bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 arkadaş hiç haz almıyorum fast food chainlerinden ama bu nasıl bir lezzettir. hamburgeri, patatesi, chili cheese'i saçma iyi. kesinlikle denemeyen denesin. ben burger king sevmem, ben mcdonald's da yemem diyen adamlar lafım size. bende yemiyorum fakat şunun lezzeti ve kıvamı çok farklı. kıvamdan kastım yedikten sonra üzerine öküz çökmüş gibi olmuyor bir. saçma sapan 1-2 saat sonra acıkma hissi gelmiyor iki. sanki homemade hamburger yemiş gibi oluyorsunuz. western bbq'du galiba türkiyedeki adı: http://i.huffpost.com/gen/739057/thumbs/o-CARLS-JR-PULLED-PORK-BURGER-570.jpg?4 denedim bugün, çok iyiydi. sanırım ilk defa bir hamburgeri bu kadar hızlı tükettim. ayrıca steakhouse denedim : http://www.burgerbusiness.com/wp-content/uploads/Hardees_SteakhouseBrg.jpg bir bbq değildi ama son derece iyiydi. son olarak görüntüsü pek hoş olmasa da lezzeti inanılmaz chili cheese: http://i1045.photobucket.com/albums/b459/wyewli811/IMG_8562-2-1.jpg tavsiyem en ufak boyda denemeniz, baya ağır bir şey. sağlıksızlığı falan ayrı konu ama denemeyen kesinlikle ilk fırsatta denesin. bildiğim kadarıyla cevahirde mevcut, istinye parka açılıyor diye biliyorum ayrıca anadolu yakasında carrefour'da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bok gibi şuna gidene kadar az aşşada egg & burger var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 cevahirde mi, deneyim onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yok nişantaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kate upton diye girdim yağlı hamburger çıktı gerçi kate de yağlı ama daha güzel bar rafaeli ondan da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Aferin, hep bu saatlerde aç böyle başlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 what can I do sometimes, you know... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Açık olduğu yerler: Cevahir AVM, Zorlu Center, Kozyatağı Carrefour Kesin olarak açılacağını bildiğim yerler: İstinye Park, Akasya, Optimum Outlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 anadoluda yok mu yeaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kozyatağı Carrefour bana en yakın kalan. (anadolu) Optimum var ayrıca anadolu'da yeni açılıyor 2-3 haftaya açık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Karfur la işte sdf Optimum da yolda, Akasya şubatı bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Acikanlar varsa http://www.quora.com/Food/What-is-your-favorite-unhealthy-food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi kozyatağına sadece taksiyle gidiliyor o yüzden kozyatağını sevmiyorum. caddeden dolmuşa binme ötesi yerleri sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bir noktada metroyla yolun kesişiyorsa direkt metrodan çıkış var carrefour'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abd'de yiyip gaza gelip cevahirdekini denemistim, burger king ayariydi. yeni acilmisti daha cevahirde, belki bi sans daha vermek gerekirdi ama kaybettiler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 İlk yediğimde Burger ve Mc'in çok üstündeydi, sonra yavaş yavaş o seviyelere yaklaştı derken bi anda Western BBQ'yu çıkarıp arayı açtı yine. Ha gereksiz pahalı, o ayrı, ama western bbq denenmeli mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Obligatory "oha domuz yimiş" (I am totally indifferent) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Arkadaşlar Mersin'de var mı bunun şubesi ben de denemek istiyorumda??? bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 la gereksiz pahalı dediğiniz 2-3 lira fazla diğerlerine kıyasla asdfas herzaman güzel olmuyor bu western bbq. ilk 2-3 keresinde çok iyiydi mesela. sonraki bi seferde soğanlar baya kötüydü lastik modunda, kopmuyordu bile. 1-2 defa denk geldi işte bu soğan olayı yine aynı şekilde. onun dışında gayet iyi hiç overrated falan değil. jalepeno da fena değil bu arada alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Izmirde hic yok beyle :( Dukkan burgerden oteye gecemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 3. daha geçen ay açıldı zaten zorlu centera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 chrome said: Izmirde hic yok beyle :( Dukkan burgerden oteye gecemiyoruz ohannes var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 velkam tu dı riyıl hemburgır wörld bunu sevdiysen shake shack'e bayılırsın türkiyeye yeni geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hamburger sağlıklı çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fizban said: Abd'de yiyip gaza gelip cevahirdekini denemistim, burger king ayariydi. yeni acilmisti daha cevahirde, belki bi sans daha vermek gerekirdi ama kaybettiler beni. ABD'deki lezzeti asla türkiyede alamıyosun ki. hastası olduğum wendy's içinde böyle, abd'de yerken bildiğin eriyordum türkiyede yiyorum burger king'ın bir tık üstü bile değil yani. domuz eti ve domuz yağı sanırım fark ettiren çünkü tamamen alakasız oluyor lezzeti. türkiyede bir daha wendy's yemedim döndüğümden beri hatırası bozulmasın diye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar