Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Korax said:

lan ne stabilite geldi arkadas, cin gece kactan itibaren etkiliyo demistiniz?

saat 4-5 gibi falan hareketlenme başlar sanırım o vakte kadar 32'nin üstünde fazla duramaz
Mesaj tarihi:
kORax, ben 3 gün al sat yaptım o şekilde. Doğru dürüst bi şey kazanamadım. Kestiremiyorsun, anlam veremiyorsun sisteme bi türlü. Ama işin artık parasında değildim bi ara, bildiğin kumar adrenalini yaşıyordum bilgisayar karşısında. İstesem de bekleyemiyorum ki. Giriyorum abi
Mesaj tarihi:
bak mesela mallik yaptim suan, 32,6 dan satis emrini vermistim, 32,6'ya cikti. Herifin biri yuklu miktarda 32.9'dan vermis satis emrini bende 32,8'e cektim, 32,6 dan sonra hop indi. SImdi satmistim neguzel bekleseydim dsg
Mesaj tarihi:
Bizden ögrendin diger topicte burda sakin ol sampion dion lel, 100 dolarlik oynamiyorum raat ol eh.

32,2 den almam buarada da, azcik fark acilsin, 29,7 den emir verdim simdi. Duserse bizimdir dusmezse hayirlisi sdg
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

düşmez o kadar

Herturlu iner, dalgalaniyo, sabir mevzusu iste. Inmez deyip 30.6'dan aldigimda 28e kadar indi geri 33'e dayandi simdi. Dalgalaniyo illaki 29,7 ye inmesede 30 civarina tekrar bi suzulur. 32.9'da satis emri var yuklu

32,9daki ipnetör cekti 34'e satis emrini firladi sdg
Mesaj tarihi:
Yitirsemde cok bi önemi yok, ayrica cok biliyosaniz sabahtan beri topicte ne isiniz var? Ben kendimce yaptim aksamdan beri belli bi profit. Siz kendi hesabiniza bakin :)
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Korax ayıp ediyorsun vallahi. Ne var alınacak yavs. Şurada gecenin 1:27'sinde biz bize geyik yapıyoruz. Bak 34 oldu bu aradaB)-
Bence yine satın al sen, 34'ün altına inerse.

34un altina inip inmemesinin bi önemi yok, dalgalanmaya göre al sat yaparak kazaniyorum cunku. Online oldugum surece takipteyim, duserse bende, dusmezse uygun biyerden yine girerim.

34 > 36 bi profit daha :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...