fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bana geldi sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bana da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 satmayın 2850 altına keko gibi iki kuruş kar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Somon said: satmayın 2850 altına keko gibi iki kuruş kar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 biri gidip 2800 altı hepsini toplasa negzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yahu gercekten 48 saat acik provizyonda kalan islem mi olur, dussun artik donemicine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 NMC alma zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Fistan said: satabildigin yerler cok ebayde 1000 dolara satılıyordu ama aldın sattın btc-e>btcturk tekrar aynısını yapabilecegin hızda bi yer yok yüksek karla sattıgın yer cok ama btc-e ye para gondermesi bile sorunken baska karla sattıgın yerden paranın geri dönüşünü hesaba katınca daha efektif bi yerin oldugunu sanmıyorum btcchina da satarsan zaten %30 un ustunde kar yapıyorsun günlerdir zaten ama kredi kartına aynı gün aldıgın transfer ettigin btc yi satıp kredi kartına aktarman imkansızgerci artik btcturk hizli sayilmaz pek hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btc e artıyor bizdekiler düşürüyor.maşallah abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Btcturkte haftasonu para giriş çıkışı olmadığı için fiyat düştü, ben pazartesiyi bekliyorum yine artacaktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 said: Hi kids, sorry daddy can't buy you food tonight he lost his ass in LTC crash today sorry you can't eat cryptocurrency fdfdhggc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btc-e dışında daha ucuza alabilen var mı bitcoin bir yerlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 haftaya esitlenir boyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abi beyinsiz millet cidden. Ama haftasonu olmasının etkisi olabilir bakalım. Umarım öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 pazartesiyi bekliyoruz sabırsızlıkla.Hiçmi hesap kitap görmediler bu oynayanlar arkadaş.. serjuhan said: Abi beyinsiz millet cidden. Ama haftasonu olmasının etkisi olabilir bakalım. Umarım öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Goering said: NMC alma zamani artamadi bi 2 gundur nmcye girdim 11,7den kaldim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Millet btc-e'den alıp btcturk'e deli gibi satmaya başladı galiba. Çok aşırı derecede düşüyor. Haftasonu ama yinede bu kadar düşmesi saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ya haftasonu btcturk'e para da yatamıyo, onun da etkisi vardır. ama zaten elbet eşitlenecekti. o vakit geliyor işte artık yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 btc türkün hacimi her hafta azalıyor zaten; nedendir bende anlamadım hem de az buz azalma değil. haftalık chartına bakın görün. 3hafta önce bi haberlerle falan millet gaza geldi patlama yaptı; şimdi yavaştan normale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abi makasın kapanması tabi zamanla normal ama bu kadar çabuk kapanması al-satcıların 3ü 5i düşünmeden mezarcı stayla çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kâr yapcak durum kalmıycak yakında ortada bu ne fiyat düşüşü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Gecmis olsun :) Bu saatten sonra al sat yapmayi becerebilen kar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 havadan onbinlerce dolar para kazandık, ömür boyu devam etmeyecekti. üzülecek birşey yok. ki adam 2.600 e alıyorsa elinden yükseğe çıkarmak zorunda elber artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Böyle bir fırsatı geç paylaşanlar saolsun... Neyse 1-2 maaş çıktı işte bunu bulamayanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 helal sana somon, aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar