Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 20 Aralık 2004 08:35 tarihinde demiş ki: hakketen gece kimse yok yaa.. eskiden geceyarısı topiinde toplanıp okey poker falan oynardık yine yapalım.. bone varta 3 istiyoruz okey atmayı mı özledın lol =)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 herkezin okulu vs. işi var mesela ben sabah 7de kalkıorum durum böle olunca aksamda ders çalışıorum sadece 16:00-18:00 arası girebiliorum :( yaz gelsin o zm sabah 6tı devrimi başlar heeheh sabaha kdr post kasarız :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
sheref Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben sızıyorum yada partyde oluyorum[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: MeSh, 20 Aralık 2004 15:26 tarihinde demiş ki: E yani milletin işi gücü okulu falan var.. ha seninde var, olsun :P Aa cidden =) Ama burada ister istemez derse 12 den sonra başlıyorsun, işlerin 2-3 gibi bitiyor sora bi giriyosun adam yok =([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Valla penth, ilgisizlikten çay ocağını kapadım. Haftasonu müşteri gelmiyor, öyle geldi bana :) Ben bile yoktum bu haftsonu, dışarıdaydım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Cidden ya sen bile yoktun. Noluyo bu paticiğe be[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 geceleri insanlar uyur,dışarı çıkar veya susar.[signature][hline]we modify worlds
Berk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu aralar vize dönemi ben de uyanık oluyorum ama hiç uğramıyorum paticiğe, zaten bilgisayarla uğraşan adam gece tutorial okur, gözleri pörtler, gece album dl eder, bir yandan onları dinler, ne işi var patide?
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Gece, korku bir vaktidir[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 sarımsak var sitede ondan durgun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
Razu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Eternal, 20 Aralık 2004 18:25 tarihinde demiş ki: geceleri insanlar uyur,dışarı çıkar veya susar. yada bilgisayarla uğraşır olamaz mı?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben bazen burdayım ..Ama gordugum ılgılendıgım her konuay atarım msjımı mıllet uyuyo abe yatsınlar yazıktır:)
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yatın zıbarın be.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 herkez okullu olmasın :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 97)
Berk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 griz in dediği doğru, gecenin bir yarısı ne geyikler dönüyor msn üstünden, hatta gecenin bir yarısı kalkıp künefe yemeye bile gidiliyor
Öne çıkan mesajlar