Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem_Jedi siteyi hacketecekk:D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
balkanlardan yeni bi h3k dalgasi geliyormus, kacalim.
:lol:[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 20 Aralık 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizi bu çok önemli konuda haberdar ettiğin için teşekkür ederim.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 20 Aralık 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
bizi bu çok önemli konuda haberdar ettiğin için teşekkür ederim.

bişiy diil arcane yeterki sen iste[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 20 Aralık 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
bizi bu çok önemli konuda haberdar ettiğin için teşekkür ederim.

+1 boş olma sux.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
Prim yapmanın el kitabında birinci sırada chemical'a laf etmek var galiba..? Yokse neden her açtığı konuda böyle saldırıya uğrasın bu çocuk bu kadar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
içten isyan çıkarsaymış daha bi ee neyse sustum ben ahaha, bizim bi site var gulum boş olduunda bi el at da orayı da hekleyelim, efbiay diyolar kendilerine, uyuz oluorm, bizi anca sen kurtarırsın b@bth3k3nk[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 20 Aralık 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
Prim yapmanın el kitabında birinci sırada chemical'a laf etmek var galiba..? Yokse neden her açtığı konuda böyle saldırıya uğrasın bu çocuk bu kadar...

yokyok kapaktayım ben[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
  • Yeni Oluştur...