Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Korax said: Mayhem said: @Korax bidk sürmedi olm ilk kullanisinda diyorum, ilk kullanisinda liqpay'de bekletmiyomu? abi siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama give visa/mc usd yapın get ne istiyorsanız artık liqpaye yönlendirecek zaten direkt kart bilgilerini soruyor. sonra telefon, sms bekliyorsun giriyorsun. pay diyorsun. 3d-secure varsa onu giriyorsun. hop işlem bitiyor. o hatayı alıyorsanız mutlaka ilk deneyişinizde limitiniz yetersiz kalmıştır. 1 saat sonra ödeme miktarını düşürerek tekrar deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 lütfen yardım arkadaşlar daha önce yapan oldu ise eğer. şimdi btc-e hesabımdan başka bir btc-e hesabına ltc aktarmak istiyorum. http://i.imgur.com/LfnCeSZ.jpg şu ss'te görülen yerlerde nereye ne yazacağım adress dediği ney you will recive dediği ne ? bu ne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 adrese LYtnak6Nba6TbNgiCPtRLnRSRt1WLMUjPX yazacaksın aşağıya göndermek istediğin ltc v.b ps: ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ahaha cahaaaal, adres göndermek istedigin adres iste hacilar mah. 28. sok. 5/8 nurettin recber apt. kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Btc-e den btcturke transfer ederken ne gibi kayiplar oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ne kaybı kazanç oluyor gfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hiç kayıp yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mayhem said: adrese LYtnak6Nba6TbNgiCPtRLnRSRt1WLMUjPX yazacaksın aşağıya göndermek istediğin ltc v.b ps: ciddiyim 2 tane kısım var işte birisi göndermek istediğim ama youll recieve dediği nedir ? adres olayına sallarım random bir şey ok ayrıca komik değilsin mezarcı mayhem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sanırım tüm ltc yi bozdurup, nmc gömücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Yandex'ten para aktarmaya çalışınca şunu diyor: "Oh no! That won't work" Support sayfası da saçma sapan.. Var mı başına gelen? Neden olur ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hayır dediği adres yanlış doğru adres budur 16z93AVTFJrsBRv6jnd8CBSDgfACttfdKM yaz gönder kardeşim sen dinleme onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Skyfire said: ne kaybı kazanç oluyor gfsdfs Abi demek istedigim komisyon olaylari var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nmc'ye dun koysam %80 kardaydim suan sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 NolaxThensbane said: hayır dediği adres yanlış doğru adres budur 16z93AVTFJrsBRv6jnd8CBSDgfACttfdKM yaz gönder kardeşim sen dinleme onları tamamdır yazdım bunu 8 ltc gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nmc sıkıntı ya herşey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi cıldıracam btc-e'nin verdiği iban numarasında eksik hane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Arkadaşlar birşey soracağım önceki topiği de okudum ama bu 24change'den para aktardıktan sonra BTC-e code gelmeyen oldu mu? Ya da gecikme olan? Sabah saat 8:30 da yollamıştım hala birşey yok üstelik support mesaja cevap veren de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 neyle aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btc e den btctürke nasıl btc aktarıyoruz kolay oluyomu? bu stres yetti bana çekcem paramı kazandığım yeter fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change yöntemiyle yüzde kaçı komisyona gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 En kolayı o oluyor, btc yapıp paranı btc withdraw yapıyorsun btc-e'den. adres kısmına da btctürk'te btc yükleme bölümündeki adresini yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 SNA1L said: btc e den btctürke nasıl btc aktarıyoruz kolay oluyomu? bu stres yetti bana çekcem paramı kazandığım yeter fsdf withdraw diyorsun btcede sonra btcturkteki kodunu giriyorsun fazla geçmeden yatıyor gözümünü seveyim bozdururken düşürme piyasayı az yukarı ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yolla buraya cempostacı LPVFs9tB9iBP4nvM5TbQyNem5m1eo1ydFy öyle zenginim topicleri açmakla olmuyor bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 xaty said: Yandex'ten para aktarmaya çalışınca şunu diyor: "Oh no! That won't work" Support sayfası da saçma sapan.. Var mı başına gelen? Neden olur ki bu? sabahtan beri bana oluyor. banka "bizde problem yok kartınız ok dedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 cempostaci said: tamamdır yazdım bunu 8 ltc gönderdim o address kısmı gönderdiğin kişinin ltc acc numberı oluyor biliyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar