jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 limitless izliyimde sonra geliyim zengin olayim ltc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hup tuto istedik bi, biriniz yazmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc hiç alım fırsatı vermiyor ya direkt kumar anasını satayım, bir şey hiç değer kaybetmeden sürekli yükselir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi bende bekledim bekledim baktim dusmuyor aldim koydum kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 okcoin e bakıyorum 1 gündür ne oluyorsa 10-20 dk sonra falan aynı grafik yaklaşık olarak btc-e de çıkıyor gibi. tabi araya hayvan gibi duvar koymazlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 aynen abi alın dursun yılbaşına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bence Litecoin şu anda bile gözü kapalı alınır. ben önünü açık görüyorum litecoin'in Söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 600 tl yeni bir desktop pc olarak dönsün bana geriye yeter gsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sms olayi oldu, bi geliyo bi gelmiyo liqpay bi garip. Buarada liqpay'de ilk ödemenizi yaptiginizda nekadar surede onaylandi? Geldi sms onaylattim hala beklemedeyim bi sonraki asama icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Buarada ben lan girsemmi falan diye dusunurken ltc 3,6 dolar falandi... Baktim yukseldikce yukseliyo 9 dolardan ufak bi miktardan girdim. O ara kartti paraydi ayarlayana kadar ltc 20 dolari gecti yinede girdim halende kardayim. Bence girilir suan bile, önu acik ltcnin. Yatirim tavsiyesi degil, ama baz alin, takip edin piyasasini. Zamaninda btc'ye de insanlar c ekimser yaklasti, silk road olayindan sonra bile patlamadi mesela, sanmiyorum ltcnin de o sekilde patlayacagini. Enazindan hacim yukseldikce yukseliyo. Edit: Ltc market cap'e baktim simdi, 1 milyar dolari gecmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 qiwi den sms onayı bekledim gelmedi deli olucam ama be. neye elimi atsam kuruyor. liqpay den mi yapsam ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btcturk uzerinden yap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 fiyat farki cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btc-e redeem gelince bi ses edin da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 47den satıp 44ten alırım dedim hep elimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 acele etme, panikte yapma sabret, 50'de baraj varsa hemen gecemez, 45ten satin almaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 jacabo said: btcturk uzerinden yap ? olay zaten btc-e den alıp türk den satmak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dworgian, btc-e / btc türk arasındaki fark yüzdesi ne abi baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 410 dolar fark var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben merak ediyorum acaba bu taktik ile BTC-e'den alıp Türk'ten satan bizim gibi kaç kişi vardır şu anda bu kadar farkında olup? bence fazla yaymayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben bi kere alabildim 24change uzerinden sonra surekli kapaliydi aralarda acilmista kacirdim hep onu tutturmakta zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 photographer said: bence fazla yaymayalım... bence su mesajini editle yayilmasin dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 1000 doları gören bitcoinin ani düşüşünü zevkle bekliyorum http://i.imgur.com/yMwmG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Resmen 24change refreshliyorum sadece. Gözümün önünde gidiyor btc'ler. Fiyat çatır çatır artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar