biri CR7nin ayagına böle ters girse sacma sapan bir hareket yapsa anında aforoz ederler bizde bunlar için bir medya baskısıda yok hatta kendini atan hakemi kandıran adamların sırtı sıvazlanır . Yauv ingiltere liginde faul olmuyor adamlar calımı yediler mi arkadan tekme sallammıyor ki hakemlere cok iş düşmüyor. bizim ligimizde hakemler basganlar tarafından aranır baskı altında tutulur. Yabancı hakemler gelse muhtemelen ligi tamamlayamazlar haa yabancı hakem bile gelse bizim hakkımız yenir orası kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Tamam da futbolcuların böyle oynamasına, böyle davranmasına izin veren de hakemler yine... Yarın beni gazetelerde boy boy yazarlar diye korkup ona göre kararlar alacağına işi kurallarına göre yönetsen futbolcularda seni sömürülecek kaynak olarak görmez. Eğer iyi bir yönetim olsaydı FB - BJK maçında en az 4 kırmızı kart çıkardı. En az diyorum. Hakem ama laf almayacağım diye o kadar saçmalıyor ve birilerine maşalık için öyle davranıyor ki kontrolü eninde sonunda yitiriyor. Türk hakeminin en büyük özelliği kontrolü yitirmesidir. O kadar çok korumaya ve görmemezliğe alışıyorlar ki stresli maçların son 20 dakikasında olanları yetkileri dahilinde bile kontrol edemiyorlar. Zaten Türk hakemleri adam olsaydı her hafta, her maç büyük takımlardan itiraz yüzünden min 2 adamın kırmızılarla dışarı atılması gerekirdi. Yok ama işte, Sonra başka kimse yönetemezdi reröererö Öyle güzel yönetirler ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oldun said: hakemlere fazla yukleniliyor avrupada su trdeki macları yonetebilecek pek hakem yok burda oyuncuların %50den fazlası kendini kaptırıp sürekli hakemi kandırmaya calısıyorlar hababam sınıfı gibi hoca iyi bile olsa sınıf deli olunca olmuyor. Avrupaki oyuncular nispeten daha temiz oynuyorlar oynamayanları zaten dıslıyorlar premier ligden de görülüyor alpay emre direk tutunamadı tugay en sevilen adamlardan oldu nihatta mesala temiz oyuncu(ispanya ornegi oldu) . Oyuncunun biri CR7nin ayagına böle ters girse sacma sapan bir hareket yapsa anında aforoz ederler bizde bunlar için bir medya baskısıda yok hatta kendini atan hakemi kandıran adamların sırtı sıvazlanır . Yauv ingiltere liginde faul olmuyor adamlar calımı yediler mi arkadan tekme sallammıyor ki hakemlere cok iş düşmüyor. bizim ligimizde hakemler basganlar tarafından aranır baskı altında tutulur. Yabancı hakemler gelse muhtemelen ligi tamamlayamazlar haa yabancı hakem bile gelse bizim hakkımız yenir orası kesin :D http://www4.theladbible.com/sites/default/files/styles/full_photo/public/What%20to%20do%20with%20your%20opinion...JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sdfsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 arcane said: ayrıca hepimiz aptal ve futbol cahiliyiz. kimiz ki yorum yazıyoruz.kendin diyon ben bisey demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ayıp lan fizban. tanımasan neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fikirleri yanlis olanlari egitmek benim hayatimdaki en buyuk amac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Cons said: oldun said: hakemlere fazla yukleniliyor avrupada su trdeki macları yonetebilecek pek hakem yok burda oyuncuların %50den fazlası kendini kaptırıp sürekli hakemi kandırmaya calısıyorlar hababam sınıfı gibi hoca iyi bile olsa sınıf deli olunca olmuyor. Avrupaki oyuncular nispeten daha temiz oynuyorlar oynamayanları zaten dıslıyorlar premier ligden de görülüyor alpay emre direk tutunamadı tugay en sevilen adamlardan oldu nihatta mesala temiz oyuncu(ispanya ornegi oldu) . Oyuncunun biri CR7nin ayagına böle ters girse sacma sapan bir hareket yapsa anında aforoz ederler bizde bunlar için bir medya baskısıda yok hatta kendini atan hakemi kandıran adamların sırtı sıvazlanır . Yauv ingiltere liginde faul olmuyor adamlar calımı yediler mi arkadan tekme sallammıyor ki hakemlere cok iş düşmüyor. bizim ligimizde hakemler basganlar tarafından aranır baskı altında tutulur. Yabancı hakemler gelse muhtemelen ligi tamamlayamazlar haa yabancı hakem bile gelse bizim hakkımız yenir orası kesin :D http://www4.theladbible.com/sites/default/files/styles/full_photo/public/What%20to%20do%20with%20your%20opinion...JPG AHAHAHAHAH efsane amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://www2.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/uslu-amasyadan-gelmis-dedi-bakin-o-taraftar-nereli-SXHBQ357331SXQ?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort AHAHAHAHA Mahmut Uslu cidden çok aşağılık bir adam ya adfdsfds Gerçi diyor, "ama belli olmaz, süreç, fenerbahçe düşmanları" styla diye. Attık yalanı tersi çıkarsa OYUNLAR OYNANIYOR diye ağlayacak çıkıp yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Midesinde rahatsızlık olan muzcu arkadaş gibi çıkartsınlar takım elbise giydirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/99327/yuce-ataturk-ceza-kurulunda oha ya.atatürk ismini duymasınlar YÜCE TAYYİP yazsalar sene 1. ligdeydiler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar