diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ludwig Accent CS Custom LC315 zilleri de vereyim twin pedalı da vereyim alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 genşşşşleeeeeerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 memnun kalırsınız bence. tonları çok güzel. barış manço dan gülpembe çok güzel çalınıyor bu davulla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 raymşıtayn çalabiliyozmu bunda aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ramşıtayn çalarsın da abi ama bi haluk levent - gülendam parçasının tadını vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 boşu 1300 gibi düşündüm ben (zilsiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Abi satılmazsa davul getir benim stüdyoya bağışla davulunu. Davul stüdyosunda ekstra bir davula daha ihtiyaç var, öğrenciler faydalanır en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nerde stüdyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yada benim gibi genclere bagisla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nerde gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kadıköy'de, Shaft'ın alt katı. Ana stüdyonun yanında yeni bir stüdyo daha açıyoruz davul dersleri için, bir arkadaşım davulunu satıyordu, satamadı sonra bize bağışlamak istedi. Aynı şey senin başına gelirse ve "abi şunu benden alsın birisi artık" moduna girersen haber edersin abi bana. Tüm parayı ana stüdyoya yatırdığımız için yeni bir davul alacak paramız kalmadı, yardımlara açığız :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 diaboliq said: nerde gençler? burdayim bagislanicak davul hergun duzenli olarak kullanilicaktir almanyada oldugum icin suanda posta parasi benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 valla baktım satamıyorum kurtulmak için bağış yapmayı düşünürüm. almanya ya davul mu gidermiş olum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 niye gidemesin ayarlariz hatta dusunuyorsan soyle arastirmaya basliyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ahaahahahahaahahahahahha NO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bağış yapılcaksa kura çekilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 mezarcılıkta yeni bir boyut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bağış olarak alırsak kaça satarız bu aleti gg de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sizin kadar derin düşünemiyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bana ver 1ay takılayım öğrenciyken davulu sattıydım sonra her ramazan davulcu ardında koşturdum abi bi mahalle ver diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 davulu alıp fikirtepeli davulcular yetiştiricem amacım bu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 fakat davul çok iyi. bu fırsatı kaçıtmayın derim ben hatasız ciddi alıcılar arasın lütfen pazarlık sünettir ama ben sünnet oldum o sebepten pazarlıkla gelmeyin bana. vuruk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 vurmalı çalgıda vuruk yok. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Satışa yardımı olması açısından şu bilgileri de ekleyebilirsin. Aksamları ne durumda? Tom bağlantıları falan var mı? Kaç tane zil ayağı var ve durumları neler? Ayrıca davul %100 Birch (Muş ağacı) bu da güzel bir tonlama ile cila gibi tonlar anlamına gelir. Bir kaç foto falan çekip Garaj'a falan yapıştırırsan ilanı rahatça satabilirsin diye düşünüyorum. Ama işte davul satmak diğer enstrümanlara göre daha beziş bir kafa olduğu için bir çok saçma durum ile karşı karşıya kalabiliyorsun. "Abi çok ses çıkarır mı" diye soran da oluyor "apartmanda çaldın mı hiç" diye soran da. Adama sonra güzel bir yalıtım ile daha iyi sonuçlar alacağını söylediğinde ürünü almaktan vazgeçiyor zaten. Bu böyle uzayıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar