Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax said: lan ne stabilite geldi arkadas, cin gece kactan itibaren etkiliyo demistiniz? saat 4-5 gibi falan hareketlenme başlar sanırım o vakte kadar 32'nin üstünde fazla duramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ltc 32,6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kORax, ben 3 gün al sat yaptım o şekilde. Doğru dürüst bi şey kazanamadım. Kestiremiyorsun, anlam veremiyorsun sisteme bi türlü. Ama işin artık parasında değildim bi ara, bildiğin kumar adrenalini yaşıyordum bilgisayar karşısında. İstesem de bekleyemiyorum ki. Giriyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi sabir sart yoksa alsatla kaybedersin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bak mesela mallik yaptim suan, 32,6 dan satis emrini vermistim, 32,6'ya cikti. Herifin biri yuklu miktarda 32.9'dan vermis satis emrini bende 32,8'e cektim, 32,6 dan sonra hop indi. SImdi satmistim neguzel bekleseydim dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 BTC alıp bilgisayarı camdan aşağı atıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ne alan ne satan ne mining yapan kazandı kazananlar komisyoncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 simdi gelde sövme, 32,6 dan sattim simdi. 32,9 a dayandi dsgjsdhn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 32.21 oldu, al şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sakin ol şampiyon kalpten gidecen oynadığın miktar komisyonları zar zor karşılıyordur kasma o kadar büyük inişleri çıkışları yakalamaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bizden ögrendin diger topicte burda sakin ol sampion dion lel, 100 dolarlik oynamiyorum raat ol eh. 32,2 den almam buarada da, azcik fark acilsin, 29,7 den emir verdim simdi. Duserse bizimdir dusmezse hayirlisi sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 düşmez o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ha bir de tabii normal piyasacılar var. 1) al bekle aylar sonra sat 2) btc-e den al btcturk de sat 3) al btc e ye at fiyat bekle sanırım kazanç 3 > 2 > 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yildirimokur said: düşmez o kadar Herturlu iner, dalgalaniyo, sabir mevzusu iste. Inmez deyip 30.6'dan aldigimda 28e kadar indi geri 33'e dayandi simdi. Dalgalaniyo illaki 29,7 ye inmesede 30 civarina tekrar bi suzulur. 32.9'da satis emri var yuklu 32,9daki ipnetör cekti 34'e satis emrini firladi sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ahahha peki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax,:)o umarım tüm paranı yitirdiğinde de bu heyecanın devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Yitirsemde cok bi önemi yok, ayrica cok biliyosaniz sabahtan beri topicte ne isiniz var? Ben kendimce yaptim aksamdan beri belli bi profit. Siz kendi hesabiniza bakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben bildiğimi iddia etmedim sakin ol dedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc-e den btcturke atarken ne kadar kesinti oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax ayıp ediyorsun vallahi. Ne var alınacak yavs. Şurada gecenin 1:27'sinde biz bize geyik yapıyoruz. Bak 34 oldu bu aradaB)- Bence yine satın al sen, 34'ün altına inerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 alın okuyun gencler: https://bitcointalk.org/index.php?topic=60501.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 HAhahah olm benimde önüme koy grafiği ben de gösteriyim sell-buy'ı. Ne kadar yüzeysel bi yorum yaptım de mi ? Ama öyle aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://bitcoincharts.com'da var grafik, sen o zaman bi zahmet bıze short summaryler geciver oradan alalım mı satalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yildirimokur said: Korax ayıp ediyorsun vallahi. Ne var alınacak yavs. Şurada gecenin 1:27'sinde biz bize geyik yapıyoruz. Bak 34 oldu bu aradaB)- Bence yine satın al sen, 34'ün altına inerse. 34un altina inip inmemesinin bi önemi yok, dalgalanmaya göre al sat yaparak kazaniyorum cunku. Online oldugum surece takipteyim, duserse bende, dusmezse uygun biyerden yine girerim. 34 > 36 bi profit daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar