Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 arkadaşlar bu gökyüzündeki şeyi gören var mı? beyaz renkli dönüp duran nesneleri? bi havaya bakın bakayım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. [Bu mesaj Head tarafından 20 Aralık 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 :) içtinmi die sormadan edemiyecem[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
geffen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 :D biri demeden ben söliyim. kedidir kedi.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae [Bu mesaj fordcus tarafından 20 Aralık 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Dedıın an cıktım baktım hala da bakmaktayım we hıc bı sey goremedım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bakmaya çalışıpta göremeyen varsa şöyle birşey diyeyim. göztepe çevresinde oturan var ise. hilal halı sahası ve özgürlük parkı arasında kalan alanı beyninzde hesaplayın ve tam ortasına bakın. gökyüzünde beyaz bir perde göreceksiniz içerisinde ise 3 tane beyaz ışık vari bir şeyler.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ve sonra ruyandan uyanırsın fln yok ben tam otarafları goremıorum ama bulut olabılır mı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hayır bulutların içinden garip beyaz ışıklar çıktığına şahir olmadım henüz. projektör olabileceğini sanmıyorum. göztepede projektör yok. ve projektörün odak noktası desek bu ışıklara geride kalan gölgesi de yok.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan...
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tabaktır tabak kutahya porselen :)
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bir grolsch acalım. o zaman[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hasktir ben de gördüm[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ben 6-7 kez gördüm, üsküdarda projektörler var ışık yansıtıolar işte, tekrar düşünüdüm de üsküdardan yapsalardı ben de görürdüm, başka bi yerden yapıo olamazlar mı? [Bu mesaj Le_Pyro tarafından 20 Aralık 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 arkadaşlar göztepedeyseniz kadıköy yönüne doğru bi bakın hafif beyazlık üzerinde hareket eden beyaz şeyler göreceksiniz. şu anda ışık olduğunu düşünüyorum , henüz somut bir şey görmedim veya ses duymadım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Aaaaaaa bende gordum bune boyle bea..!?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 söyleyin izmirden gorulen bişiler de yapsınlar ufo mufoysa selamımı söyleyin benı arıyolardi onlar 2000 yıldır yerımı belırtın 2000 yıllık bi kahve hatrımız vardı
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Head, 20 Aralık 2004 00:36 tarihinde demiş ki: hasktir ben de gördüm Beyfendi malesef sizde şizofreni var[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Arkadaşlar bu deneyler zamanında çok yapıldı zaten. Sonuçlar beklediğiniz gibi.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 öyle dalga geçiyoruz güzel de , şimdi gelse elyının teki ne yaparım ben ekmekle mi vurucma[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yahu dalga gecıo adam sanmıstım basta bende hakkaten bı seyler war bak cidden soyluom[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Baseball sopası tabiki, Mel Gibson abilerin bi bildiği vardır[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Neden illa vurucan ki? Merhaba uzaylı ben bu gezegenin başkanıyım. Bi yerse acaip olur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 baba ne korkuyon al bitane koylu yanına onlar usta ua taşlamada zaten ufa beyler bızım koylulerı gordulermı kacarlar -kac ulan kac bu gecen geldıgımızdekı memleket *yusuf yusuf 3.5 3.5* :)
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 üsküdarda oturuyorum hatta ben tutuyorum o ışıkları.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 aha ilk defa uzaylılar amerikadan önce türkiyeye iniyor :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 di mi? desem şöyle gel kanka otur , şöyle bi rakı sofrası yapsak.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sonra nolsun UFo goren masum koylu yok ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar