Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ludwig davul almak isteyen var mı gençler ?


diaboliq

Öne çıkan mesajlar

Kadıköy'de, Shaft'ın alt katı. Ana stüdyonun yanında yeni bir stüdyo daha açıyoruz davul dersleri için, bir arkadaşım davulunu satıyordu, satamadı sonra bize bağışlamak istedi. Aynı şey senin başına gelirse ve "abi şunu benden alsın birisi artık" moduna girersen haber edersin abi bana. Tüm parayı ana stüdyoya yatırdığımız için yeni bir davul alacak paramız kalmadı, yardımlara açığız :) Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Satışa yardımı olması açısından şu bilgileri de ekleyebilirsin.

Aksamları ne durumda? Tom bağlantıları falan var mı? Kaç tane zil ayağı var ve durumları neler? Ayrıca davul %100 Birch (Muş ağacı) bu da güzel bir tonlama ile cila gibi tonlar anlamına gelir. Bir kaç foto falan çekip Garaj'a falan yapıştırırsan ilanı rahatça satabilirsin diye düşünüyorum.


Ama işte davul satmak diğer enstrümanlara göre daha beziş bir kafa olduğu için bir çok saçma durum ile karşı karşıya kalabiliyorsun.

"Abi çok ses çıkarır mı" diye soran da oluyor "apartmanda çaldın mı hiç" diye soran da. Adama sonra güzel bir yalıtım ile daha iyi sonuçlar alacağını söylediğinde ürünü almaktan vazgeçiyor zaten. Bu böyle uzayıp gidiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...