bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 37'ler 39,80'den gitti 35 33 pozisyon aldım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc'de hacim çok yükseldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 beyler n00b gibi soruyor olabilirim ama liqpay ile işlem yaptığınızı görüyorum da, bir yerde scammer diye giydirmişler siteye, chat logları fln koyarak. ne diyorsunuz siz deneyimlere dayanarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Alalım mı beyler LTC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 trend dümdüz aşağı eğer hızlı al sat yapamıyosanız almayın kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 25-30da bakarız olmadı eğer düşerse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dworgian said: beyler n00b gibi soruyor olabilirim ama liqpay ile işlem yaptığınızı görüyorum da, bir yerde scammer diye giydirmişler siteye, chat logları fln koyarak. ne diyorsunuz siz deneyimlere dayanarak?hiç kullanamadım, sistem güzel görünüyor ama kıl etti, kartımdan da verification adına para bloke edip ödeme yapmak isterken AMA BU KART CIS DEĞİL diye ödeme yaptırmaması saçmalık ötesi oldu. hayır madem CIS değil kullandırtmıcan niye verification için para kesiyorsun hıyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nmc yi pumplicaklarmis 20$ a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 BTCde gerilemiş baya ama daha stabil görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 DoruK said: hayır madem CIS değil kullandırtmıcan niye verification için para kesiyorsun hıyar CIS ne diyeceğim ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bu arada btc-e nin arayüzü ne dandik ya btcturkun super mesela satın alma şeysi. btc-e de btc alırken dolar üzerinden hesaplama yapamıyoruz mal mal hesaplamak gerekiyor veya deneme yanılma yöntemiyle alıyorsun bütün usd paran ile almak istersen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Error! Information is not transferred to the purchase. Exceeded the limit of the number of transactions per hour Payment is possible via Visa or Mastercard CIS countries around the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dworgian said: DoruK said: hayır madem CIS değil kullandırtmıcan niye verification için para kesiyorsun hıyar CIS ne diyeceğim ama?CIS ülkeleri diye bir şey varmış ben de bilmiyorum. Bu kart CIS ülkelerinden birine ait değil mi ne bir şey diyordu. üst komşu CIS ülkesinden olurken ben niye olmuyorum onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 fizban kartın mastercard mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yok visa. sanalkart mc ama. onla deniim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 fizban zengin olup kayıplara karıştı son mesajından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ehue yok olmadi. exceeded limit of transactions per hour. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 duymayanlar için https://hall.com/rooms/529763ba1f729c3527000035 buraya gelin günceli boş yere bok etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 güncele bir şey yaptığımız yok siz günceli nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 mayhem bi sıyrıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi neden sadece odaya girenlerle paylaşmak zorundayım, enteresan mısınız. son 1 saattir LTC'de hacim çok yükseldi, bir şeyler olacak ama bakalım ne yöne doğru olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hacim saatlik değil daha uzun bi periyotta etki ediyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 NMC gonna hit 20 today! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi ben kısa vadeli oynuyorum dasdasd 15 dk'da 3 işlem yaptığım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 uzun vadeli "gerçekten" yatırım olacak olsam zaten hiçbir temeli olmayan bir şeye para yatırmam. gider imkb'de uzun vadeli analiz yapar koyarım paramı (ki orada zaten yatırımım). şu site yarın açılmasa yok paranız. bu kadar basit yani. yatırım değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar