monoscope Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Nasıl başarıyoruz bu işi ? sigarayı bırakmaya çalışıyorum 1-2 gün içmiyorum sonra gün geliyo gözüm dönüyo hayvan gibi yemeklere saldırıyorum fast food falan yiyorum öteki gün tuvalete çıkmak için yeniden sigara içiyorum falan. şu içimdeki hayvanı nasıl dizginlerim ey dostlar bir yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi kolayı var. gore fotoların olduğu bi sete açıyosun. öğüre öğüre fotolara bakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yulaf ezmesi ye. karnı şişiriyor, doyuruyor üstüne eşsiz tadıyla yeme istediğini köreltip hayata küstürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 3 gün ehmek çiğneyemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 saldırganlığının yönünü değiştir. kum torbasına saldır. kahve çeşitlerine saldır. bir enstruman al ona saldır. illa ağzıma birşey koyacağım diyorsan mızıka koy vs. bir daha sigara içmeyeceğim diye bırakmayın bence. içerim ama bugün değil derseniz bir bakmışsınız almıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 imamizer said: yulaf ezmesi ye. yime montla sıç daha kolay lan at gibi hissediyo adam kendini. bildiğin sütlü talaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Galatasaray da insan gibi yemiyo, sende bi sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 lel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.EAGINsoftware.dejaloYa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 insan gibi yemek için önce insan olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 servis kaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ekmeği kessen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ekmeği kesiyoz zaten yoksa sen köylü gibi elinle koparıp mı yiyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2012/07/ibrahim-tatlises-yasamak-bu-degil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 müshil ilacı al, sürekli ishal ol bak bidaha yemek yemek isteyecek misin gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sıkıntıdan yemeğe saldırıyorsun gibi paticik aklı: online oyunlara başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yok sıkıntıdan yemek diil bu geçmişin alışkanlığı ve göz doymaması gibi bişey. yani bi fastfoodcuya girince çocuk menüsü almayıp king boy triple whopper menü alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Çocuk değilsen sorun yok panpa gayet normal yaptığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 çaylar var sıçırtan, onları deneyebilirsin. spor yapmak iyi bir fikir olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar