Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Annemin yaz ------------------- SEVGİ Bir zamanlar sevgiye inanmayan Erkekleri gelip geçici hevestir zanneden ben Öyle sevdim öyle sevdim ki Yanımda yokken bile Ilık nefesini,kokusunu içime çektim Geceleri düşlerime girmesende Gündüzleri hayalimi süsledin Kimdi benim iç dünyamı esir eden insan? Dudaklarımdan dökülen bir tek söz Anlamaya yetmez mi? Evet,dünyama kaplayan tek erkek Sendin o Eşim,arkadaşım,sevgilim,biricik Orhanım... Bu sevgiye layik olansa sen ve senin aşkın!----------------------- DOĞUMGÜNÜM Bugün benim doğum günüm Dostlarımla sevdiklerimle beraberim Ne güzel uan kuşun kanadını çırpışını görmek NE mutlu ağacın yeşilini tanımak sanki benimle mutluluğu paylaşıyorlar güneş mutluluk pastasının mumu olmuş Canım dostlarım kreması öyle mutluyum ki sanki 15'imdeyim Allah'ım melekler gibi kanatlarımn çırpınıyor yüreğim sevi çemberiyle nasır bağlamış Etrafımda dolaşan haşerler bile gözüme batmıyor Onlara kızmak gelmiyor içimden Işıltımı gölgelemesinler Yanlız; Ben ve sediklerim olsun Çünkü bugün benim doğumgünüm ------------------------------------ DÜŞLERİM Birgün içimdeki özlem artarsa Gökyüzündeki yıldızları düşüneceğim Sevgin yüreğimde tırmanırsa Doruklara Kırlardaki rengarenk çicekleri düşüneceğim Hayalin gözlerimin önüne gelirse eğer Pırıl pırıl güneşe bakacağım Denize dalıp bu özelliklerinle kafamda Düşsel bir tablo yaratacağım Boyalarım fırçam yüreğimde Seni,onlarla,eşsiz güzelliği tanımalamaya, Yetmiyecek! Bir yaşam düşleyeceğim...---------------------------- KIZIM Mini mini sıcacık ellerinle Pırıl pırıl güvenli gözlerinle Şelale gibi çağlayan yüreğinle Bana en güzel duyguları tattırdın kızım! Kestane kızılı saçlarını savurarak Yürürken kırıtıp kendini kanıtlayarak Yanıma yaklaşırsın güzel kızım Her zaman canlı ve mutlu Kızınca kırgın ama içi umutu Neşeli ve huzurlu benim küçük kızım Başkalarına kötülük edemez Kırılacaklar diye yan gözle bakamaz Ne güzel yüreklisin sen kızım Annelik duygularının en güzelini Sevgnin en yücesini Bana sen yaşattın kızım! Pırlanta kalpli temiz yüzlü iyi huylu,işte benim kızım! (öhöm öhöm bana yazılmış :) ) ------------------------------------- ANNEM Canım benim güzel annem Yumuk yumuk ellerin Pamuk gibi teninle sıcak ama sımsıcak yürğinle Herkeze kucak açtın İdare ettin annem Huylusu huysuzu Hareketlisi Durgunu HEp seni buldu, Yıllardır bıkmadan,usanmadan hizmet ettin O güzel çağlayan gibi sevginle Herkeze bir parça dağıttın annem Yinede yaranamadın hep sana yüklendiler Göz yaşlarını içinde sakladın annem Muradındı hepimiznmutlu bir yuva kurması Pek yakında bunada kavuşacaksın annem Babamı idare etmekten yoruldun yıllarca Altı değil yedi çocuğun vardı senin annem yinede demir yüreğin hepsine dayandı Dimdik ayaktaydın Öylede kalacaksın annem... (annemler 6 kardeşmiş :) ) ------------------------ SABAH Bugün bir başka sabah Odamdan süzülen ışık Pırıl pırıl aydınlatıyor etrafı Ruhun patlamaya hazır bir yanardağ gibi Kabına sığamıyor Baharın mutluluğu olsa gerek Yeşil bir başka güzel Dallardaki pıtrak gibi çiçekler Yaşamı müjdeliyor sanki Bak,bak hayat bu Sev onu Kendini sev,yaşamı sev Doğatı sev İnsanı hayvanı sev diyor Öyle yapıyorum bende Çünkü ben sevmeyi seviyorum... ---------------------------- KARAMSARLIK Eğer bir gün yanından çok uyzaklara gittiğimi görürsen Bilki hiç dönmeyeceğim Ama geride kocaman bir sevgi Senin hep yanında olan bir yürek bırakacağım Zaman zaman onun çıpınışını hissedeceksin Ve beni üzüntüyle anacaksın Biliyorum... Ama zaman ateşin külü misali Ufaktan ufaktan unutturacak Öyle bir an gelecekki yanlızca Çocuklarımı görünce hatırlayacaksın Kızımda ayrı,oğlumda ayrı bir özelliğimi görüceksin Yerimi dolduran mutlaka birileri olacaktır Sen hayata yine dört elle sarılacaksın Belki arkamdan bir çicek bile bırakmayacaksın Ama ben orda bile senin hayalinle olacağım Şimdi ne lüzum var bunlara Niye yazıyorsun Deme Bugün ruh halim çok kötü yaşam omuzlarımda ağır, Sanki hayattan ümidimi kestim Bilmem neden? Belkide sana ve Çocuklarıma olan sevgi öyle büyük ki Onlarınavuçlarımın arasından Bir gün kayıp gideceğini düşünmek Beni bezdirdi Sizlerin Acısını görmeden,benim gitmem daha doğru olur Bilirsin dayanamam... Ama boşver vazgeçtim hepsinden Yaşam o kadar güzel ki.... Hep birlikte onu tenefüs edelim... ------------------------------------------ VAlla bazılarında biz annemle ağladık ahuahau :) ama sevgiyle ilgili olanlar babama yazılmış gerçengün evde buldum annemden izin alıp yazdım işte :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... [b][i]Actually I
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 çok güzel yazmış ya, çok güzel şeyler de yaşamış, benim için öp diicem de ne alaka şimdi :)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Gerçi ben serbest şiiri sevmem, kurallı şiir taraftarıyım ama yine de hoş, oldukça başarılı şiirler (hepsini okuyamadım kusra bakma, akşama daha sakin kafayla okuyacam ama söz)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 tam tersi kurallı şiiri sevmem ben de[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 çok güzel hele o 1. şiir=) ( adımın orhan olması kesinlikle bu yorumu etkilememiştir)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Öne çıkan mesajlar