navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Remus said: Kürt milliyetçiliği söylemleri hariç ortada parti marti yok adam oluna "illa dağamı çıkalım" dan başka bi cevabı olunca gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Remus said: Kürt milliyetçiliği söylemleri hariç sol bir parti BDP, aslınsa sol tarafı HDP oldu artık.Olamadı. İlk mitingde biji apo biji kürdistan diye çığırıyorlardı. Değişen birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 oylar Paticik Partisi'ne!!! PaPa ''Tek yol Seks!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 totemic said: oylar Paticik Partisi'ne!!! PaPa ''Tek yol Seks!!'' Pat Parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 totemic said: Seks parti!!'' %20si var kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 BDP'yi korumuyorum objectif fikir belirtiyorum sadece :) Etnik kimlik üzerinden siyaset yapan partilere oy verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bişiler örendikçe okudukça değişmesi anormal değil ki. 20 senedir sol sol diye yırtınırlar ama koca stalin die bi örnek var yani. pat diye siliniverir o hayal. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 navyamphs said: totemic said: Seks parti!!'' %20si var kesin Bütün şeçmenlere iphone 5 vericem deriz %50 çakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ülkede daha rahat sevişelecek yolu üzerinden gitsek , kerhaneler devlet vergileriyle çalışacak herkes randevusunu alıp sırasıyla bedavaya ilişkiye girecek ilişkiye girmeyen kalmayacak falan desek. %72 falan öngörüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Suark said: bişiler örendikçe okudukça değişmesi anormal değil ki. 20 senedir sol sol diye yırtınırlar ama koca stalin die bi örnek var yani. pat diye siliniverir o hayal. gibi. yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi içinde "etnik milliyetçilik ve din" olmayan bi parti kursunlar, mis gibin akar gider memleket ne bilim finlandiya, norveçte felam vardır, onlardan örnek alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sparkcaster said: bu postta siyasi görüş yok ki thread bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ''bekaret yasaklanacak'' 18 yaşını dolduran her kadın bekaretini bozmak zorunda diye kanun çıkarıcağımızı söylesek en az %90 oyumuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sırrı süreyya aday olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 İskandinav politikasını takip edip ona göre şekillendirelim bütün dünyayı bence. Çok tatlı bir yer olur gibi . Zaten şu heriflerin ülke -40 derece dolaylarına inmese kışları komple kaçar gider orada yaşarım ama sıcak iklim adamıyım yapacak bişi yok. İşin ilginç yanı evet 'kollarını açmış beni mi bekliyolar' valla bekliyolar , bir çok arkadaşım çatır çatır kaçtı isveçe mis gibi yaşıyolar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 navyamphs said: abi içinde "etnik milliyetçilik ve din" olmayan bi parti kursunlar, mis gibin akar gider memleket ne bilim finlandiya, norveçte felam vardır, onlardan örnek alsınlar bunun için etnik milliyetçi olmayan ve dinle alakasız seçmen lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 totemic said: ''bekaret yasaklanacak'' 18 yaşını dolduran her kadın bekaretini bozmak zorunda diye kanun çıkarıcağımızı söylesek en az %90 oyumuz var. annemiz, kız kardeşimiz ve halamız ve bacımız hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 totemic said: ''bekaret yasaklanacak'' 18 yaşını dolduran her kadın bekaretini bozmak zorunda diye kanun çıkarıcağımızı söylesek en az %90 oyumuz var. dünyanın gelmiş geçmiş en yanlış tespiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hoca efendi hoca efendi diye dolaşan sırrı abeye oy vericem bende kendisi çok sosyalist bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 totemic said: ''bekaret yasaklanacak'' 18 yaşını dolduran her kadın bekaretini bozmak zorunda diye kanun çıkarıcağımızı söylesek en az %90 oyumuz var. zorlama yok bilae, cinsel faşistliğe gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Suark said: navyamphs said: abi içinde "etnik milliyetçilik ve din" olmayan bi parti kursunlar, mis gibin akar gider memleket ne bilim finlandiya, norveçte felam vardır, onlardan örnek alsınlar bunun için etnik milliyetçi olmayan ve dinle alakasız seçmen lazım=) ben onun çözümünü de bulmuştum da, aysun kayacı benden önce davrandı :) abi bu demokrasi çok boktan bişi "madem yöneten benide yönetecek, onu seçme hakkım var" dan başka bi tarif bulun buna aq herkes oy kullanması lan, olmuyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Benim kerhane çözümüm daha ılımandı , hem seks işçileri bol bol para kazanacak , hem herkese bedava seks. İstemeyen gitmesin. En büyük katkısı da hatunlar düzelir , seks bu kadar kolay olunca tabii erkekler öyle kezban tiplerin bi tarafını kaldırmayı bırakır , bunlarda 'hmm sevişiyorum o zaman ne dersem yapacak' kafasından çıkmak zorunda kalır kendilerine çeki düzen verirler. Bak bir hareketimle ne kadar çok kökten ülkeyi değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 evet çok faşist oldu neyse komisyonda görüşür hafifletiriz o kanunu. iktidara gelince aynı 1982 filmindeki okyanusya'ya çeviririz ülkeyi. hastayım o filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şey olabilir ya, belirli kıstaslara göre oy katsayısı. mesela ben içerenköye yeni taşındım, benim oy oranımın 10 yıllık adama göre düşük olması lazım navyamphs said: Suark said: navyamphs said: abi içinde "etnik milliyetçilik ve din" olmayan bi parti kursunlar, mis gibin akar gider memleket ne bilim finlandiya, norveçte felam vardır, onlardan örnek alsınlar bunun için etnik milliyetçi olmayan ve dinle alakasız seçmen lazım=) ben onun çözümünü de bulmuştum da, aysun kayacı benden önce davrandı :) abi bu demokrasi çok boktan bişi "madem yöneten benide yönetecek, onu seçme hakkım var" dan başka bi tarif bulun buna aq herkes oy kullanması lan, olmuyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 türkiyeye hoşgeldiniz, zenginin solcu fakirin sağcı olduğu ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar